FIV 200
Raspunsuri - Pagina 15
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lindutza Moni,Sheri,intru si eu la test de sarcina pe 20.Eu atunsi o sa fiu in ziua 12. linda |
Yuhuu cata gasca! Umplem o odisee intreaga, prima e Kora, normal, ca ea intra prima maine dimineata la oral, adica la sange !
Uf am mancat o prajitura si asa de bine eeeeeeeeeee!
Am simtit azi activitate la ovarul stang, zic taci ca-i bine, apoi a inceput si dreptul, eh, si mai bine, apoi ficatul, parca si splina lucra, acum am palpitatii, oare e de bine ?
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
claudia79 spune:
Multumesc Delia de incurajari! stiu ca probabil nu ar trebui sa ma gandesc dar imi trebe ca un refugiu ideea asta ca pot face cu mama surogat. Eu nu pot infia nici de aici din state ca nu am cetatenie si nici din Ro ca nu pot sta 6 luni acolo sa dovedesc ca pot fi mama. Bine eu mai sper sa raman natural. Speram ca ce sa facem altceva? Totusi eu cred ca sora mea m-ar ajuta, deocamdata e inca gravida asa ca nu am adus subiectul.
Kora draga mea nu-ti pierde sperantele. Iar cand sperantele s-au dus e vremea sa mai crezi si in minuni. Eu am crezut si dupa testul negativ, convinsa de voi ca se poate.
(Bine io am facut un test si cat mai aveam hcg in sg numa ca voiam si eu sa am un test pozitiv in viata asta!- caz de targa....)Nu o sa mai fac fiv ceva vreme poate 1 an. Pe mine m-a stors emotional.
Fetelor care faceti Fiv un sfat: fiti bune cu voi!
Sheritra spune:
citat din mesajul lui ana_p Buna seara, fetelor! Multumesc mult-mult tuturor pentru sustinerea voastra Astazi, in ziua 12, am bhcg 1167... Ana |
Ana, felicitari, ce mare rezultat, ai doi flacai cred, ei sunt asa mari !
Sheritra spune:
Bey hai repede pe ultima suta de metri: cine vine la intalneala? Kora vii da? Dai de baut, apa plata of course, sa bem dupa tine!
Deci maine seara la 18 in bv.Lacul Tei, Ioana e ok??
Fragutza spune:
Sheri, mama, mi-a stat inima..maine seara ma duc la o zi de nastere, tocmai la Ploiesti:) si nu poci sa ajung.
Hai sa reprogramam pentru saptamana viitoare. Maine o sa sarbatoreasca Kora cu sotul ei.
Se poa? Pretty pls!
Raluca
Sheritra spune:
Raluca, facem si maine pt Kora si sapt viitoare pt Shery ca io mor de plictiseala
21ali spune:
Buna seara,fetelor multumesc de sfaturile voastre,azi am fost la cardiolog si am vorbit de toate ptr toti,concluzie -pot avea si duce o sarcina la bun sfirsit cu indicatiile medicului cardiolog si cel ginecolog totul va fi bine.Referitor la dr Codreanu nu pot sa-i reprosez nimic dar a fost totul foarte brutal din partea ei,nu a asteptat sa-i zic toata povestea ca acest mic tensiometru care il am masoara cu 2 unitati mai mult si nu a fost o tensiune luata de un medic si stiti voi fetelor cum ne simtim cind cineva iti spune ca aici se termina totul si tu inca visezi cu ochii larg deschisi.........eu am iesit afara buimacita nici nu stiu ce am facut la control,am vazut scris pe foaie ca ovarul sting este normal ,cel drept normal iar endometru liniar.Fetelor aceste rezultate sunt bune ?sunt in ziua 15 de inhibare.Voi de la dipherelin ati avut si dureri de cap,tensiune? Daria eu am programare luni la ora 13 si as vrea sa ne intilnim acolo ma poti recunoaste ,sunt o tinara babuta ai sa-ti dai seama..........In sfirsit parca nu se naruie totul linga mine ,va multumesc inca o data ptr sprijinul vostru sa dea Domnul sa va tineti in brate puiutii cit mai curind.
psj spune:
Ma bucur ca te-a incurajat cardiologul 21ali, ce sa-i faci fiecare cu specializarea lui.
Dar iti zic si eu sa ai mare grija in sarcina pentru ca tensiunea cam creste. Mie nu mi-a crescut tensiunea de la diphe.
Poate e si pe fond de stres stim toate cat te toaca fiv-ul. Incearca sa te relaxezi cumva, stiu ca e foarte greu, un film , o carte, o mancare preferata.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sprijina visul unor oameni de a deveni parinti
Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!
vally spune:
citat din mesajul lui ana_p Buna seara, fetelor! Multumesc mult-mult tuturor pentru sustinerea voastra Astazi, in ziua 12, am bhcg 1167... Ana |
felicitari ana!!!
chiar e o luna plina! asa parca mai merge sa lupti!!!
scuza-ma ana, dar nu am inteles unde ai facut ultimul Fiv?
o seara frumoasa tuturor!
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png