Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 27
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex ti-am citi si eu trista poveste in care ma regasesc si eu cu Alex cel putin la partea cu medicii care iti spun ca evolueaza mai greu dar de fapt copilul are o problema grava. Ma bucur sa aud ca recuperati si sunteti bine. Sper sa putem spune si noi asta candva. Va pupam si aveti grija de voi. mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro |
Diana va doresc sanatate, rabdare si multe progrese.
Nu e usor , uneori simt ca nu pot sa merg mai departe...am impresia ca ma scufund si nu am de ce sa ma agat, uneori totul mi se pare atat de greu...NU gandesc mai departe, nu-mi permit sa prevad un viitor al Emei, mi-e teama de perioada de adolescenta si de perioada de adult, incerc sa alung aceste ganduri si sa ma bucur de fiecare mic progres asteptand sa vad si altele. Rasplata mea este atunci cand ii cer sa ma pupe si ma i-a degat si ma pupa zgomotos, recompensa mea e atunci cand ma striga MAMAAA, progrese vad atunci cand se joaca singura ori ma imita ca spala vase ori rufe in chiuveta, se preface ca citeste din carte...
In curand voi aduce pe lume pe fratiorul ei si deja visez ca vor evolua impreuna.
pupam
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, cu piciorul in gips31+PETRU si mami de Ema
mari_paun spune:
Ne apropiem cu pasi repezi de inceperea scolii, se va naste si fratiorul Emei si vom avea un inceput de toamna destul de ...aglomerat.
Ma pregatesc pentru venirea pe lume a unui nou membru in familie, ma pregatesc pentru scoala Emei...trebuie sa cumpar rechizite, trening, adidasi, scutece, biberoane...mai avem cate ceca de aranjat prin camera, de montat patutul, de mutat hainele Emei in noua ei camera ...in sufragerie
Ema lucreaza in fiecare zi, insa pe mine ma vede un pic...CIUDATA, ieri , de pilda, se uita la mine si plangea cu niste lacrimi mari...de ma intrebam ce are. La fete era vesela, receptiva si cand dadea cu ochii de mine...incepea plansul.
Am inceput sa-i explic ca e o schimbare temporara, ca va fi sora mai mare...se alinta, ma i-a in brate si pupa burta.
In prima perioada dupa nasterea fratiorului ei va sta la tatal ei, o sa-mi fie dor de ea...insa sper sa-mi revin repede si sa faca fata la 2 atomici
BAZAR GENERAL PE DC
Mari,34+ PETRU si mami de bomboana EMA
mari_paun spune:
buna fetele,
am sufletul greu si nu ar trebui sa plang ori sa ma supar mai ales ca mai am putin pana nasc.,..sper sa ajung la termen si sa nasc cu medicul meu cand ma programeaza la cezariana...
Supararea a inceput de ieri. Eu locuiesc intr-un bloc ANL, deci cu chirie, de la 01.01.2010 nu mai platesc chirie cf Lg.448/2006 modificata cu LG 359/2009...ei bine, certificatul de handical al Emei ear valabil pana la data de 22.07.2010, am dus certificatul reinnoit in augut...nu mais tiu exact data insda cu siguranta in termen de 30 de zile...si ma trezesc ieri cu o instiintare de plata de 650 lei pt plata chiriei pe luna iulie si august...am plans de m-am umflat , nu ma putea linisti nimeni...pai eu nu am datorii nicaieri, ma chinui sa le paltesc , nu am rate ca nu-mi permit si acum imi vine pleasca asta taman cand astept sa nasc...si pana la urma e un drept dobandit prin lege insa fetelor de la Primarie le-a fost lene sa verifice si sa faca confruntul..pana la urma am sunat Directoarea mea , care e si prietena cu mine, a sunat la juristul Primarie si se pare ca se va rezolva...SPER.oricum stau ca pe ghimpi pana aflu rezultatul final.
Azi m-am suparat iar. Invatatoarea nu mai are clasa Emei, din motive subiective si obiective, ca asa e societatea in care traim PE PILE, vine o pustoaica ...eu sunt tare suparata, ca invatatoarea care a fost , a lucrat cu Ema 2 ani si o lua dimineata sa o duca la scoala, statea tot timpul dupa ea, o ducea la toaleta, no lasa singura nici un minut sa se ia de ea copii mai mari... Acum tare mi-e ca nu va merge mult la scoala...o sa merg sa vb cu dir... e pacat, copiii sunt invatati cu aceasta invatatoatrea si acum o vor lua de la capat cu cineva care nu-i intelege...
NU stiu ce o sa fac si cum o sa fac, pt ca o sa fie o problema cu dusul la scoala...nu pot sa merg si cu bebe si cu Ema pana la scoala...vom vedea ce soluii gasesc, desi mi-e teama ca...no sa pot so duc la scoala pe Ema
Asta e sistemul romanesc, nu se tine seama de performantele invataorilor, de cat de apropiati sunt de copii...i fond numai Ema era din familie, ceilalti 2 copii sunt de la centru...asistentilor nu le pasa cine e invatatoarea mai ales ca-i aduce numai cand e frumos afara...Ema era zilnic, aveam siguranta ca e ingrijita si ca se lucreaza cu ea...
Sunt suparata...prea se intampla una dupa alta
BAZAR GENERAL PE DC
Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 3s
alex_andra spune:
Mari, ai primit vreun raspuns, referitor la chirie?
Nu te mai consuma atat, fii optimista
Sa ma anunti cand vii sa nasti, poate reusesc sa te vizitez, daca o sa ai dispozitie de vizite
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mari_paun spune:
alex_andra se pare ca se rezolva daca vb cu cine trebuie, asa e in Ro, Directoarea mea, care e si prietena cu mine a vb cu juristul de la Primarie si se pare ca vor gasi o solutie...oricum actele sunt in regula...
Din pacate nu am rezolvat nimik cu invatatoarea, desi a fost sotul sa vb la inspectorat...asta e, voi vorbi cu noua invatatoarea si sper sa fie ok...mai ramana sa rezolv problema dusului la scoala, tre sa gasesc pe cineva dsponibil...sa platesc
pe 14 septembrie merg la control, atunci ma va programa si la cezariana...se pare ca la Bolintin voi naste, dar stiu mai sigur sapt viitoare
Bineinteles ca vreau vizite, abia astept sa scap de burta, ma uit la mine cum ma cresc...ma misc in reluare
Ema saptamana asta lucreaza dupamasa...asa ca ii dau voie sa doarma pana ami tarziu, desi seara tot tarziu se culca...si vrea musai cu mine in camera ei...in care voi sta cu bebe. O sa fie o problema pana o obiscnuiesc in sufragerie, dar vom trece si peste asta
BAZAR GENERAL PE DC
Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 2s
mari_paun spune:
buna fetele,
am inteles o sa scriu raportul lunar ca sa avem toate idee cat s-a strans pt caz...voi pune tot initialele ori unde e cazul nick-ul celei/celui care a donat
am facut lista cu donatiile si a rezultat ca de la data de 01.07.2010-10.09.2010 am adunat cu ajutorul vostru 703lei, bani pe care i-am folosit pt plata terapie ABA. Am acoperit plata terapeutilor din indemnizatia de insotitor, pensia alimentara si salariu.
Ema a lucrat toata vara 8 ore si terapeutele le platesc cu cate 700 lei/luna la care se adauga si materiale necesare terapiei.
De luni Ema incepe scoala si ca lucra 4 ore cu o fata si inca 2 ore cu alta fata.
astazi m-a vizitat o consateanca ce ne-a ajutat pe parcursul terapiei cu materiale si bani. A avut drum prin Slobozia si a venit sa o vada pe Ema si sa-i aduca un bebe maaaare
La inceput Ema a fost timida, a evitat sa intre in contact cu S., apoi a inceput sa-i caute prin geanta, nu prea a bagat in seama bebelusul...dupa ce a plecat a plimbat bebelusul prin toata casa
S. este o prietena de forum, care a vazut povestea Emei la umanitare si a ajutat. Multumim!
BAZAR GENERAL PE DC
AMR - 2s
alex_andra spune:
Mari, ai cumparat sau ai primit cumva deja,pentru bebe "Albumul bebelusului"?
(Este o carte in care iti notezi evenimentele importante din viata lui, de fapt, de cand e in burtica, pana la mai multi ani).
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Mari, ai cumparat sau ai primit cumva deja,pentru bebe "Albumul bebelusului"? (Este o carte in care iti notezi evenimentele importante din viata lui, de fapt, de cand e in burtica, pana la mai multi ani). Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
am auzit de Albumul bebelusului ...dar inca nu am achizitionat
BAZAR GENERAL PE DC
AMR - 2s
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mari_paun
am auzit de Albumul bebelusului ...dar inca nu am achizitionat BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA AMR - 2s |
Foarte bine ati facut
Si sa nici nu achizitionati
ana l spune:
Mari, am citit in urma ce te gindeai la transplantul de celule stem. Ce ma stii despre lucrul asta? Tot in Germania se face? Ai idee cit costa? Reusesti sa-i faci Emei anul asta?
Cam multe intrebari am pus, dar am o prietena in aceeasi situatie cu tine si vrea sa mai faca un copil pentru a-l putea ajuta pe primul. Oare autotransplantul nu merge? Of, dar celulele stem recoltate din dintii de lapte? Pe care s-au vazut rezultate sigure?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare