Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 14
nebunica-zapacica spune:
Otilia din pacate, eu mai am de asteptat, se pare, bebe Victor nu da semne ca s-ar fi saturat de burtica mea, azi e temenul dupa ecograf, am fost la control la spital, toate bune si frumoase, sunt programata pentru inducere vineri, 21 noiembrie, ora 14.00, in cazul in care cozonacelul meu nu vine singurel pana atunci.
Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si papaciosi!
Eu sunt cam deprimata, va citesc zilnic, dar nu mai am puterea sa mai si scriu, sunt tare nerabdatoare sa-l intalnesc pe cozonacelul meu scump, plus ca au venit si socrii si imi ocupa tot timpul, dar macar am ce face toata ziua ![]()

Eli, Mamiseli nasteri usoare, refacere rapida si bebelusi sanatosi! 

40 FIX
Victor Nicolas
BraveGirl spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andreyutza daca faci toate astea inseamna ca te simti mai bine ceea ce e excelent!!! spor la treaba in continuare!Minunea din viata noastra!!! Criss http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png 33+ ![]() |
Pai nu prea le fac eu...dau ordine de pe canapea
Alexa, si eu sunt nehotarata. Azi vreau natural, maine cezariana
. Vazut pozici...frumoasa burtica si posesoarea inca sexi. Legat de sex, o sa fac inainte sa nasc, ca risc sa nu aiba bebelina pe unde sa iasa de panzele de paianjeni care sunt pe acolo de cand e retrasa de pe piata.==========
Corina
36+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
Beeeeeeeeeey veni-mi-ar rau
.......A VENIT CURIERO cu comanda de la quelle.....bine, 2 articole un prosop si un overall ...nu toate restantzele...nici nu ma mai intereseaza ...sa i le trimita lu ma-sa....ca daca as avea nevoie de haine ptr bebe de 3 ani ACUM e momentul sa fac comanda in ritmul asta.........ASTA E OVERALL-ul
( va rog sa va uitati si sa pareti si incantate de el ca-l astept de 3 luni...hai 2...dar mi s-au parut ce 3
)http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/Hainutze%20bebe/?action=view¤t=SL271725.jpg
L-am intrebat pe curier de ce dureaza 2 zileSatu-Mare Buc si 1 luna si 6 zile sa ajunga pana in piata Victoriei???....RASPUNS" Aveti multe stradutze cu sens unic pe aici....am venit si ieri...dar stiti cum e...nu mi-a mai venit chef sa caut adresa"

Say whhhhhhhat bah ?
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 zile

bertha spune:
Salutare!

Eli, Mamiseli

Fetelor,nastere usoara! Tinem pumnii si asteptam vesti!

Lorellay, Cristinamrg, felicitari, sa fie santosi bb, papaciosi si cumintei! Refacere rapida si mult laptic!

Va anunt ca am ramas si eu fara faimosul dop gelatinos, ca tot nu s-a mai laudat nimeni cu asta in ultimul timp.
Am vorbit cu dr, a zis ca daca am contractii, sa iau no-spa, daca nu trec, sa-l sun. Deocamdata n-am nimic, ma rog sa mai stea bebelusa, programarea pt cezariana ar fi pe 18...inca o sapt. Joi merg iarasi la control.
Va pup!
Bertha
38+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Alexa.1983 spune:
Bertho
......zi-mi de dopul tau cum era : lung ,scurt,maro,alb cu sange sau fara, par...pe bucatele,intreg????a?A?A?A?A?
Voi pierdeti dop va pregatiti sa
....eu pierd...timp...cu gresia,faianta,balustrade, quelle,curiero,vodafoneul......nu tu un dopuletz, o apitza...nada...canci...
...Vine un
la mami...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 zile

mamiseli_11 spune:
M-a luat cu frisoane si furnicaturi pe sira spinarii cand am vazut atatea agitate pt mine. Face ca totul sa devina extrem de real si emotionant. Va multumesc de incurajari

Mihaela
38+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 1 zi
babyzapi spune:
Iulia, Alexutza,Criss, Otilia, Simona, Olivia, Julia, Andreyutza, Brie, Andy va multumesc tuturor pt complimente...sper ca n-am omis pe nimeni, daca da trageti-ma de maneca va rog.
Bertha noi tinem pumnii, iar tu tine-ne la curent 
Otilia ti-am zis eu ca am dat jos toate kg...chiar mai mult decat aveam nevoie
Pozele sunt toate facute acasica, avem un progam super de corectat poze : luminozitate, bronz, dinti mai albi, trucuri d-astea mici ![]()
Criss inainte sa nasc cu vreo 3 saptamani incepusem sa beau ceai de anason si chimen pt lactatie si desi am nascut prin cezariana la 2 zile dupa nastere aveam laptic.
Simona dureri de picior aveam si eu incepand cu luna a 7-a. Nu mai puteam sa calc pe picior de durere si chiar de cateva ori am ramas intepenita.
Isabela
lui
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
Alexa.1983 spune:
Mamiseli...e real...si e emotionant si ptr noi ca nasti tu maine, sa stii...ca doar nu ne-am pazit una pe alta 9 luni aiurea...doar 1 data ne nasti TU 

...Vine un
la mami...
LAURA
38+ Deniel Alexi

AMR 6 zile

babyzapi spune:
Olivia Davidut e un grasut dulce foc
, mi-a placut tare mult si filmuletul 
Alra si Oceanborn mersi
...foarte bune si retetele cu uleiuri.
Monicus asteptam vestile de la dr.
Alra ANIVERSARE FRUMOASA SI MULTI ANI FERICITI IN CONTINUARE !
Mamiseli si Andreyutza m-am amuzat foarte tare la povestile voastre cu sforaitul ![]()
Andy felicitari ca ati terminat cu renovarile!
Isabela
lui
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Bertho Voi pierdeti dop va pregatiti sa ....eu pierd...timp...cu gresia,faianta,balustrade, quelle,curiero,vodafoneul......nu tu un dopuletz, o apitza...nada...canci...![]() |
Ce naiba sa descriu, ca nici eu n-am fost lamurita un timp daca e sau nu dop.
Zici ca-s batuta-n cap!
Ei bine, era mai consistent decat secretia obisnuita, dar nu chiar ca o piftie cum spuneau fetele. Prima portiune avea o culoare usor maronie/roscata, in niciun caz roz sau cu firisoare mici de sange, cum scrie prin carti. La urmatoarele eliminari, a ramas aceeasi consistenta, dar culoarea era alb-galbuie. Oricum, cantitatea a fost destul de mare, fata de ce credeam eu, asta m-a si convins ca de dop e vorba. Dr e sigur ca asta e, nu-mi ramane decat sa-l credNu stiu daca ti-am fost de folos. Auzi, da' daca nu reusesti sa obtii nimic cu plimbari si oboseala continua, ce-ar fi sa stai in pat linistita, poate tocmai atunci se declanseaza nasterea.O fi bble tau ca fiu-meu, Gica-Contra, o vrea sa faca el altfel decat toti ceilalti...

Bertha
38+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)poze