Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LOUIZA

IULIA -PIPETZICA

DARIUTZA

MAIA

SANATATE, NOROC SI FERICIRE !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LOUIZA

SA FII SANATOASA, FERICITA, NOROCOASA SI DE MULTA IUBIRE SA AI PARTE!

MARA
DARIA
NICOLE
IULIA
MAIA

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI, CLOPOTZELE FRUMOASE! SA FITI SANATOASE, NOROCOASE SI DESTEPTE!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Neata mamici

Ven imi pare tare rau! Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Ceska s-a terminat sondajul?! Eu zic asa: daca ai chef i-ati 2 zile "libere". In prima da un tur prin oras la cumparaturi iar in a 2-a fa-ti program de wellness: un masaj, o sauna, coafor, manechiura ..ce ai tu pofta. Iar apoi sus in tren si fugi la Benji. Pacat ca nu are sotzul liber. Asa s-ar fi meritat o mica vacantza in doi.

Cat despre cizmulitzele de la robeez sunt scumpe bine de asta am si zis ca le-as impacheta pe post de cadou de Craciun ca altfel ma ia tati la bataie. Am discutat si aseara cu mamicile la gradi si se pare ca din marcile existente pe piata sunt cele mai bune pentru incepatorii in ale mersului pentru ca au talpa si calcaiul moi.

Shose mersi de intrebare. Ieri si-a facut analizele de sange, acum se asteapta rezultatele, urmeaza un test de efort si o ecografie. In 10 zile se vede iar cu cardiologul si vedem ce rezultate finale avem sau daca mai trebuie facute investigatii.

Vazut poze cu Andreiul lui LalaD ..doamne ce par superb are!! Si cu Ioana Alinei care vad ca exerseaza la greu ridicatul in picioare.

Uploadez acum poze de ieri de la gradi. A fost ok dar putin cam haotic. Pentru ca a dormit Clara bustean si s-a lalait la masa am intarziat un pic si ne-am decis sa o luam peste camp ca sa evitam 2 intersectii aglomerate. Ei bine nu am fost singurii destepti care s-au gandit la asta iar printre noi si politia. Asa ca am stat la coada sa luam amenda ..noi am scapat cu avertizare ca am bagat textul cu copilul, gradinitza etc.
Ajunsi la gradi chaos total: mai multi parinti si bunici decat copii, se canta, se tzipa..de..ca la gradi. Cand sa iesim afara s-a pus pe ploaie, pana la urma s-a oprit dar s-a decis sa se scurteze programul artistic ca frica sa nu inceapa iar. Plus ca Sf Martin s-a imbolnavit iar back-up-ul de emotie a cam bazait asa ca s-a scurtat si reprezentatia.

Ah..da..si e oficial: sunt racita cobza!!! De bine ce i-au trecut Clarei mucii m-a apucat pe mine. Ma duc imediat la farmacie sa ma doftoricesc. Uff

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

am trimis un mail la hotel ibis, sa vedem daca putem organiza aniversarea la ei . sper sa imi raspunda. alte propuneri de hoteluri? cu celelate detalii, tort, baloane, etc nu cred ca a nicio graba, nu?

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

A..si mai vroiam sa va spun ceva legat de slabit. Poate stiti deja..eu recunosc ca habar nu am avut.

Desi tin regim, la mine nu se intampla nimic si asta de vre-o 3 luni. Plus ca imi vine ciclul la 2 luni, sunt non-stop plina de bube si cosuri. Asa ca am fost la doctor si cica "ti-ai facut dupa sarcina controlul tiroidei?!". Pai nu..de unde pana unde. Nene si mi-a tinut o teorie cum ca tiroida e unul din organele care se mareste enorm in sarcina si isi revine foarte greu dupa..bla bla bla.
Cum spuneam..nici ca stiam treaba asta asa ca sambata ma duc sa imi fac analizele. Poate o fi ceva ca deja nu stiu ce sa mai fac sa imi revin la normal si cu greutatea si hormonal. Uff

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

moni ce frumos a fost la serbare! chiar daca nu a inteles clara nimic, ei cred ca i-a placut! ce bine ca ati scapat fara amenda de la politai. cat despre raceala .. uff .. ceaiuri, paracetamol si stat la caldurica!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Ven, fii tare, draguta noastra! Bunicutul tau s-a dus intr-un loc mai bun, si va priveste cu drag de acolo. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Monica, sanatate multa!
M-a amuzat tare imaginea descrisa de tine cu masinile care o taia-o pe scurtatura - camp si politia care dadea amenzi....

Bine ca tu ai scapat doar cu avertisment!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ven imi pare tare rau! condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Louiza

La multe lunite clopoteilor care mai adauga azi inca o lunita

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

zuzeeeeee,am primit mesaj pe mess de la miri . ne roaga sa hotaram data petrecerii ,sa isi poata rezolva la munca. sunteti de acord cu 8 februarie 2009 ora 14 ? sau vreti sa impacam si capra si varza sa fie ora 15?mai scrisesm un mesaj , la vot a iesit cu 6-5 ,1.02 fata de 8.02 dar ca sa poata veni si miri ,madalina si aweya ,putem sa schimbam cu 8.02?
puteti da reply with quote aici si spuneti da ori ba
errena-da

miri , va pumpizeaza si ii e dor de voi.

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

eu sunt pt. 08.02.2009 ora 15

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput