Copii din 1995-1998(25)
Raspunsuri - Pagina 17
andacos spune:
Saluatre la ceas de seara!
Multzumim din suflet de urari,pe care vi le intoarcem inzecit!
Noi am sarbatorit in doi cu cite o pizza[:Dmai ales ca mamaera in convalescentza,o atacase o raceala (cred ca afost mai degraba asa un pui de gripa)si se misca precum robotzelul!Cadoul comandat m-a tzinut in suspans ca ajuns in data de 2 dimineatza dar stitzi voi totul e bine cind se termina cu bine!mai ales ca i-a si placut cadoul!
Mult succes la teze tuturor copiilor(noi am dat astazi la germana lucrare,la engleza am luat nota buna in schimb la matematica am dat-o-n bara,ma dispera oameni buni cu neatentzie,va vine sa credetzi ca nu a rezolvat un exercitziu ca...nu l-a vazut),mai avem acum obiectele secundare si am cam scapat).
Dana
Sanca spune:
Dana, Danutza, sa-ti traiasca feciorul, si-mi cer scuzele de rigoare ca nu l-am felicitat la timp.
Ce cadou a primit? Hai scrie aici, ca noi trebe sa ne inspiram si pentru ai nostrii.
Sanatate mamei, si sa-i treaca raceala cat mai repede.
CriPOD spune:
Dana, ce vesti bune despre Andrei! si io.
agho, pai stai asa, mama draga. Pai copiii vostrii muncesc acolo de numa, acum realizez. Teme, teze, meditatii. Nici nu ma mir ca-i mai si vine bietului copil sa-si dea cu basca de pamant din cand in cand. Astia de aici sa-i vezi, ca te-apuca batzul. Lasa, ca face multe, nu te supara pe el, e greu greu pentru ei acolo la voi, eu nu stiu cum as fi rezistat. E greu tare la voi.
Sanca, nu am ce jocuri de wii sa iau. DDR avem, Wii fit, idem, guitar hero, da. Vreo doua de brain si nu cred ca mai avem ce lua, ca restul deja sunt de-alea care n-au ce cauta la mine in casa.
Cu Paul pare simplu... cica are liste lungi. A cerut un ipod nou ca iar l-a pierdut pe ultimul, il convinge pe tac-su de masa de tenis, pe mine de chitara (a 3-a, ca cica restu's crappy). Cu Dedi e mai greu, habar n-are.
Nu stiu la ce univ merge P, zice acolo ceva de kinesiology ori life sciences, da who knows. Eu refuz victorios orice idee de residence.
Am fost la PTI, a fost exact cum am zis. Bravo, excelent si nu mai vorbi in clase. Profa de franceza mi-a recomandat, a zis ca un copil ca ea castiga cel mai mult din programul asta de student exchange. Videm.
mhldvrc, bravo lui Mihai. De ce te-a suparat asa de rau?
mhldvrc spune:
Buna fetelor!!
Oooofff, nu mai zic nimic , norocul meu ca mai am si copii , si atunci cand ma trezesc dimineata stiu si simt ca am pentru ce trai . Altfel nici ca mi-ar pasa, nimeni nu merita nimic, absolut nimic. A, mai sunteti voi, fetele de pe DC, mai plang virtual pe umarul vostru, mai primesc un sfat, mai citesc ceva amuzant si uit, uit de greutati si necazuri . Multumesc fetelor , multumesc , multumesc mult ca existati, numai bine !!!
Destul cu asta, mi-am propus gandire pozitiva, trebuie sa ma tin de cuvant, altfel n-as mai fi eu.
Mos Nicolae, sa va aduca multe dulciuri si daruri frumoase, iar celor ce-si sarbatoresc maine ziua le doresc sanatate, La multi ani si tot binele din lume!!
Weekend placut!!
Iata si www.trilulilu.ro/sor_23/45449c7105272e" target="_blank">cadoul meu, pentru voi!!!
si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
agho spune:
Sanca, m-a provocat Flower sa vorbesc despre preparate culinare.
Si eu nu mai inteleg nimic?! Elliot vede bine cu lentile sau fara lentile?
Dana, bine c-a ajuns cadoul la timp! Bafta la scoala!
Stai linistita c-am mai auzit de cupii care nu vad exr.
mQQm, ce sa mai spun, e nebunia asta cu importanta notelor, a mediilor finale, altminteri chiar nu mi-ar fi pasat de cum e notat la scoala. Daca era examen de admitere, ne axam si noi pe materiile de examen si gata. Asa, innebunim si copiii, si noi.
Ana dragutza imi zicea c-a mai luat un 9 (langa alt 9) la istorie ca nu si-a amintit bn un cuvant... Si incerca sa-mi explice ca oricum se straduie sa invete, ca acum are mai multe de invatat si ca ea incearca sa mai aiba timp si pt. ea. E o scumpa asa cand explica. Mai ca-i dadeau si lacrimutzele...dar ea chiar se straduieste. Si joia are ziua cea mai grea, termina la 19.30 si in aceeasi zi au: geografie, istorie, mate, engleza, 2 ore de romana.
Noroc ca e scoala aproape.Altii ajung la 20.30 acasa.
Despre cadouri, nu pot sa spun mai nimic. Maine treb sa vina Mos Nicolae si azi o sa luam dulciuri. Am vazut un atlas nou, Anei i-am gasit sapt. trecuto o vestutza si niste egari dragutzi (i-am ascuns in ideea de a-i face cadou). Dar treb sa completam la fiecare cu un joc.
Pana la Mos Craciun ne mai gandim. N-am nicio idee. Poate gasim niste jocuri de creativitate si Anei (mi-am amintit) sa-i mai cumparam o carte despre cum sa deseneze. A! si ea mi-a spus ca vrea un remi ca-i place jocul. Mda! Incep sa se-adune ideile.
La voi sigur ca e mai complicat pt. ca v-ati luat cam tot ce era modern si nou in dom. jocurilor electronice.
Nu stiu cu ce-ati putea-o ferici pe Dedelina. Dar tu o cunosti mai bn si nu se poate sa nu-ti vina vreo idee.
Flower, poate sapt. viitoare ne-apucam de amenajat casa, bradul.
Maine cred ca plecam la mama, nici nu stiu cum sa facem, avem un deces in familie (o matusa batrana) si asa se cade, sa fim si noi prezenti.
Ma gandesc si la copii ca au de lucru pt. tezele de matematica. Ambii au sapt. viit. teze. Ana incepe cu mate.
Weeekend placut tutror si sa vina Mos Nicolae la voi cu toate bunatatile! Aici e soare si cald.
agho spune:
mhldvrc sigur ca ai pt. ce lupta! Te sustinem si sauzim vesti bune! Multa sanatate, spor in toate si numai bucurii de la cei dragi!
La multi ani de Sf. Nicolae, daca aveti sarbatoriti! Sau macar pt. bucuriile copiilor, dar si ale celor mari!
mihaela_s spune:
Ziua buna dragelor...
Va scriu de acasa, Silvia e bolnavioara, o doare tare gatul, nu e febrila si sper sa trecem repede peste boala.
Sanca, ma bucur ca-ti palce masa. Miercuri ne sosesc canapelele. Abia astept. Cu asta e gata camera, in linii mari. Sa ne putem si noi bucura de Craciun.
Nici eu n-am inteles cum e Elliot cu lentilele...vede fara ele?
agho, multumesc de lamuriri. Tineam eu minte ceva, dar nu exact. Eu tot uit ca Andrei e a 7-a.
Aici nebunia incepe anul viitor, atunci incep notarile la scoala pentru a intra la liceu. Primul an, cl.7-a e doar de proba, pentru ca ccc cl.8-a si a 9-a sa fie cu note care se vor lua in considerare pentru liceu. Asadar si aici e tot 2 ani cu nebunie...de aceea ma bucur ca Diana mai poate anul asta sa se bucure de putina lejeritate. Desi au si ei teme, proiecte si teste. Numai ca nu in ritmul romanesc...
Mara, felicitari TB-ului. Asteptam rezultatele la teza.
mihaela felicitari pentru Mihai, ma bucur ca vezi lucrurile pozitiv. Asa e viata, unii te ridica, altii te "lovesc". Trebuie sa alegi ce e bun si sa mergi mai departe.
Dana, ma bucur ca Andrei merge bine. Imi pare rau pentru mate, vezi ca baietii sunt mai cu capul in nori la varsta asta...Sanatate multa!
Ce cadou a primit Andrei?
mQQm, succes si bafta daca va hotarati in exchange. Interesant ce vrea Mr.P sa studieze.
Ana-Maria, petrecere frumoasa cu sora ta!
Diana are maine petrecerea cu fetele, diseara ma mobilizez sa fac tortul si maine voi face tacos. Asta e dorinta ei. Vor fi numai 7 fete, cu ea cu tot. Nu acasa ci la localul unde am tinut si ziua Silviei. Diana a cules de pe net cateva idei de jocuri, sa nu se plictiseasca fetele, sper sa iasa bine.
Deseara vine Mos Nicolae si la noi. Fara botitze ca nu are de unde , cu dulciuri si cateva fleacuri in plus. Pentru Craciun au scris fiecare scrisori mosului, asa ca incercam sa ne conformam. Diana vrea patine de gheata, cele pe care le avea ii sunt mici, carti si mai vedem cu ce completam. Nu au fost pretentioase fetele, in limita bunului simt. Diana a scris scrisorile in romana, dar Silvia in suedeza. Mi-a spusa ca daca le scrie in romana, nu va sti mosul ce sa-i aduca. Da, scrie si ea, cu litere de tipar si tare haios, ca nu stie chiar corect literele dupa cum se pronunta in suedeza, dar am pus-o sa-mi citeasca ce a scris si ne-am lamurit si amuzat.
Saptamana viitoare avem o saptamana plina. Aici se sarbatoreste cu mare fast(ca si in Ro serbarile de Mos Craciun) Sfanta Lucia, v-am mai povestit anul trecut. Fetele vor avea amandoua serbari, Diana joi si Silvia vineri. Fac repetitii de zor.
Miercuri Diana va avea test la mate. A avut prezentarea la stiinte saptamana asta si s-a descurcat excelent. Anul acesta aici nu sunt teste nationale, doar teste in clasa, date de profa lor. Sunt curioasa la mate cum va fi, ca Diana zice ca stie....
Va pup cu drag, sa va aduca Mosul multe cadouri in ghetutze si sa fiti cuminti!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Salutare la mamici
La noi e un soare si cald ,ai zi8ce ca vine primavara .
Miha ,pupa Silvioara sa se faca bine cat mai repede sa fie in forma de SF Lucia .Parca si vad la voi acolo , ferestrele luminate de lumanarile de advent .Eu ti-am ochit masa si livingul mai de mult ,mi se pare ca am si scris .Acum am vazut si perdelele
Nebunia la noi incepe dintr-a V-a ,se iau in calcul mediile V-VIII + notele la tezele cu sub unic .
Miha ,bravo pt rezultate lui Mihai .Si nu mai fi atat de suparata ,nu se merita .
Anca ,inteleg ca lentilele sunt de purtat noaptea ,parca ai mai scris .Bag seama ca Dl Sanca e personajul pozitiv ,iar tu esti pe post de bau-bau .
Agho ,zi de Atlas ,ca si eu vreau pt TB ,ce autor ? ,cum arata ? Please .Si eu ma tot uit de ceva timp dar nu-am vazut nimic sa-mi placa .Noi am mai dat o tura de shopping aseara prin Carrefour si Metro . Ma tot inebuneste de ceva timp de niste adidasi cu rotile .I-am gasit intr-un final , dar dupa ce-am vazut despre ce-i vb am conchis si eu si tata-su pas .Nu va mai zic cat costa .Oricum ne-am intors cu fro 2 perechi de bluejeans ,inca o pereche de pantaloni dublati ,un joc pt PS ,volanul de pe lista .Am primit sarcina sa-mi aleg ceva cosmeticale sau ce vreau eu ,ca au hotarat impreuna baietii sa-mi faca surpriza cica , sa le gasesc in cizme ,asa ca al mare ,mai comod m-a pus pe mine sa-mi aleg .Da 'va trebui sa ma arat tare surprinsa cand voi da cu ochii de ele .
Dana ,ma bucur ca ne dai vesti .
Va doresc un mos cat mai darnic ,ca doar am fost cu totii cuminti . NUUUUU ??? Ce mi-a placut lista scrisa de Silvia .TB m-a anuntat asa ...intr-o doara ca spera sa vina mosul cat face el dusul de seara ,ca si anul trecut .Aaaa ,si profesoara de mate le-a pus la toti cate un 10 de Mos Nicolae
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
'Neata fetelor si va doresc un Mos Niculae fericit si copii multumiti.
Mihaela lentilele de contact sant speciale, si corecteaza ochiul in timpul somnului, ca bratarile pe dinti. Cand le scoate dimineata vede 20/20, si nu trebuie sa poarte nimica. Ieri fiind prima zi, spre seara nu mai vedea asa de bine, dar cam in 3 zile incepe tratamentul sa mearga mai bine. Pana acuma sant multumita, ca poate sa-si puna lentilele si sa le scoata destul de repede (cam 5 min).
Au fost cam scumpe, dar asta i-a fost cadou de Craciun, dar nu stie el
Ieri i-am trimis lui Elliot un email de la mos Craciun, prin intermediul unei statii de radio. Daca vreti sa trimiteti si voi la copii vostri scrisoare in engleza de la Santa, va zic unde sa mergeti. Elliot era foarte entuziasmat, chiar i-a dat reply, cu toate ca nu prea mai crede in povesti cu Mos Craciun. Si cand sa merg pe web site si sa-i trmit si lui Matei, m-a prins Elliot... dar mi-a promis ca nu zice nimica....
Mihaela , fruntea sus, ce ai, te-ai molipsit si tu de la Ana-Maria?
MqqM - la usa ta o sa bat cand o sa am nevoie de jocuri noi pentru Wii.
Mara, ai facut o alegere buna de n-ai cumparat adidasii cu rotile, ca si la noi intr-un an, asta era dorinta lui Elliot, si a trebuit sa le cumpar la amndoi... Nu le-a folosit mai nici unul dintre ei, si sant inca ca si noi undeva prin garaj asteptand sa fie dusi la Goodwill.
Agho - Ana a ta e o draguta si o scumpa . Dar ai copil sarguincios. La noi s-a lasat cu lacrimi aseara, cu Matei, si cu refuz de a merge la scoala... Are un proiect astazi, si prezentare orala dupa o carte citita individual in Noiembrie. Matei trebuia sa faca o continuare a cartii si o noua coperta. A fost si vina mea, ca nu l-am pisat destul inca de la Thanksgiving. Oricum, am trimis email la profesorul lui pentru a-i extinde deadline. . . Saracul copil, era asa de panicat aseara si plangea de mi se rupea inima ca el nu vrea sa ia nota proasta... Dar cine l-a pus sa procastineze asta????
Pe mine Mos Niculae cred ca m-a uitat... Dar am tacut si eu, nu am zis nimica, sa vedem poate are vreo surpriza mai mare de pus in ghete, si nu a avut nevoie de inspiratie.
un week end bun.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sanca Sanatate mamei, si sa-i treaca raceala cat mai repede. |
Sanca multzumesc!Eu eram mama bolnavacare se pare ca i-a transmis copilului boala!Bine Andrei este si vinovat ca a plecat vreo 3 zile la scoala doar in pulover iar acum este bolnav!
Andrei a primit cadou un ceas,tot dadea tircoale la ceasul sotzului(nu ca el nu ar fi avut ceas dar era asa mai de ...copil)chiar l-a si luat de vreo citeva ori la scoala asa pe ...ascuns!
De craciun inca nu sunt sigura!Andrei si-ar dori sa invetze sa cinte la pian,asa ca inca ma mai gindesc daca sa-i cumpar sau nu un keyboards!
Multzumesc de feliciari privind invatzatura dar...se poate si mai bine!inca nu-mi iese din cap faza cu uitatul la testare la matematica!
Sper sa va aduca mos Nicoale tot ce va doritzi!Eu sunt suparata,tata e in spital...copilul e bolnav...!
Intru si miine sa va urez toate cele bune de mos!
Dana