Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 28
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Mari, am citit in urma ce te gindeai la transplantul de celule stem. Ce ma stii despre lucrul asta? Tot in Germania se face? Ai idee cit costa? Reusesti sa-i faci Emei anul asta? Cam multe intrebari am pus, dar am o prietena in aceeasi situatie cu tine si vrea sa mai faca un copil pentru a-l putea ajuta pe primul. Oare autotransplantul nu merge? Of, dar celulele stem recoltate din dintii de lapte? Pe care s-au vazut rezultate sigure? copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) hainute de vanzare |
iata ce am aflat ...de pe net http://www.xcell-center.ro/tratament/boli-tratate/autism.aspx am completat formularul si mi s-a spus ca sa trimit un RMN si computer tomograf, apoi mi se vor mai cere niste analize ale Emei. Momentan nu pot sa ma apuc de treaba asta( bebe ), insa la anul trebuie sa iau atitudine. Vreau sa incerc si acest tratament cu stem...poate se amelioreaza starea Emei, poate devine mai...independenta, asta imi doresc.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 2s
mari_paun spune:
M-am trezit dimineata si am pregatit intai micul dejun, apoi am lasat-o pe Ema sa manance, desi dormea pe scaun, si am plecat la colt sa cumpar flori pt invatatoare si pentru d-na psiholog.
M-am intors cu ghivecele de flori si sufland din greu ( mai am cca 1 saptamana pana nasc), Ema terminase de mancat senvisurile si m-a intampinat zambind. Am inceput sa o pregatesc pt prima zi de scoala, bluza alba si ciorapei, sarafan de blugi, pieptanata si un puf de parfum.
Tatal Emei a venit sa ma ajute sa duc florile, copilul, ghiozdanelul si cateva jucarii.
Am ajuns cu emotie la scoala, parinti care se intalneau dupa vacanta de vara, copiii care ma salutau si veneau la Ema, doamnele invatatoarea care intampinau copiii si parintii...atmosfera de sarbatoare intr-o zi de toamna, incepe scoala.
Am intrat in holul cancelarie unde o d-na invatatoare a trecut in revista activitatile copiilor mai mari care au participat in tabara si care au adus o multime de lucrari si desene facute de manutele lor, apoi discursul de fiecare inceput de an. Un tanar preot a oficiat o mica slujba si s-a rugat pt rabdarea profesorilor si acumularea de cunostinta a copiilor.
D-na psiholog ne-a dus personal in clasa si ne-a prezentat noii invatatoarea a Emei. A subliniat faptul ca face psihodiagnoza Emei si ca ii urmareste evolutia si programul educational. M-a emotionat sa vad implicarea din partea dumnaei. Invatatoarea , o tanara miniona curioasa sa vada copilul cu autism. I-am povestit in mare despre Ema, progrese, minusuri si faptul ca doresc o colaborare buna. Ca si invatatoarea de anul trecut ma va ajuta cu transportul pana la scoala a Emei, mai ales ca pana in primavara imi va fi greu sa fiu cu Ema in fiecare zi la scoala din cauza bebelusului.
Ema a fost o cumintica, a facut impresie buna in prima zi, s-a alintat un pic insa a fost asa cum imi doream sa fie.
Am plecat de la scoala impacata ca Ema va fi pe maini bune.
SPER sa avem rezultate bune.
alex_andra nici batista bebelusului n-am achitionat-o.
am mai lasat si pt dupa nasterea bebeluslui.
BAZAR GENERAL PE DC
Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 2s
alex_andra spune:
Mari, am citit si mi-ai transmis emotiile tale, emotiile unui inceput de an scolar, emotiile unui nou inceput
am eu o batista a bebelusului, nu e noua, am folosit-o de cateva ori, nu e foarte puternica, noi mai avem una care extrage mai bine, asta am cumparat-o odata cand am fost plecati la tara si o uitasem pe cealalta acasa. O sa ti-o aduc tie si vezi intai daca ti-e buna si doar daca nu-ti place, sa-ti iei tu alta mai puternica, care sa curete mai bine
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Mari, am citit si mi-ai transmis emotiile tale, emotiile unui inceput de an scolar, emotiile unui nou inceput am eu o batista a bebelusului, nu e noua, am folosit-o de cateva ori, nu e foarte puternica, noi mai avem una care extrage mai bine, asta am cumparat-o odata cand am fost plecati la tara si o uitasem pe cealalta acasa. O sa ti-o aduc tie si vezi intai daca ti-e buna si doar daca nu-ti place, sa-ti iei tu alta mai puternica, care sa curete mai bine Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
multumesc mult alex_andra
BAZAR GENERAL PE DC
Mari,37+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 10zile...vedem ce zice medicul maine
mari_paun spune:
buna dimineata,
emotiile din prima zi ...o nimica toata fata de ce simt azi...prima zi in care a luat-o invatatoarea de acasa...
Ema s-a trezit buine dispusa insa s-a uitat lung la micul dejun...a incercat o felie de margarina cu gem...si a dormit pe ea.
Am dus-o la baie insa visa in continuare. Am imbracat-o si o tot zoream sa faca pipi sa se uite pe unde merge..Invatatoarea era la bloc si noi inca nu iesisem. Aveam 4 sacose cu jucarii si rechizite...multe materiale care le-am avut si anul trecut la clasa le-am trimis si anul asta...Ema se uita la mine si parca prinsese radacini... Of, pana la urma m-am chinuit sa tin toate cele 4 sacose in mana si sa o trag si pe Ema dupa mine. IN final am reusit sa ajungem la masina, plasat copilul si materialele, Ema s-a asesat confortabil in masina si eu i-am facut cu mina si am urat invatatoarei o zi buna. La 12 se duce fata dupa Ema...ieri a fost ok, sa vedem azi cum va fi... Am inima cat un purice
Greu cu startul!!!
BAZAR GENERAL PE DC
AMR - 10zile...vedem ce zice medicul maine
mari_paun spune:
Ziua de ieri a fost un SUCCES, asa de mult ma bucur ca a fost cumintica
Aseara am ajuns acasa tarziu pe la ora 22.30, am fost la ucuresti la control, Ema mea dormea dusa, a stat cu fata care face lectii, s-au plimbat, au fost la curte si totul a fost ok...am fata mare, spre dimineata s-a trexit plangand , cred ca a visat ceva urat...m-am asezat langa ea si m-a luat de gat, s-a bagat in pieptul meu si a a adormit instant
s-a trezit bine dispusa , a mancat si am duso la masina. Sper sa am aceeasi satisfactie si azi. De luni va sta la tatal ei...iar emotii, schimbarea mediului, insa va fi pe termen scurt.
BAZAR GENERAL PE DC
AMR - 5zile ...de ziua nepotelului meu- 20 septembrie
mari_paun spune:
S-a incheiat prima saptamana de scoala...am avut mari emotii sa vad daca se acomodeaza cu invatatoarea si se pare ca e in regula. Oricum a fost o saptamana de acomodare..azi am vazut primele lucrari de la scoala fructe lipite pe planse...
Ema s-a culcat mai devreme ca de obicei, a ajunso oboseala si asta imi convine ca la ora 22 doarme in camera ei, greu o conving sa doarma in sufragerie...invatata atata vreme in dormitor...vedem cum facem cand vine bebe.
In curand Ema va face o pauza de ABA( 2 saptamani), oricum e obosita, in vara asta nu a a avut decat 1 saptamana de vacanta...
va merge la scoala ca sa nu stea chiar degeaba.
O sa lipsesc cca 1 saptamana din forum...insa o sa revin cu vesti proaspete imediat ce revin acasa
BAZAR GENERAL PE DC
AMR - 5-6 zile
alex_andra spune:
Mary...te astept cu drag, abia astept sa ne vedem
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
uta_ciun spune:
Multumesc tuturor celor care au trimis bani prin Paypal pt Ema. Tot ce s-a adunat in ultimele luni, voi trimite in week-end prin MoneyGram, sa fie un mic ajutor pt Petru la inceput de drum si pt Ema la inceputul scolii.
uta