Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Andy iubita am expus-o pe Eva cind era in burtica la toate alimentele care mi-au cazut in mana. Si acum procedez la fel si vad ca nu imi refuza sanul. Singurul lucru care as putea spune ca ma mai deranjeaza acum este faptul ca o apuca intinsul cu tzatza mea in gura si trage de ma rupe! Aaaaa...si cind face pirtz cu tzatza in gura e cam la fel , ca se incovrigeste , se intnde , se indoaie binenteles tot cu tzitzile in gura.

Eli tocmai mi-a transmis un mesaj : s-a internat , analizele sunt ok , conditiile sunt ok , doca e ok , maine dimineata o opereaza .Spunea ca are emotii putine. Stiu eu ? Poate e doar linistea de dinaintea furtunii.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Daca doriti sa vedeti un bebe frumos....

http://community.webshots.com/album/568608597nDsSSW?vhost=community

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Mirtha, asa recomanda si aici, sa mananci de toate. Daca chiar iti dai seama care e alimentul care il face pe bebe balonat, atunci il poti inlocui. Am citit ca daca l-ai expus din burta la anumite alimente, mai ales cele cu miros puternic (usturoi, ceapa) sunt sanse mici sa se baloneze de la ele pe perioada alaptarii.

Cat despre plimbat, la cum ma plimb eu prin magazine cate 3-4 ore, ar trebui sa nasc in 2 ore . Ei, om trai si om vedea.

Multumim ca ne tii la curent in legatura cu Eli.

ALexutza: Deci nu te alearga fiu-tu destul, ha? Cred ca esti tu obisnuita cu exercitiul asta, de-aia nu pici franta de somn. Noi mai petrecem timp cu finutzul nostru (care are 1,5 ani) si suntem rupti dupa aia....deh, n-avem antrenament!

ALexa: Si tu Brutus, cu gresia si alte alea? Uite, tu astepti comanda de la QUELLE, eu astept reparatorul sa vina sa vada de ce scoate fum aragazul cel nou. Intr-un fel e bine ca suntem ocupate cu altele, ca n-avem timp sa ne gandim la nastere, sa ne panicam etc...

Babyzapi: Am terminat, mai avem de aranjat una alta si sa-i facem camera piciului. Nu prea ma stresez cu asta, ca oricum il instalam la noi in dormitor pt. inceput.

Si mai ales:

Mamiseli

Andy 34+

si noi si noi! am zugravit si acuma cica punem jaluzele la geamu dinspre curte, da tati omoara nemti momentan

relativ la "dieta" din timpul alaptatului subcriu - mie mi-au zis cica sa nu mananc kiwi, in rest am avut liber la orice inclusiv cafea din care mi-au dat in spital de 3 ori pe zi. acu cica am aparat de espresso in camera, draga

ALRA 36+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

salutare la gagici
io, nema sanse sa ma mai tin dupe voi
mi se pare straniu sa citesc ce scrieti : dopuri, ape, contractii, no-spa-uri
am senzatia ca si eu am avut pb astea, dar intr-un trecut indepartat rau de tot
nu vreti sa stiti ce-i la mine in casa.... urla, ba unu, ba altul, ba amandoi odata
in principiu.. al mare urla cel mai mult

mey diana,cum facem sa ne intalnim la niste ture de bucla, ha?

ce sa va mai zic.... lapte avem, icter avem, si ceva bubitze ... avem si pureci prin casa.... sa-i ia naiba... am trecut ieri prin parc si am racolat cativa... deci parcul e safe, puteti sa mereti, ca am luat io purecaraia de acolo

sa vina cozonaciiiiiiiiiii, sa creasca mari, sa ne vedem la mare, la vara.....

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Alra de abia astept sa le scot ochii citorva medici(si cunostinte , si prieteni si ppur medici pe la care am ajuns cu probleme) din Craiova care m-au inebunit cu ne-sansa mea de a naste vaginal la 33 de ani si mioapa cu -3,75. Si da pt. persoanele cu dioptrii pe minus - mioape - se cere semnatura. Ca cica poti sa ramai chioara definitiv de la eforul nasterii vaginale.
Ba mai rau , la Spitalul nr. 1 din Craiova mi s-a spus cindva ca "numai tarancile si tigancile" mai nasc vaginal , pe mine ce m-a apucat ?
Iti imaginezi ca dupa ce mai creste Pitica merg in "teren" sa le scot ochii.

Citat:
citat din mesajul lui alra

ba tata, terminati cu prostiile cu conditia fizica, varsta si nascarea naturala ca astea pe aici nasc la 40 de ani (natural, da) si sunt cat tancurile.

cumva in romania s-a impamentenit ca default e cezariana, ca e mai chic, mai safe etc. aici e pe dos, daca ii zici lu una ca o tai da in depresie pre-partum. eu cred ca adevarul e undeva la mijloc si ca in ambele parti exista presiuni si alte interese (nenea doctoru vrea ceza ca nu il scoala noaptea, nu sta dupa nebuna sa ii urle si iese mai bine la cec, aici sar asigurarile ca arsele daca se fac multe ceza ca ele "plateste")
am si eu o prietena in ro care isi dorea sa nasca natural si toti cunoscutii, indiferent de culoare politica si profesie, i-au zis ca isi va omora copilul de una singura, ba i s-a si cerut dovada de la spital cum ca poate naste natural ca purta ochelari!!!
la polul opus stiu o tipa aici care a scos printre picioare 2 baieti unu de 4500 si altu de 4200, nu ma intrebati cum si nici nu s-a pus prb sa ii faca ceza caci din masuratori cica dadea bine. cert e ca gagica e bine sanatoasa si ai ei copii la fel, dar sincer nu voiam sa fiu in papucii ei la expulzie.

ALRA 36+

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Torpilatoare la greu bebe de Hera - Lorena Elena.
M-a terminat cu ochii aia smecheri.
Hai ca ma duc la fie-mea ca imi veni dor de ea. !

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Daca doriti sa vedeti un bebe frumos....

http://community.webshots.com/album/568608597nDsSSW?vhost=community

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Alexutza: Superba puiutza....avem niste bebelusi asa frumosi aici la odisee...

Mirtha: Draga de Eva, se intinde si ea.....ma gandesc ca nu e chiar placut ca tzitzi nu-s din gumilstic, dar cred ca mori de dragul ei..... Si puiuztul meu se tot intinde prin burtica, cred ca nu mai are loc, si il cert ca alea sunt coastele lui mami si o doare pe mami, dar apoi ma gandesc ca trebuie sa se intinda si el, ca amorteste micutzul...

Alra: Ce-avem, mai, cu zugravitul toate? Ne place sa stam in praf....Eu, sincer, daca stiam ce ma asteapta nu intram in hora (bine, noi am facut chestii serioase, cu inlocuit de pereti, cu scos vechea gresie si faianta si inlocuit, pus parchet etc..). Daca stiam, stateam frumos pe fundul meu si nu ma legam la cap...

Cat despre alaptat, ne-au zis la cursul prenatal ca putem sa mancam si sa bem ce vrem (inclusiv alcool), putem sa fumam, daca nu ne putem abtine, ca avantajele alaptatului sunt mult mai mari decat dezavantajele produse de fumat. La mine e simplu, ca eu nu beau si nu fumez, dar erau tipe care intrebau daca pot insa bea votca si sa
fumeze si li s-a spus sa nu o faca in acelasi timp in care alapteaza . In rest, e ok, cica.

A! Si 'la multi ani' pt. cei 13 ani de calcat pe bataturi si multi inainte si de acum incolo!

Andy 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Alra de abia astept sa le scot ochii citorva medici(si cunostinte , si prieteni si ppur medici pe la care am ajuns cu probleme) din Craiova care m-au inebunit cu ne-sansa mea de a naste vaginal la 33 de ani si mioapa cu -3,75. Si da pt. persoanele cu dioptrii pe minus - mioape - se cere semnatura. Ca cica poti sa ramai chioara definitiv de la eforul nasterii vaginale.
Ba mai rau , la Spitalul nr. 1 din Craiova mi s-a spus cindva ca "numai tarancile si tigancile" mai nasc vaginal , pe mine ce m-a apucat ?
Iti imaginezi ca dupa ce mai creste Pitica merg in "teren" sa le scot ochii.

mai io am o prietena aici care a nascut natural si fara epi ca are coloana stramba 3 copii, acu 30 de ani. are -9 dioptrii.
amica mea din ro de care ziceam s-a interesat si a citit - cica riscul de dezlipire de retina e una si miopia e alta chestie. adica poti avea risc de dezlipire si fara miopie bine mersi. se pare insa la ca la miopii foarte mari ar fi corelate. oricum aici nimeni nu ia miopia ca motiv de cezariana. se fac cezariene, nici astia nu sunt capsomani insa pe motive serioase. oricum cred in BE se fac mai multe cezariene decat mai spre nord. ginecoloaga mea de ex nu accepta sa nasti natural copil asezat transversal.

dar am mai zis si o repet: nu stiu pe absolut nimeni aici careia sa "nu ii fi prins" epidurala. epidurala odata ce a putut fi montata cumva "prinde", nu ma intrebati de ce si cum ca habar-n-am. deci nasti fara dureri daca asta vrei.

editez ca acu vazui - ma mirtha, da ce are varsta de 33 de ani ca si io tot 33 am si nu ma consider vreo "expirata"
mai degraba chic, sexy si in floarea tineretii

ALRA 36+

Mergi la inceput

andy, nu, noi numai hartie pe pereti in hol jos si sufra pe care am vopsit-o. prb a fost insa sa faci toate astea cu un copil de 3 ani plin de energie in casa si cu o bortzoasa care zace si nu e in stare de mai nimica.
de aia impusca saracu nemti acuma

ALRA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Spiridusule zici ca ai luat toata purecaraia?

Alra si sotu' meu tre sa faca multe lucruri, dar le tot amana...si eu nu-i mai zic nimic...asta pt ca ma ajuta foarte mult cu bebe, asa ca astept sa se mobilizeze singur.

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput