Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Buna seara si de la noi.Iar n-am avut timp sa citesc mai nimic.kalosalina, m-a intrebat si pe mine pediatra daca vreau sa facem prevenar dar mi-a zis ca nu-i urgent, mi-a lasat tema de gandire. Inca nu sunt hotarata. Eu inclinam spre nu dar am o prietena care se duce des in Portugalia si mi-a zis ca acolo e in schema obligatorie fapt care m-a pus putin pe ganduri. O fi incidenta virusului pneumococic atat de mare pe acolo sau chiar e mai bine pentru bebei.ceska, daca tot ne-ai intrebat eu as zice nu, mai ales ca sotul nu e in concediu. Eu n-am soacra dar n-as fi avut curaj sa las copilul cu mama si soacra o saptamana. Risc mare de scantei si frustrari de ambele parti.Poze n-am vazut decat ce e nou pe pagina asta, pletoselul cu ochi curiosi al laleiD si Ioana nazdravana care se uita in oglinda.Si Laurei ii place sa se uite in oglinda si mi-a zis o matusa care trecuse pe la noi sa n-o mai las ca se deoache copilu'. Da' vezi sa nu.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Aaaa, am uitat sa va povestesc de Daria: a inceput sa se certe cu jucariile si cu noi, ne cearta, ne bate...aseara i-am luat cheile cu care se juca si a inceput sa tipe si sa ma certe Deja ma gandeam cum va fi cand vom merge intr-un magazin si nu ii voi cumpara jucaria care o vrea...rad eu, dar nu-i de ras...Trebuie sa incepem educarea Si duminica cand am fost la varul ei, i-am pus pe amandoi in patut si sa vedeti ce-l palmuia Daria si il tragea de par . Deja are personalitate fata!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ce de poze am vazut: Andreiu cu paru lui care ma face invidoasa as vrea si eu asa par., pe Eva motata careia i-a cumparat tati un treninig foarte frumos si pe Ioana care se admira in oglinda, filmuletele nu le-am vizioanat ca nu am timp acum.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceska eu as fi de acord dar pe termen mai scurt asa vreo 3 zile cat sa te recreezi un pic.
Kalosalina incep copiii nostri sa stie ce vor.Si Razvi plange daca ii iau ceva din mana, da eu nu ma las impresionata, daca nu e voie cu acel ceva atunci nu e voie si poate sa urle pana maine ca inapoi nu i-l dau. Caut sa ii distrag atentia cu altceva.

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Ceska eu as fi de acord dar pe termen mai scurt asa vreo 3 zile cat sa te recreezi un pic.
Kalosalina incep copiii nostri sa stie ce vor.Si Razvi plange daca ii iau ceva din mana, da eu nu ma las impresionata, daca nu e voie cu acel ceva atunci nu e voie si poate sa urle pana maine ca inapoi nu i-l dau. Caut sa ii distrag atentia cu altceva.

RAZVANICI LA 9 LUNI

Asa am facut si eu...nu i-am dat cheile nici in ruptul capului. Dar m-a distrat faza - ea nu a inceput sa planga, ci sa vorbeasca f repede pe un ton ridicat

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello!
Ce de poze am avut de recuperat,ce de clopotei am vazut... toti clopoteii!
Cesck eu zic ca nu,adica ma gandesc ca oricum te relaaxezi daca mama ta e la tine...si banuiesc ca si asa poti da o fuga la coafor,sa mergi la un film...Bine eu vorbesc...ca eu abia stau o ora,doua fara gaga....Oricum tu o sa faci cum simti tu ca e mai bine...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

fetele!
Am citit intr'o dunga dar am vazut pozici minunate.
Bitzilina delicioasa in noul treningutza de la tati. O si bravo pt noaptea dormita shnur. Nici lu' Pip nu'i place caldura. Doarme numai fara shosete.

Andreiash de Lala frumos ca o fetitza. Lala sa nu te superi, dar parca e fetitza asa trasaturi frumoase are. (Asta e vorba de babe dar mi se pare adevarata)

Am vazut pe Yasmi si fata mare si frumoasa, impatimita a shopingului de acum.

Am vazut si pe Clara cuminte careia ii place la gradi. Avem si noi plovarash ca al vostru, dar roshu. E f practic si e gros.
Ce ai mai aflat despre dagnosticul dat mamicii tale?

Gratzi io am azut pozele tale dar nu ai citit. Mai zic odata.Mai pune si cu Ozi ca nu ai mai pus din vacantza de la Paris, si mie mi'e dor de ea . pt Dudu mik

IoanaCt bb Ioana a ta e o frumusetze. Doarme ca un ingerash. felicitari pt ridicatul in picioare.

AlinaK am vazut pozele voastre. frumusica ta iti seamana mult.
Nu te speria, si Pipeta tzipa la noi, la lucruri, loveste si mai nou daca pun mana pe ce are si ea mana pusa, imi ia degetele si mi le da la o parte. Asta azi a facut prima data. Ma dstreaza rau. Doct ei cand a vazut ca loveste a zis ca si asta e o perioada de'a lor. Asa se exprima ei acum...trece. refuz sa cred ca o sa fie violenta din doi parintzi asa pasnici.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Vai fetelor, eu detzin bblsul ideal!
daca nu ma credetzi, uitati dovada
Data nasterii:
12.2.2008
Inaltimea actuala:
71 cm
Greutatea actuala:
9.600 kg

Minim IDEAL Maxim
Inaltime 67 cm 71 cm 75.25 cm
Greutate 6.663 kg 8.8 kg 11.468 kg
Greutatea minima pt. 71 cm: 7.6 kg 8.8 kg 10.333 kg
Perimetrul cranian: 42.2 cm 44.7 cm 47 cm

Asta in cazul in care mai slabeste cateva sute de grame.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor, multumesc pt. urarile de sanatate adresate bunicului meu scump si drag, dar......azi la ora 17 a murit.....
Sunt atat de amarata cum cred ca n-am fost niciodata, deja am ochii rosii si umflati......ma doare inima la propriu si nu pot sa concep ca eu ma pun imediat in pat sa ma culc, iar el nu mai doarme in pat, ci in sicriu
Maine plecam la amiaza cu catel cu purcel la Intorsura, joi e inmormantarea, vineri ne intoarcem....
Ma rog la Doamne-Doamne sa-i odihneasca in pace sufletul bun si curat de om adevarat de la tara, cu coloana vertebrala si bunul simt pe care lumea nu le mai are in ziua de azi. Toata viata lui n-a stiut decat sa munceasca, sa munceasca, sa munceasca....pentru copiii lui, pt. nepotii lui....
Pe mine m-au crescut pana la 6 ani bunicul si bunica, m-au facut om si fara ei nu faceam o facultate si nu ajungeam omul care sunt azi...

Va doresc din suflet sa nu pierdeti pe nimeni drag......lasa o gaura in suflet pe care nu cred ca o va putea umple ceva vreodata.

Sarut'mana, tataie, iti multumesc pt. tot ce ai facut si mai ales ce ai fost pt. mine!
(Sa traiesti, fetito, imi raspundea el si acum la telefon, eram tot fetita lui cu 2 copii....)

Mergi la inceput

I miss u Miri!

Creatza where are u?

Iri we want u and Palugelu' back!!!

Imi vine sa nu ma mai joc, cand ma gandesc de cand nu le'am mai 'vazut'.
Hai pls, apreciatzi efortul pe care l'am facut cand am invatzat cate ceva in English si dati un mesajel scurt.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput