Mamici si Gravidute de ITALIA (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Mai nu stiu cum se face dar acum 5 ani eram parca cu totul alta persoana am doua cicatrici una pe spranceana si alta pe barbie,am suportat doua cusaturi fara pic de anestezie si n-am zs nici macar un "au" acu tremur din oriceCu "dansa" am inceput sa am probleme de cand mi-am inceput viata sexuala(v-am povestit cred) chiar si acum(inainte de sarcina)simt un pic de durere in timpul actului(nu mereu) vb fff serios decat sa-mi umble la "dansa" mai bine sa-mi i-a sange sau altcevanu stiu de ce sunt asa sensibilami-e frica dar pana la urma D-zeu cu mila!

Epidurala nu stiu daca am s-o fac,ma mai gandesc pana la urmatorul control.

Ma bucur ca sunteti alaturi de mine si nu ezitati sa-mi spuneti parerile voastre sincere pt ca nu sunt o fire suparacioasa

Numele nu l-am ales inca pt ca nu am cum.Eu sunt ortodoxa de rit vechi si la noi religia spune ca atunci cd se naste un copil se duce un membru al fam la preot si acesta iti da dupa calendar un set de nume si alegi dupa listuta iar daca nu te supui traditiei preotii refuza sa ti-l boteze.

Nasica mea de cununie s-a oferit sa mearga la preot zilele astea si sa-l intrebe daca e posibil sa-mi dea de pe acum o lista cu nume atat pt fete cat si pt baieti;acum astept raspunsul poate, poate desi nu cred ca va fi de acord
Da,stiu niste legi tampite dar nu am incotro

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

bionda eu nu sunt prea religioasa deci nushu ce pot sa zic.
Cat despre durerile ..de la dansa ai incercat sa foloseshti lubrifianti?Ai facut candida in sarcina?Sunt multe care se leaga intre ele...

Mergi la inceput

Bagajul e pregatit dupa cum v-am zis asreara azi a fost ultima zi de calcat deci finish Legat de tamponul vaginal de azi cum sa va explic nu neaparat ca ma durea dar nu pot sa suport cd imi umbla pe acolo nu stiu nu-mi place, nu suport si din cauza asta am senzatia ca ma si doare cred ca e o chestie psihica in fond

Polia

bebele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamii
Nu am fost la nici un curs..ma gandeam ca DD ii da minte femeii sa faca ce trebuie cand o fi sa nasca.

Se vede ca nu toate femeile gandesc ca si tine,altfel
nu s-ar mai face cursurile.Sunt constienta si eu ca
instinctul matern il are orice femeie,dar neavand pe
nimeni aici care sa-mi poata da un sfat,am facut cursul
si m-a ajutat foarte mult,nu am avut nimic de pierdut,doar
de castigat.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

berarpiri ..nu o spuneam ca pe un sfat ..vai ce bie ca nu am facut si e inutil...spuneam ce am facut eu sunt 1000% sigura ca ajuta viitoarea mamica

Mergi la inceput

Nu am folosit lubrefianti desi m-a batut gandul si chiar am de gand dupa ce nasc sa_mi fac un control si sa-i explic doct toate chestiile astea sa rezolv problema asta ca nu mai tine vrajeala Cine stie ce am si nu stiu De candida nu stiu adica nu mi-a zis nimic doctorul inseamna ca nu...who knows

Polia

bebele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bionda - nu te superi pe mine ... imi spun parerea ... chestia cu numele e absurda. Daca ai sau nu candida, adica raspunsul la tamponul vaginal nu ti-l da pe loc, ci dupa 2-3 zile.

Nici eu n-am facut cursurile alea pre-parto ... teoretic stiu despre ce-i vorba, despre ce se discuta si consider ca nu ajuta cine stie ce. Repet, e parerea mea! Oricum atunci, in momentele alea faci totul din instinct!

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Na ca am gasit un punct unde suntem de acord, mamii ... cursurile pre-parto . Te intrebasem mai in urma ... ce mai face Alex, ce nazbatii mai nascoceste?

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Scuzati absenta de ieri,dar oricum nu cred ca m-ia simtit cineva lipsa.

Asa....

Bionda eu in ultima luna plangeam chiar din orice.Cand m-am internat pentru nastere eu eram ferm convinsa ca voi naste normal(am frica de cutite si ace)dar pana la urma n-am avut in cotro si am acceptat ceza,cu o frica enorm de mare,tremuram toata dar am zis ca trebuie sa o fac pentru ingerasul meu,e viata lui la mijloc si trebuie sa fac cei mai bine pentru el.Si pot sa-ti spun ca la cat de plangacioasa eram in ultimul timp atunci am rezistat eroic fara sa plang,am izbucnit in plans doar atunci cand iam auzit prima oara glasuciorul. Si credema cand ai sa-ti vezi prima oara puiutul ai sa uiti de toate pentru ca pur si simplu sunt clipe magice.
Stai linistita ai sa vezi ca vei avea taria necesara sa treci peste toate la momentul potrivit,si eu spuneam ca nam sa fac fata si ma apuca plansul numai cand ma gandeam,dar pana la urma am trecut cu brio.
A si la ceza nui nevoie de anestezie totala e suficient o epidurala,credema vei regreta o viata intreaga daca nuti vei vedea pruncul atunci cand il nasti.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

abramburika-daca nu ai facut cursurile,cum
poti sa zici ca nu iti folosesc la nimic.Plus ca nu ai de unde
sa stii despre ce se vorbeste,atata timp cat nu le faci,pt.
ca fiecare vorbeste despre ea...Dar daca tu zici ca le
stii pe toate...Eu zic ca ,,omul cat traieste tot invata".

irina-asa eram si eu(ingrijorata) pana
avea Ambra controlul la pediatra.Cat e de mare?

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput