Mamici si Gravidute de ITALIA (39)
Raspunsuri - Pagina 22
Berarpiri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Irina20
ce faci?nu mai pricem nimic Irina,mamy de Fabian www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1 nou www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2 |
E netul de vina,nu eu.Merge tare greu...si aiurea...
cand implineste sufletelul nostru 2 ani

poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragosteiandreea
,
de
ambra,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
danangie spune:
Buna fetelor,
Eu va rog sa ma scuzati ca nu reusesc sa intru. Vin mereu pe aici cand am vreo problema....rusine sa-mi fie.....
RALUK cu diversificarea...am inceput cea italiana. Mananca, ptiu sa nu fie de deochi, fara nici o rpoblema. Am observat , in schimb, ca nu-i place carnea de miel. Adica se stramba tare. Fructele nu le vrea de nici o culoare. In schimb, bea sucul de fructe.
Problema mea e....oare sunt unica mamica cu un copil super super ??enrgic?? Efectiv nu mai reusesc sa merg avanti asa. Noaptea se trezeste de mii de ori, nu doarme nicioadata legat o ora. Am vorbit cu pediatra si mi-a dat un sirop Ouieitalia...parca asa se chiama, nu am sticluta aici.....dar nu ii face absolut nimic. Fetelor, eu nu dorm notpile, reusesc sa dorm o noapte cand Alin nu e de dimineata. Si cum lucreaza non stop dimineti si nopti , stau eu cu Alessio. I-am cumparat si ceai din ala cu camomila, melissa,etc. Nici o treaba. De ce oare nu reuseste sa aiba si el un somn linistit?? De ce oare e asa de agitat?? Specific ca-i fac baita in fiecare zi, seara inainte de culcare nu-i fac jocuri active ca sa-l agitat, kk face regulat. Efectiv nu mai stiu ce sa fac.......nu reusesc sa fac curatenie ca nu sta deloc singur....plange cu niste lacrimi de ramane fara aer.....pana nu-l iau din leagan......ce sa fac??
PETRO 
ALESSIO
comoara mea, 07.06.2008S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
Irina20 spune:
AAAAAAAAAAA
pai in greutate a luat doar 30 g,iar in lungime vad saptamana care vine.Nu pricepusem din cauza ca iti spusesem pe mess asta si nu stiam aici la ce te referi.Scuze![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Berarpiri De ce s-a interpretat gresit,habar n-am... |
Pt. ca ai lasat loc de interpretat gresit ... si mamii si-a sous parerea despre cursurile pre-parto da' nu ai fost asa vehementa in privinta ei. Si nu i-ai pus imediat eticheta ca le stie pe toate ... Reciteste din urma si vezi daca am fost cumva agresiva in ceea ce am spus .. mie mi se pare ca nu.
mamii - preocuparea mea e sa nu devina un copil din ala care se da cu curul de pamant prin magazine daca nu ii faci pe plac ... bine, acum nu e cazul, dar nu vreau sa scap situatia din mana. Silvia e fff incapatanata ... daca vrea ceva, vrea aia
o broscuta mica, mica ...
Berarpiri spune:
danangie asa a fost si Ambra.Abia acum am realizat unde greseam.Cand ea plangea tare,eu fiind obosita ma enervam si plangea si mai tare.Ambra a avut colici,si avea nevoie sa ma simta
langa ea,si eu o agitam si mai tare.
Incearca noaptea sa il pui pe burta ta sa doarma.Dupa ce ii dai laptic,tine-l pe burta ta.Ambra a dormit mult asa...stiu ca e mai greu pt. tine,dar macar se odihneste(asta in cazul in care doarme).Incearca sa fii calma,ca
el te simte agitata,si plange si mai tare.Sper pt. tine sa treaca repede perioada asta f. grea,stiu ca nu e usor deloc!
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
abramburika spune:
danuta - pai vad ca maerge bine cu diversificarea ...nu te stresa (prea tare
) cu mancarea ... daca o sa fie cazul. Copiii au perioade, asa cum spuneam. Nici Silvia nu vroia la inceput fructele .... sub nici o forma. Acum a revenit la sentimente mai blande si le mananca
...
Cat despre bb super-activ ... nu stiu ce sa-ti spun ... si eu am avut un duracell in miniatura cu Silvia, dar noaptea imi dormea bine. Acum s-a schimbat foaia, dar asta e alta treaba
. Oricum, tot agitata e, nu sta locului o clipa ... Rabdare, rabdare, rabdare ....
Mai e mama ta la tine? Te mai ajuta cineva? Ai inceput munca? Na, ca te-am pris la inghesuiala si te iau cu inrebarile
...
o broscuta mica, mica ...
Berarpiri spune:
Cine stie deschide capitol nou?
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
mamiciitalia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Berarpiri Cine stie deschide capitol nou? ![]() cand implineste sufletelul nostru 2 ani ![]() poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragosteiandreea , de ambra,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.'' |
Eu, aia care le stie pe toate

Plus ca nu ai de unde