Mamici si Gravidute de ITALIA (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

petro scz-ma am citit dar nu retinusem atat de mult cat sa mai si raspund:D Nu shtiu ce as mai putea numi nazbatii sau ''normal''.Trage de fire strica...arunca cu tot ce prinde in noi cand e nervos...si daca nu nimereshte fuge dupa obiect ca sa il mai ia sa arunce odata sa ne ochiasca.Deci persevereaza sa dea bine la tzinta. A cazut de 2 ori cu uscatoru de rufe peste el, da nu se potoleshte si mai persevereaza si aici.Stinge /apride televizoru de la buton daca nu are telecomanda, cand ne e lumea mai draga.Urla daca nu faci ce zice el sau e vrea el, ca de zis nu prea zice

PArtea proasta este ca are vreo 2 saptamani cand nu mananca aproape nimic dekt odata pe saptamana..ma oftic azi deja il vad cam slabit si de kteva zile imi pare si palid ..cred k o sa ma duc maine la pediatru

In rest nushu doarme bine zic eu.Dar acu mi se pare prea mult si am cazut in extrema ingrijorarii sau poate nu sunt eu obishnuita..nushu ..cert e ca nici eu nu am nishte zile prea bune..si poate mi se pare mie altceva

Maine cred k o sa ii dau lu taiksu un pachet cu caca sa il duca la analize..ma stresez enorm ca nu mananca

Mergi la inceput

berarpiri acu pe bune deci nu mi s-au parut necesare mie.Nu pentru ca eram atotshtiutoare ci pentru ca mai citeam una alta...chiar si despre cursurile preparto si nu prezentam atat inters.Dar asta nu inseamna ca e un retard ala care le face si le considera utile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am spus eu ca le stiu pe toate????????? UNde?????? Doamne fereste ... na, ca n-am aparut bine si iar apar discutii ... poate e semn ca tre' sa dispar iar Am spus eu ceva de rau pt. cine face astfel de cursuri????

Mi-am exprimat pur si simplu parerea personala ca nu mi se par utile. Si-atata tot! Si da, am specificat, teoretic, stiu despre ce se discuta si ce se face la stfel de cursuri ... sunt atatea informatii pe net despre asta ... uite www.prenatal.it/libroaperto/preparto.asp" target="_blank">si-aici de exemplu ... practic nu stiu pt. ca nu am fost ... da' uite ca m-am descurcat bine mersi si fara teoria impingerii ...

Si pana la urma ... si pe-aici, pe acest forum tot un fel de cursuri pre-parto se fac, povestindu-si fiecare experienta nasterii ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

abramburika-daca nu ai facut cursurile,cum
poti sa zici ca nu iti folosesc la nimic.Plus ca nu ai de unde
sa stii despre ce se vorbeste,atata timp cat nu le faci,pt.
ca fiecare vorbeste despre ea...Dar daca tu zici ca le
stii pe toate...Eu zic ca ,,omul cat traieste tot invata".

irina-asa eram si eu(ingrijorata) pana
avea Ambra controlul la pediatra.Cat e de mare?

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

mami - aha ... atunci si Silvia e pe drumul cel bun . Se enerveaza, are crize de personalitate, tipa, plange, se joaca cu telecomanda, butonul de la TV ... m-am linistit . Acu' ajunsesem sa ne preocupam ca o alintam noi prea mult si nu as vrea sa ajunga un copil prea rasfatat ... dar sper sa ne intelegem totusi in viitor.

Cu mancarea ... nu stiu ce sa-ti spun ... copiii au perioade, dar tu o stii deja (nu te-am vazut o mamica prea stresata din orice) ... acum Silvia are perioada buna cu mancarea. Dar cu somnul, nu ... am pus-o pe seama mersului. Ca asa citisem, cand descopera mersul sunt mai agitati ...

E o adevarata arta sa fii mama ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

abramburika-daca nu ai facut cursurile,cum
poti sa zici ca nu iti folosesc la nimic.Plus ca nu ai de unde
sa stii despre ce se vorbeste,atata timp cat nu le faci,pt.
ca fiecare vorbeste despre ea...Dar daca tu zici ca le
stii pe toate...Eu zic ca ,,omul cat traieste tot invata".

irina-asa eram si eu(ingrijorata) pana
avea Ambra controlul la pediatra.Cat e de mare?

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

ce faci?nu mai pricem nimic

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Ca sa vad mai bine, bunicuto !!!

A crezut ca daca s-a dat pagina am trecut cu vederea mesajul ei .... glumesc, azi sunt pusa pe glume ...

Mergi la inceput

petro ...c'i drept e adevarateu nu ma prea panichez degeaba adk daca nu manaca o zi 2...dar azi am obs clar ca am pus o pereche de pantaloni pe el si ii unt largi la picioare car acum nici o luna ii veneau perfect.IEri nu a mancat aproape nimic...azi din 4 feluri de mancare deabea a ciugulit nici 2 guri de branzica..si putina paine.Ultima oara cand a manca bine a fost cand am fost la katiapam.Plus ca refuza PASTELE el care nu refuza niciodata.Grea meserie

Cat dspre rasfat..uneori in perioadele lui alex de criza ma mai gandesc si eu la asta.Dar cred k e din cauza oboselii cedez psihic si nu mai gandewsc bine:D. Tot asa cititnd una alta ...am inteles ca, copii care sunt lasati in plata domnului si cu parint care raspund vaicarelilor si sunt cu ei atarnati de gat non stop, devin independenti mult mai ushor.Eu acu ma gandesc numa la asta ca altfel...ma terorizez singura.

p.s sper ca ai intees ce am vrut sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

mamii-eu chiar nu ti-am mai zis
nimic despre asta.Ce ai inteles?

irina-ma refeream cat a cresut de la
ultimul control pana acum.

abramburika-pt. ce suntem aici,nu sa
,,discutam".Daca tu nu gandesti ca si mine,si eu iti
pun niste intrebari,inseamna ca ,,apar discutii"(stiu la
ce te refereai).Asa s-a inteles ,sau ma rog,asa am inteles
eu din ce ai scris,ca le stii pe toate.Daca iti exprimi
parerea personala,sa stiu sa nu te mai intreb nimic in
legatura cu asta?

Nu stiu zau...faceti din ,,tantar armasar"...
se discuta doar...Daca nu gandim la fel sa nu mai ,,vorbim"
una cu cealalta?Eu sincer nu am vazut nimic rau in ce
ati scris,am pus niste intrebari,pt. ca nu intelegeam cum
se pot da pareri,cand nu s-au facut cursurile.De ce s-a
interpretat gresit,habar n-am...

andreea, de ambra

Mergi la inceput