Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Acum dau si eu Neata, ca de obicei, de la birou...

Sofia s-a trezit iar azi noapte, de doua ori. Nu mai ies odata dintii aia...daca ei or fi de vina???

E bine ca adoarme repede daca o tin in brate si o legan usor. Dar mie mi-e f rau cat fac treaba asta, ma ia cu ameteala si greata. Incerc sa respir adanc, sa nu ma uit in jos etc. Dar tot naspa e, abia astept sa adoarma. O fi de la oboseala?

Irina, 8 februarie e ok, ora iarasi mi se pare ok.

Am vaut si eu pozele puilor scumpi Dudu, Andrei, Ioana, Eva, frumosi si curiosi asa cum le sta bine la varsta asta :-)

Fetele, uitati despre noua schema de vaccinare aici: http://www.adevarul.ro/articole/un-nou-calendar-de-imunizare-din-1-decembrie-2008.html

Abia astept sa ajung acasa sa citesc si eu articolul de pe mailul comun, aici nu am acces la Yahoo Mail.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ven, draga mea, imi pare nespus de rau pentru pierderea pe care o suferi. Te inteleg si stiu prea bine prin ce treci.

Plangi si petrece timp cu bunicul tau. Iti va fi alaturi si de acum pentru toata viata. Alaturi de tine si de copilasii tai. Vei vedea ca vei simti asta din tot sufletul!

Sincere condoleante!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Acum va spun si eu buna dimineata!

Nu am timp sa stau prea mult pe forum dar am apucat sa citesc ce ati scris legat de intalnire. Votez si eu pt 08 feb. ora 15.

Am vorbit si eu cu cineva cunoscut de la Crowne Plaza si imi va trimite cea mai buna oferta posibila. Este foarte important sa vedem cam cate persoane vom fi. Eu am zis 30 de pers. plus copilasi. Maine cel tarziu voi avea oferta pt chiria salii si catering (fie un coffe break mai consistent fie un bufet pt adulti plus un bufet pt copii). Eu i-am explicat ca vrem sa fie ceva cat mai rezonabil la pret. Pot vorbi de asemenea cu o cunostinta care sa decoreze sala cu baloane sau eventual sa aduca numai baloane interesante pt copii. Imi spuneti voi si eu iau oferta.

Pupaceli!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Daria a primit un premergator masinuta (gen geanta postasului) si merge singura cu ea .
sunt asa de fericita.

daca vreti sa o vedeti am pus aici si cateva poze si filmuletul

http://picasaweb.google.com/nemaary/DariaMariaLunaA10A#5267686103727931618

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Ven, D-zeu sa-l odihneasca in pace, pe bunicul tau; stiu prin ce treci (v-am spus eu, bunicii materni mi-au murit in 6 zile, unul dupa altul) - am dat apa la soareci, mai ales la "sa traiesti, fetita mea" .

Acum, am vazut un 'rockeras' frumusel (Andrei) si o fetita cocheta (Ioana) - ce mai, copilasi frumosi( ca nu mai sunt bebelusi).

N-am vazut pozele cu Clara?! sau am sarit postul?

Revin!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Ven condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i ierte pacatele! Si tu incearca sa fii tare! Suntem cu gandul alaturi de tine!
Ellenuta deci s-a distrat de minune Eva la petrecere! Bravooo!
Danybv, Ramona, LauraD, Ellenuta multumim mult fetelor pentru urari!
Honey si voi sunteti raciti...multa sanatate la amandoi
Monicaa doftoriceste-te repede sa nu raceasca din nou Clara cretzulina!
Stancutza foarte ciudate simptome...chiar nu stiu de la ce ar putea fi...poate ar fi bine sa mergi pe la dr sa ceri o parere, eventual sa faci niste analize.
Zeririlouiza!!! Sa fi sanatoasa, fericita, si tot ce-ti doresti tu alaturi de cei dragi! Si micuta Yasmin sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!
La multe lunite printzesei mele Daria, sa fie sanatoasa, voioasa, fericita, norocoasa!!!
La multe lunite si clopoteilor Mara, Nicole, Iulia MAria si Maia!!! Sa fie sanatoase, fericite si norocoase!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sa ne binedispunem un pic

2 pitici se duc la prostituate. Isi ia fiecare cate una si
> se duc intr-o
> camera.
> Fiind pudici sting lumina si trec la treaba.
> A doua zi... Al 2-lea pitic fiind stresat ca toata noaptea
> primul pitic
> a strigat intr-una "1..2..3..Si! ... 1...2....3...
> Si!", ii reproseaza ca a
> fost galagios:
> -Din cauza ta nu am putut sa fac nimic, am fost crispat,
> stateam langa
> ea in pat, era asa frumoasa si nu am fost in stare sa am
> nici macar o
> erectie.
> -Bine ca tu macar ai putut sa te urci in pat...

Un tip intra intr-o circiuma cu ditamai strutzu' dupa el.
Chelnerita vine sa ia comanda. Tipu zice: "Un hamburger,cartofi si o coca"
apoi intreaba strutzu' "Tu ce vrei?" "La fel!" zice strutzu'.
In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti,face 28,45". Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite,exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot.
A doua zi, omul si strutzul revin la aceeasi circiuma.Tipu zice: "Un hamburger,cartofi si o coca". Strutzu' - "La fel!"
Chestia devine rutina pina cind intr-o seara, chelnerita intreaba:
"Ca-ntotdeauna?" "Nu" zice tipul,"E vineri seara, asa ca vreau o friptura, cartof copt, o salata si o sticla de vin." "Acelasi lucru si
pentru mine" adauga strutzu'.
In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti, face 72,38". Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite,
exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot, la fel
ca-ntotdeauna.Chelnerita nu-si mai poate stapini curiozitatea. "Scuzati-ma domnule,cum reusiti sa aveti intotdeauna pregatita suma exacta, scotind-o din buzunar fara macar sa va uitati? "Pai," zice tipul, "acu' citiva ani faceam curat in pod si am gasit o lampa veche. Cind am incercat sa o lustruiesc a iesit din ea un duh si s-a oferit sa-mi indeplineasca doua dorinte.
Prima a fost cam asa: de cite ori va trebui sa platesc pentru ceva, sa bag mina in buzunar si sa gasesc acolo intotdeauna exact banii potriviti."
"Dar e fantastic!" zise chelnerita. "Cei mai multi oameni si-ar fidorit un milion de dolari sau cine stie ce alte averi; insa dumneata vei fi atit de bogat cit vei dori pentru tot restul zilelor!"
"E-adevarat. Fie ca e vorba de o sticla de lapte, un pachet de tigari,un apartament sau un Rolls Royce, suma exacta se afla pregatita la mine-n buzunar."

"Super tare!" zice chelnerita. "Auziti, da' care-i treaba cu strutzu'?"
Omul trage aer in piept, ofteaza apoi lung, si zice: "A doua dorinta a fost cam asa: O pasarica inalta,blonda cu c***' mare, cu cracii lungi,
si care sa fie de-acord cu tot ce spun."

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Mari am vazut pozele si filmuletul cu Daria! Ce scumpa este carliontzata mica! Si ce bine merge cu premergatorul! Nu ii este frica deloc. Daria mea pare mai fricoasa cand impinge la el.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Acum dau si eu Neata, ca de obicei, de la birou...

Sofia s-a trezit iar azi noapte, de doua ori. Nu mai ies odata dintii aia...daca ei or fi de vina???

E bine ca adoarme repede daca o tin in brate si o legan usor. Dar mie mi-e f rau cat fac treaba asta, ma ia cu ameteala si greata. Incerc sa respir adanc, sa nu ma uit in jos etc. Dar tot naspa e, abia astept sa adoarma. O fi de la oboseala?

Irina, 8 februarie e ok, ora iarasi mi se pare ok.

Am vaut si eu pozele puilor scumpi Dudu, Andrei, Ioana, Eva, frumosi si curiosi asa cum le sta bine la varsta asta :-)

Fetele, uitati despre noua schema de vaccinare aici: http://www.adevarul.ro/articole/un-nou-calendar-de-imunizare-din-1-decembrie-2008.html

Abia astept sa ajung acasa sa citesc si eu articolul de pe mailul comun, aici nu am acces la Yahoo Mail.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Of, ce greu trebuie sa-ti fie... Partea si mai urata este ca mai trebuie sa fii fresh a doua zi la serviciu...
Daca sculatul in timpul noptii este inca intalnit si la alti bebelusi de varsta sofiei deci,... sa zicem ca ar fi normal... simptomele pe care le acuzi tu nu sunt normale de loc
Cred ca trebuie sa investighezi serios problema pentru ca eu am facut odata o frumusete de anemie cu cadere de calciu - lesinuri - si lipsa de magneziu de am stat la pat o saptamana .... Si inainte de lesin tot asa ma simteam - cum spui tu ca te simti....

si ai grija de tine!
Incearca cu un ca.+ mg. efervescent pana afli ce si cum. Rau nu are de ce sa-ti faca!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Daria a primit un premergator masinuta (gen geanta postasului) si merge singura cu ea .
sunt asa de fericita.

daca vreti sa o vedeti am pus aici si cateva poze si filmuletul

http://picasaweb.google.com/nemaary/DariaMariaLunaA10A#5267686103727931618

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

ce incantata e dariuca de cadou! am vazut si pozutele cu 2 fete cucuiete, frumoase si crete. cine e fetita blonda? verisoara dariei? vad ca si ei ii place sa cotrobaie pe la carti .. pupam carliontata frumoasa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput