Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ne pregatim sa plecam la gradi la Sf Martin. Revin diseara cu poze.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am plecat acasa; (pozele cu Clara, o sa le vad dimineata, ca de-acasa am embargo).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
Pupam Eva Frumoasa! Benji ii tot facea cu mana!!!!!

Monicaa,
frumosi papuceii dar cam scumpi? Azi la dr l-am incaltat cu cizmulite pe Benjaminu! De la elephanten mar 21, ii veneau ok numai ca sunt cam greu de incaltat nu au fermoar sau snur!!! Si oricum cand se plictisea i se casuna pe ele sa se descalte. Trebuie sa caut o pereche de ghete cu snur si limba sau fermoar si talpa asa mai moale.

Supun voua la vot ca eu nu ma indur sa ma hotarasc PRO!
Uitati cu ce idee a venit aseara soacra-mea: sa mergem in week-end la ei toata gasca (eu tati Benji si mama) si sa se intoarca acasa numai tinerii parinti, Benji si mama sa ramana la ei o saptamana. Urmand ca in week end-ul viitor sa imi recuperez mama si copilul.
Ideea nu e rea daca ar fi asa la 30 min mers cu masina si sa merg sa il vad cat de des vreau, sau sa il iau seara acasa. Si daca as opta pentru, dupa 2 zile m-as duce cu trenu sa il vad. Singura chestie e ca tati nu are concediu sa fi mers impreuna undeva, sa ne relaxam amandoi. Asa as sta singurica toata ziua, mi-ar tine Luky de urat. Soacra a ripostat ca as avea timp de shopping in Stuttgart, mers la un film, un coafor. Sa citesc, sa dorm.....cate nu as putea face. Dar m-as usca de dor de Benjamin!!!!!!! EU NU CRED CA POT?!!!! Voi ce ziceti? Deschidem votarea!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Ellenuta,
Pupam Eva Frumoasa! Benji ii tot facea cu mana!!!!!

Monicaa,
frumosi papuceii dar cam scumpi? Azi la dr l-am incaltat cu cizmulite pe Benjaminu! De la elephanten mar 21, ii veneau ok numai ca sunt cam greu de incaltat nu au fermoar sau snur!!! Si oricum cand se plictisea i se casuna pe ele sa se descalte. Trebuie sa caut o pereche de ghete cu snur si limba sau fermoar si talpa asa mai moale.

Supun voua la vot ca eu nu ma indur sa ma hotarasc PRO!
Uitati cu ce idee a venit aseara soacra-mea: sa mergem in week-end la ei toata gasca (eu tati Benji si mama) si sa se intoarca acasa numai tinerii parinti, Benji si mama sa ramana la ei o saptamana. Urmand ca in week end-ul viitor sa imi recuperez mama si copilul.
Ideea nu e rea daca ar fi asa la 30 min mers cu masina si sa merg sa il vad cat de des vreau, sau sa il iau seara acasa. Si daca as opta pentru, dupa 2 zile m-as duce cu trenu sa il vad. Singura chestie e ca tati nu are concediu sa fi mers impreuna undeva, sa ne relaxam amandoi. Asa as sta singurica toata ziua, mi-ar tine Luky de urat. Soacra a ripostat ca as avea timp de shopping in Stuttgart, mers la un film, un coafor. Sa citesc, sa dorm.....cate nu as putea face. Dar m-as usca de dor de Benjamin!!!!!!! EU NU CRED CA POT?!!!! Voi ce ziceti? Deschidem votarea!

Filmulete!
Poze f. noi

(am zis ca plec ... )
Mama ta ce zice? Ii surade ideea de a sta cu cuscra? - Nu vreau sa fiu in locul dansei, sa se "intzepe" cu cuscra. Eu nu l-as lasa, mai ales ca nu e si "jumatatea" acasa.

Deci eu zic ca nu-l lasi!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Poze cu Ioana la 10 luni daca vreti sa le vedeti.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Ginette,
si eu am asa o viziune cu cele doua bunici care mi-l "sfasie" disputandu-si-l. Fara mediator (eu) cred ca nu merge.... Mai voteaza cineva?

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Sa va mai zic....l-am tuns alataieri pe Benji, bretonul doar si a iesit un pony stramb, aproape in diagonala pe frunte. Dar nu a mai vrut sa stea.... arata asa haios, astept sa mai creasca sa i-l indrept .

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si cum azi a fost zi de poze am pus si eu noutati in albumul de la semnatura. Poze cu pletosul mic si nazdravan aici :

http://community.webshots.com/album/568228065eXiMGG

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Raportam si noi o maraiala continua... S-a trezit pe la 17 si de atunci tot maraie in continuu...cred ca ii mai ies ceva dintisori. Trebuie sa-i cercetez putin gurita, numai sa vad dc ma lasa.
Ellenuta si Ginette am vazut poze cu 2 printzese absolut superbe . poza asta si asta imi plac fff mult
Ceska eu nu as putea sta fara Daria nici o zi deocamdata, dar o saptamana...eu zic ca o sa-ti fie cam greu Si asteptam poze cu Benji tuns
Danonique sunteti bine? Da-ne un semn de viata.
Alina ma bucur ca Anita nu are decat putin rosu in gat! In schimb faza cu motociclistul...nasol...si sa stai asa mult la politie - ca la noi, la nimeni.

Fetelor care sunteti mai informate ce puteti sa-mi spuneti de vaccinul PREVENAR? E bine sa-l facem? Si cand? Multumesc!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Lala imi place mult poza asta in care sunt amandoi fratii http://good-times.webshots.com/photo/2567495780102115265ArezRY Si ce carlionti are Andrei!
Si am mai vazut poze si cu Yasmin si cu Ioana! Maaaama dar ce clopotei frumosi avem! Pe masura ce cresc tot mai frumosi se fac!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput