Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 15
babyzapi spune:
Brie ai o familie frumoasa si reusita! Multa sanatate! In legatura cu lapticul, nu ma pricep, dar sunt de aceeasi parere cu sfaturile date de Mamiseli.
Alexa m-am tavalit de ras cu :"sezi, culcat, mort"...esti nemaipomenita! Bine ca a sosit si coletul, sunt foarte frumoase hainutele pt bebe...si curierul ala...al draq ce tupeu pe capul lui sa dea asa raspuns 
Isabela
lui
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
lauramiron spune:
Ai dreptate, Mamiseli, cu laptele. Si mie-mi place laptele foarte mult, as bea non stop
, insa am niste dureri de burta si crampe de la el, si ma baloneeez. Ma gandesc ca nu-i face bine nici lui bebe daca mami bea mult lapte.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamiseli_11
Hai ca tot eu te bat la cap. Zici ca bei lapte mult. Ia incearca sa il scoti din alimentatia ta 3-4 zile si vezi daca mai plange bebe asa tare. Sa iti zic de ce: ma gandesc ca plange de colici care se transmit de la laptele dulce pe care il bei tu. Eu, de exemplu, sunt innebunita dupa lapte dar ma baloneaza cumplit. Cand beau lapte stiu ca ma asteapta si dureri de burta. ![]() ![]() Mihaela 38+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 1 zi |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
Ramo2007 spune:
Alexa...grabita mai esti...vine el bebe cand vrea el, nu mami...
Eu vorbesc acum, parca ma vad la fel peste vreo 2 sapt
Babyzapi, scump foc strumfuletul tau!
Eu stau cumitica in canapea si amortesc...si ma gandesc la toate cele...in week end fac bagajul.
Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump
babyzapi spune:
MAMISElI NASTERE USOARA SI SA NE DAI DE VESTE IMEDIAT! INTALNIRE PLACUTA CU BEBE 

Amandoua aveam acelasi DPN si uite ca niciuna nu am nascut pe 21
si 
Isabela
lui
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
lauramiron spune:
Alexa, overall-ul e tare dragut, a meritat asteptarea si oricum...nu aveai nevoie de el mai repede.
Ce zici ca si mie mi-a sosit tot azi coletul cu jucariile fii-mi?!! Coincidenta sau s-or pus astia pe treaba?
Arati super tare, super sexi
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Beeeeeeeeeey veni-mi-ar rau .......A VENIT CURIERO cu comanda de la quelle.....bine, 2 articole un prosop si un overall ...nu toate restantzele...nici nu ma mai intereseaza ...sa i le trimita lu ma-sa....ca daca as avea nevoie de haine ptr bebe de 3 ani ACUM e momentul sa fac comanda in ritmul asta.........ASTA E OVERALL-ul ( va rog sa va uitati si sa pareti si incantate de el ca-l astept de 3 luni...hai 2...dar mi s-au parut ce 3L-am intrebat pe curier de ce dureaza 2 zileSatu-Mare Buc si 1 luna si 6 zile sa ajunga pana in piata Victoriei???....RASPUNS" Aveti multe stradutze cu sens unic pe aici....am venit si ieri...dar stiti cum e...nu mi-a mai venit chef sa caut adresa" ![]() ![]() ![]() Say whhhhhhhat bah ? ![]() ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 38+ Deniel Alexi ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() AMR 6 zile![]() ![]() ![]() |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
Mirtha spune:
Confirm opinia referitoare la consumul de lapte in perioada alaptatului.
Prin toate cartoaiele scrie ca nu exista nicio legatura intre consumul de lapte si cresterea cantitatii de lapte in tzatze - Clinica Mayo , Dr. Culcer etc. Din contra sunt pediatrii care in primele 3 saptamani de viata recoamnda scoaterea din alimentatie a laptelui de vaca sau chiar a produselor lactate pt. ca pot genera alergie datorita nu stiu carui compus.- Clinica Mayo.revin cu denumierea concreta mai tirziu.
Este recomandata doar consumul de apa si ceaiuri care pot induce lactatia.
Asa ca Brie draga noastra poti renunta cu succes la consumul de lapte.
Cit priveste alimentatia mamei recomandarea generala este ca mama sa consume orice aliment.
Se va acorda atentie , putind fi scose , acele alimente care favorizeaza balonarile , constipatia etc. la mama sau in privinta carora se observa ca sugarul nu le agreaza.
Ei eu nu am scos nimic , nu am adaugat nimic si nici nu imi voi putea da seama vreodata ca Eva se baloneaza de la nu stiu ce alimente. Las" ca maica-mea nu a scos nimic si nu am mai avut nimic. Si daca se baloneaza las ca-i trece. Face pirtz , face caca si cind o fi mare isi alege ea ce-i convine si ce nu din alimente.![]()
Deocamdata am micat orice si in special fructe : bananabe , portocale , struguri in nestire , mere , pere , pepepene , ananas etc. si legume crude : rosii ,castraveti , ardei , ciuperci , ceapa verde , salata de toate felurile - inclusiv de varza , inclusiv salata boef.![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anes
Are dreptate mamiseli ! Nu trebuie sa exagerezi cu laptele! Este suficient sa bei apa, sau ceai, ca lichide. Laptele de vaca nu face lapte in tzitzi. Este o idee eronata! Pt. calciu mananca branzeturi. Si important... ai grija ce fructe si legume crude mananci! Unii medici inerzic consumul lor in stare cruda, altii nu. Eu am mancat rodii si BB s-a cam deranjat la burtica. De asemenea, evita kiwi, tomate, castraveti, fasole, varza, usturoi, ceapa...Si eu eram cu nervii la pamant cu alaptatul! De vreo 4 ori i-am dat ca si tine putin lapte praf de control. Va reglati voi ritmul in final!![]() http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg Remus |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
alra spune:
mai dragelor, bea vaca lapte ca sa faca lapte?
multumim de urari!!!
am fost in olanda. a fost bine, nu m-a durut burta prea rau si nici nu s-a intarit prea mult. laura nu a facut decat vreo 2 crize - una ca voia la baie si alta la plecare de oboseala. am mancat o clatitzoaie cu inghetata, frisca si lichior de ou, laura o clatita de copil la care a primit si stegulet. a primit si baveta insa improvizata caci era baveta de dat la cine comanda homar cu sos sa nu se spoiasca. a certat si chelnarii ca am stat langa acvariul cu homari si mai veneau din cand in cand sa ia animale la fiert si madam nu era de acord cu stricarea ecosistemului crustaceelor.
in alta ordine de idei copiii si-au luat jucarii - laura o casuta cu dora pe care a pus-o fara drept de apel in carut si s-a asezat cu fundu pe ea de teama sa nu i-o ia cineva si tati pusca sa omoare nemti la televizor - dupa cum vedeti pregatiri intense pentru venirea lui bebe2
in rest vad ca nu mai nascurati nici una, nici eu, deci stam pe teava si asteptam maine pe eli si pe mamiseli (eli naste maine da pleca de azi, nu?)
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
Andy08 spune:
Mirtha, asa recomanda si aici, sa mananci de toate. Daca chiar iti dai seama care e alimentul care il face pe bebe balonat, atunci il poti inlocui. Am citit ca daca l-ai expus din burta la anumite alimente, mai ales cele cu miros puternic (usturoi, ceapa) sunt sanse mici sa se baloneze de la ele pe perioada alaptarii.
Cat despre plimbat, la cum ma plimb eu prin magazine cate 3-4 ore, ar trebui sa nasc in 2 ore
. Ei, om trai si om vedea.
Multumim ca ne tii la curent in legatura cu Eli. 
ALexutza: Deci nu te alearga fiu-tu destul, ha?
Cred ca esti tu obisnuita cu exercitiul asta, de-aia nu pici franta de somn. Noi mai petrecem timp cu finutzul nostru (care are 1,5 ani) si suntem rupti dupa aia....deh, n-avem antrenament! ![]()
ALexa: Si tu Brutus, cu gresia si alte alea? Uite, tu astepti comanda de la QUELLE, eu astept reparatorul sa vina sa vada de ce scoate fum aragazul cel nou. Intr-un fel e bine ca suntem ocupate cu altele, ca n-avem timp sa ne gandim la nastere, sa ne panicam etc...
Babyzapi: Am terminat, mai avem de aranjat una alta si sa-i facem camera piciului. Nu prea ma stresez cu asta, ca oricum il instalam la noi in dormitor pt. inceput.
Si mai ales:
Mamiseli

Andy
34+
alra spune:
ba tata, terminati cu prostiile cu conditia fizica, varsta si nascarea naturala ca astea pe aici nasc la 40 de ani (natural, da) si sunt cat tancurile.
cumva in romania s-a impamentenit ca default e cezariana, ca e mai chic, mai safe etc. aici e pe dos, daca ii zici lu una ca o tai da in depresie pre-partum. eu cred ca adevarul e undeva la mijloc si ca in ambele parti exista presiuni si alte interese (nenea doctoru vrea ceza ca nu il scoala noaptea, nu sta dupa nebuna sa ii urle si iese mai bine la cec, aici sar asigurarile ca arsele daca se fac multe ceza ca ele "plateste")
am si eu o prietena in ro care isi dorea sa nasca natural si toti cunoscutii, indiferent de culoare politica si profesie, i-au zis ca isi va omora copilul de una singura, ba i s-a si cerut dovada de la spital cum ca poate naste natural ca purta ochelari!!!
la polul opus stiu o tipa aici care a scos printre picioare 2 baieti unu de 4500 si altu de 4200, nu ma intrebati cum si nici nu s-a pus prb sa ii faca ceza caci din masuratori cica dadea bine. cert e ca gagica e bine sanatoasa si ai ei copii la fel, dar sincer nu voiam sa fiu in papucii ei la expulzie.
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania

.......A VENIT CURIERO cu comanda de la quelle.....bine, 2 articole un prosop si un overall ...nu toate restantzele...nici nu ma mai intereseaza ...sa i le trimita lu ma-sa....ca daca as avea nevoie de haine ptr bebe de 3 ani ACUM e momentul sa fac comanda in ritmul asta.........ASTA E OVERALL-ul