Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 26
mari_paun spune:
zile de vara , ploioase mohorate...stam in casa si ne cam plictisim fara plimbarea de seara, in ultima vreme Ema se uita la desene animate pe calculator : mica sirena, chip & dale si sta asa de cumintica si se distreaza, ori ii pun muzica anilor '90, pe care dansam la discoteca...e fericita sa asculte disco si sa dansam amandoua...ma scalamb si fac niste miscari mai usoare ca sa imite si ea, e a si inceput sa prinda figura si sa danseze in ritm ...mai cu topaiala, mai cu maini ridicate si sa scuture corpul ...arata a dans.
nici la tara nu putem merge ca tot in casa am sta, asa ca asteptam zilele insorite si sa ne cumpere tati o piscinica pe care sa o punem cu apa in curte unde sa ne ...balacim.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 25+ si mami de Ema
madyrizi spune:
ce zice Ema ca va avea un fratior? ea ce si-a dorit? cred ca abia il asteapta... felicitari si sa fie bebe sanatos!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
mari_paun spune:
se pare ca Ema realizeaza ca va veni un membru in familie, am emotii pt momentul de inceput, poate va fi geloasa, o sa vrea sa doarma cu mine...n-as vrea sa creada ca nu-i mai dau atentie...o sa icnerc s-o
acum daca o intreb pe cine iubeste spune BEBE
o invat sa spuna sora si zice SOSO
mangaie burtica si uneori ma inghiolteste cu degetul ..cede ca e mai mare decat de obicei
Astept cu nerabdare momentul 0, sa vad cum reactioneaza...sper ca totul sa decurga bine...inceputul va fi greu...apoi ne vom adapta
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 25+ si mami de Ema
mari_paun spune:
Mai avem o saptamana si Ema va intra si ea in vacanta, deoarece enu putem merge nicaieri voi pune o piscina mica in curte la Amara ( la bunica) si o umbrela si vom improviza plaja pt a ne petrece vacanta intr-un mod placut. va avea si o colega de joaca si balaceala iar eu voi sta cuminte la umbra si voi citi
Munca de aproape 8 ore/zi se vede la Ema , si progrese dar si oboseala...seara este tacuta si cuminte si mergem la plimbare pe inserat, pe roacoare. Avem un parc in apropiere, unde este si catedrala, plin de copaci, alei si liniste, fantani arteziene si ne facem o plimbare de 1 ora in care ne mai si odihnim pe banca care vrea Ema
De multe ori iesim cu caruciorul cu bebe si e tare mandra...ii povestesc ca in curand si mami va avea un carucior si il vom plimba impreuna
Ma bucur ca incepe sa realizeze ce e in jurul ei, ma imita imediat( verbal) si incepe sa ma imite si la actiuni fara sa-i cer asta: spala un vas cu buretelul, pune tacamuri, taie cu cutitul ceapa ori paine...
Mi-e drag de ea cand o vad cuminte si cand ii cer un pupic ma i-a de gat si pa pupa zgomotos
Am reinnoit si certificatul de handicap si d-na neuropsihiatru cat si d-na psiholoag m-au incurajat si au fost tare incantate de comportamentul Emei
Ma bucur ca acum stau acasa si o am pe Ema in vizor tot timpul
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 28+ si mami de Ema
madyrizi spune:
mari, ma bucur pt. voi. rar mai vezi un om multumit. ma bucur ca sunteti linistite si va asteptati omuletul cu calm si liniste.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mari, ma bucur pt. voi. rar mai vezi un om multumit. ma bucur ca sunteti linistite si va asteptati omuletul cu calm si liniste. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.andreibabyfashion.shopmania.biz |
madyrizi
gandesc pozitiv, ma straduiesc sa vad partea plina a paharului: a o fetita ca un inger, un sot care ma intelege si e alaturi de mine si o sa am un baietel... asta inseamna sa AI ceva, pt mine asta e ...bogatia sa avem sanatate si sa ne bucuram de copii
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 28+ si mami de Ema
mari_paun spune:
Azi e ultima zi de lucru pt Ema, maine va avea zi de plaja , va merge cu fetele si alti copii la strandul din apropierea blocului meu. E pestoaica si ii place sa se balaceasca
Se simte oboseala si de multe ori trage de timp pt ca nu mai vrea sa faca nimik, ori fuge la toaleta, ori cere PAPA, ori vrea APA...iar dupamasa fuge in dormitor si se face ca doarme. E obositor si e cald, se simte nevoia de ...relaxare.
Sper sa avem saptamana viitoare cald ca sa stea in curte in piscina.
CAnd mergem seara in parc ii place sa stea pe banca si sa se relaxeze, eu nu mai pot sa umblu mult, desi in fiecare seara ne plimbam macar 1 ora prin parc, ascultam pasarele si ii arat copacii, ii vorbesc si cantam impreuna...
Deci ..intram in vacantaaaaaa!
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 28+ Petru si mami de Ema
mari_paun spune:
va prezentam cateva poze din parc si de acasa
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture010-3.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture003-3.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture006-3.jpg
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 28+PETRU si mami de Ema
alex_andra spune:
Sunteti 2 frumoase si jumatate
Jumatatea de frumusete este meritul lui Petru
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
diannaalex spune:
ti-am citi si eu trista poveste in care ma regasesc si eu cu Alex cel putin la partea cu medicii care iti spun ca evolueaza mai greu dar de fapt copilul are o problema grava. Ma bucur sa aud ca recuperati si sunteti bine. Sper sa putem spune si noi asta candva. Va pupam si aveti grija de voi.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro