Copii din 1995-1998(25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, ce interesant cu lentilele alea, n-am auzit de asa ceva! Imi pare bine ca i-a trecut indigestia lui Elliot, da-mi pare rau de necajeala lui Matei, lasa ca invata el sa le manage.

flower, pe-aici se numesc healey papucii aia. Si Dedi a avut prin clasa a 4-a, dar ea i-a folosit si i-au fost dragi. Acum sunt folositi cu drag de nepoata mea in Ro. Dar au fost o mana si-un picior de scumpi, vreo $170. Nu ii lasa la scoala cu ei, dar se ascundeau rotile in talpa. Era inebunita cu mersul la mall.
Tu de mosul asta ai luat cadourile alea substantiale?

Mihaela, spor la teste Dianei, la noi aici la public chiar nu conteaza nimic pana la a 12-a, nu au examene, nimic. Macar la voi se intampla ceva. Si canapele rezistente!

agho, anturajul e decisiv in anii urmatori, daca Andrei se intretine cu copii care fenteaza sistemul, o sa-ti fie foarte greu sa te impui intr-o lumina pozitiva, pt adolescenti e vital sa se potriveasca in decorul lor. Ana e o dulce!

mhldvrc, transimiti atata tristete in mesaj, sigur gasesti ceva pozitiv in jurul tau. Vorbeste cu noi daca simti nevoia, mie imi suna tare a depresie mesajul tau, sper sa nu.

Dana, sanatate multa la toata lumea! Si tati a l tau sa mearga acasa sanatos cat de curand!

Mos Niculaie darnic, fug ca-ncepe weekendu'!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui agho

mhldvrc sigur ca ai pt. ce lupta! Te sustinem si sauzim vesti bune! Multa sanatate, spor in toate si numai bucurii de la cei dragi!

La multi ani de Sf. Nicolae, daca aveti sarbatoriti! Sau macar pt. bucuriile copiilor, dar si ale celor mari!

Asa este, Agho, am doi copii minunati. Ei merita totul, nu-mi doresc decat sa fie ei fericiti, restul nu mai conteaza.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flower-power
Miha ,bravo pt rezultate lui Mihai .Si nu mai fi atat de suparata ,nu se merita .

Asa este, Mara, nu se merita, mai bine zis nu ne merita nici pe mine si mai ales pe copii. Iti multumesc pentru sustinere.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!
Mihaela, Sanca, mQQm , fetelor va multumesc din suflet! si
mQQm, nu-i depresie, sper sa nu fie niciodata, dar paharul s-a umplut si-a dat si pe dinafara, nu mai pot, nu stiu cat am sa rezist.

Nu stiu cum sa scriu, sper ca niciodata sa nu intre pe DC, dar unii barbati nu merita sa aiba familie si copii. Sper sa intelegeti de ce sunt atat de suparata. Cum de-am putut fi atat de oarba, ingaduitoare, buna, nimic din tot ce-am facut nu merita , nimic, absolut nimic.

Aseara, Mihai ne-a curatat ghetutele si a fost si Mos Nicolae pentru noi si pisici.
....
mama m-a sunat sa merg la ea sa-mi dea niste bani, nu foarte multi(sa am de sarbatori pentru mine si copii, sa-mi mai achit unele facturi) si l-am luat pe Mihai cu mine. Am facut si ceva cumparaturi de la targ Obor pentru Mos, Tinei un set de "bijuterii" peruane si lui Mihai un colt de rechin pe care si-l dorea de mult, dupa spusele peruanului. Era tare suparat ca eu nu mi-am luat nimic, iar in alimentara, cand am pus in cos o ciocolatica si pentru mine era tot numai zambet. Cand am ajuns acasa, am vrut sa le dau ce cumparasem, dar Mihai n-a vrut si a asteptat sa treaca de miezul noptii, ne asezase ghetutele la usa, iar pisicilor le-a pus intr-o cutie cu capac niste bobite. A fost frumos, ne-a tinut pe intuneric, sa creada Mosul ca dormim, ne-am distrat vazand-ul cat de bucuros face totul .
....
Bineinteles ca am fost si aseara singuri , dar am fost fericiti pana la urma .
Ce credeti, s-a schimbat Mihai , parca nu mai este egoist, greutatile prin care trecem l-au facut sa fie altfel .

Asta-i viata, poate-i mai bine-asa.....

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineatza!

La multzi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc astazi ziua onomastica!

La multzi ani si surorii mele iar pentru mama am sa aprind o luminare!

Sper ca au fost totzi copii multzumitzi de mos!

Mihaela,te imbratzisez cu mare drag,citindu-tzi mesajul, ultimul mesaj parca m-am intors in timp si m-am vazut pe mine cum vreo 10 ani!Nici nu stiu ce sa-tzi spun decit ca ai doi copii minunatzi!

Un weekend minunat tuturor,eu merg astazi cu firma la petrecerea de craciun!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La multi ani Nicolae si Nicolete!!!

Mihaela, acum am inteles necazul tau. Sincer nu ma gandeam la asta, credeam ca altcineva din viata ta e "omu'" rau...Eu iti doresc putere multa, e greu o vreme, stiu asta. Dar e important ca ai alaturi 2 copii minunati, care sunt sigura ca inteleg mai multe decat crezi tu. Uite o si un si sa stii ca suntem aici si alaturi de tine. Drumul vostru(al tau si al copiilor) e numai inainte, nu uita. E tot la ce trebuie sa te gandesti acum.

Mara, e tare frumos luminat aici, toata lumea are la ferestre si in fata caselor lumini, sunt brazi luminati peste tot. Nu e asa pompos cum imi amintesc eu din Ro, in sensul ca brazii din pietele centrale erau mai mari si mai impodobiti, aici au numai lumini, dar e frumos. E lumina, asta e important aici in perioada asta...zilele innorate sunt o continua seara, ziua e scurta si lumina e tare importanta.
Multumesc pentru Silvia, e mai bine deja.

mQQm, dar la voi e posibilitatea sa alegi intre scoala publica si cea privata, nu? Aici scolile private sunt tot pe acelasi sistem si sunt putine. Nu prea am inteles eu bine, dar nu plateste omul nimic, tot comunitatea o face si programa e aceeasi, nu ai nici un avantaj.
Acu' vin si io cu o intrebare...atunci la voi cum se merge la Universitate? Ce criterii de admitere sunt? Tot conteaza, cred eu, notele din anii de scoala, daca nu sunt teste, nu?

Dana, frumos cadou a primit Andrei, sa-l foloseasca sanatos!
Sanatate tatalui si lui Andrei!
Petrecere frumoasa azi!

Sanca, ce fain cu lentilele acelea! Nici eu nu am auzit de ele, e bine ca ai explicat ce si cum, eram cam in dilema toate .

Va pup pe toate, fug sa ornez tortul si sa ne pregatim pentru dupamasa....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani de Sf Nicolae!!!!

Sper ca mosul a fost darnic si ca v-a bucurat.
La noi a venit azi-noapte,a trebuit mosul sa pandeasca pana la 1 dimineatza cand s-au linistit toti gorobetzii,vb Anei,si venit dupa cum urmeaza:
Edy a primit o masinutza cu cuburi si care si canta in momentul in care bagi cubul prin gaura potrivita

Maria a primit un clown bebelus pe care l-a si botezat cu un nume prea straniu si complicat pt a fi retinut

Robert a primit un ceas cu radio desteptator in forma de spiderman.

Radu a primit un parfum la fel ca si ursu

Irina o camasutza de noapte din saten,roz pal

Bunica o rochie de casa corai de care s-a aratat foarte incantata.

Pt mine mosu ' a fost cam indraznetz si mi-a adus o lenjerie aurie si un rimel

Mihaela rock nimic din ce ai facut nu este degeaba,uita-te la copiii pe care-i ai si ai sa vezi ca am dreptate
Esti o femeie curajoasa si in stare sa te descurci.

MQQM despre plecarea fetitei eu ce sa spun daca as fi in locul tau as lasa-o mai ales ca ti-a dovedit ca este un copil cuminte si bun.Insa trebuie sa recunosc ca as innebuni de dorul ei.

Sanca m-a induiosat necazul lui Matei,lasa ca trece.
Buna treaba cu lentilele lui Elliot.

Mihaela simt in mesajul tau putina nostalgie dupa Craciunurile noastre?sau mi se pare?

Dana sanatate multa!!

Mara bogat mosul vostru si iarta-l pe consort ca asa-s ei mai stangaci si lipsiti de inspiratiune

Va pup fetele si va doresc un weekend placut!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna! Desi la noi se face seara deja...

Andra, am stat mult sa ma gandesc la intrebarea ta. Raspunsul e pe undeva pe la mijloc...nostalgie...nu stiu daca ii pot spune asa. E dor, dor dupa ce era Craciunul in tinerete, cand eram cu totii la mama, dar lucrurile s-au schimbat in timp, dorul acesta era si in Ro, nu e pentru ca am plecat din Ro. Mi-e dor de mirosul de sarmale cu varza murata de la soacra mea, dar asta nu mai e de cativa ani, mi-e dor de raciturile si de sunca facute de tata, astea si de mai multi ani au disparut...
Aici e alt stil de a impodobi de Craciun, cum spuneam nu e asa pompos, nu stiu daca asta imi lipseste, e doar o remarca. Craciunul il simt la fel, in magazine peste tot e foarte frumos aranjat, totul e in spiritul Craciunului si imi vine sa cumpar tot ce vad...muzica e peste tot de Craciun, lumea face cumparaturi si per ansamblu e la fel. Doar zapada(dar care lipsea si in Ro de ani buni) si cum spuneam rudele ne lipsesc.
Ce de cadouri ati primit fiecare! Cred ca e minunat sa va adunati asa cu totii si sa desfaceti cadouri...

La restul ce v-a adus moshul?

si o duminica frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Fetelor, va pup si eu cu drag, am lipsit mult de aici, dar acum sper sa fiu macar saptamanal cu voi!
M-am mai linistit un pic, la serviciu cam tot asa, insa incerc sa nu le mai pun la inima. Astept sa dau si examenul pentru permis, sala am luat-o cu 26/26, dar m-au programat destul de tarziu la traseu, pe 18 dec.
Diana a trecut cu bine de teza unica, spera sa ia peste 9, acum e in focuri pentru teza la matematica.
Am citit pe sarite ultimele 2 pagini, aflu ca Mihaela rock are probleme, imi pare rau, trebuie sa incerci sa te mobilizezi si sa ai incredere ca totul va fi bine. Iar daca el asta a ales, sa fie sanatos, pierderea e doar a lui! Am trecut si eu prin asta acum 7 ani, am trecut prin momente extrem de grele, dar evenimentul asta a avut si o parte buna: m-a apropiat mai mult de Diana, a facut ca intre noi sa se creeze o legatura speciala, dat fiind faptul ca nu mai era un adult prin casa sa ne distraga atentia . Daca vrei, scrie-mi pe PM si iti trimit id-ul meu de mess, sa mai stam de vorba si sa te ajut cumva, daca pot.

Va pup si va promit ca ma apuc de citit din urma, sa ma pun la curent cu noutatile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Happy Monday!
V-am citit si eu, repede, dar de scris... mai greu. Am avut un program mai incarcat. Abia astept sa treaca si saptamana asta, sa intru in concediu.
N-o sa va iau la rand, caci multe s-au intamplat in ultimul timp si mi-e sa nu uit pe cineva si nu vreau sa va supar. Sper doar ca nu mai aveti probleme de sanatate, ca examenele si tezele, ascultarile si lucrarile de orice fel au trecut cu bine (si la mamici si la copii, dupa caz). SI felicitari pentru notele bune - am vazut ca au fost in ultimul timp multe note bune.

mhldvrc, capul sus, ai doi copiii minunati, iar tu esti o mama deosebita! Iar daca el n-a stiut sa aprecieze ce are, pierderea e a lui.

Acum, un scurt update despre noi .
A venit si la noi Mos Nicolae cu bomboane si cate 2 carti la copii.
Daniel are "Last day of “Normal” Classes" pe 10 decembrie, apoi mai are 2 zile de activitati - sporturi, vizionat filme, inot, iar pe 15 se duce doar sa-si ia raportul de final de an si ... gata inca un an scolar. Nu ca acum ar face multa scoala. De vreo doua saptamani se tot uita la filme la scoala. Macar la ora de franceza se uita la filme frantuzesti, dar cu subtitrare in engleza.

Ieri m-am suparat putin, nu pe Daniel, si pe stilul de scoala de aici. La matematica nu-i invata sa scrie enuntul problemei sub forma de formule, ecuatii etc. Ba chiar au intai de raspuns la 3-4 intrebari si abia apoi urmeaza o intrebare care cere sa scrie "regula". Acum au inceput sa faca ceva gen functii si grafice simple. Avea o problema de genul: scoala cheltuie $100 ca sa inchirieze un jumping castle pentru o sarbatoare si incaseaza $0.50 de la fiecare copil pentru 5 minute de sarit. APoi i se cerea sa completeze intr-un tabel care e profitul scolii in functie de cati copii sar, sa deseneze un grafic, si dupa inca vreo 2-3 intrebari, i se cerea sa scrie regula dupa care se poate calcula profitul. Si eu, si sotul, cand am citit enuntul, primul lucru a fost sa scriem regula respectiva, care e clar ca ajuta la rezolvat restul cerintelor.
Eu tot incerc sa-i explic lui Daniel sa scrie enuntul in forma matematica intai, ca-l ajuta, dar daca la scoala ei nu fac asa... Cred ca o sa adun o lista lunga de cerinte pe care le voi avea de discutat cu profesorii lui Daniel la prima tura de interviuri de anul viitor.

Am vazut ca discutati despre comportamentul adolescentilor... Eu am gasit un website util: http://www.abcdparenting.org/index.php?action=filemanager&folder_id=820 pentru cele care va descurcati in engleza .

Gata, trebuie sa ma intorc la treaba. Va doresc o saptamana placuta!

Mergi la inceput