FIV 200

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elena, dragutule, ma bucur mult! Cand ii aduci acasa?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ralu marti dimineata plecam spre casa.
Pana atunci ne mai bucuram de frumusetile vienei

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna seara, fetelor!
Multumesc mult-mult tuturor pentru sustinerea voastra
Astazi, in ziua 12, am bhcg 1167...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

felicitari Ana.
sarcina usoara si la termen

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Ana, felicitari si sarcina usoara!

Elena, sa te plimbi,sa te relaxezi si sa vii cu o gramada de povestiri acasa! Eu tot trag sperante sa ne mai vedem o data pana plec eu in Budapesta. Hai ma Sheri, striga tu catalogu!

Raluca

Mergi la inceput

Felicia, cum mai esti?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salut toate fetele pe fuga.Al meu baiat s-a invrednicit sa-mi strice al 2-lea laptop,asa ca e in reparatie,noroc ca inca e in garantie.Scriu de la biblioteca scolii.

Oanademunk,te-ai prins tu ca mesajul respectiv nu era pentru tine,...dar de repezita ce sunt,....ma-scuziFruntea sus si ne tinem de manute in noua incercare ,ok?Nu ne lasam pana nu ramanem bortoase,da?
Claudia79,daca acesta a fost primul fiv,nu abandona asa de repede.Si mama purtatoare chiar nu are sanse mai mari decat tine ca sa ramana insarcinata.Esti tanara si ai un uter sanatos caci altfel nu ar fi mers mai departe doctorul tau cu fivul daca el credea ca nu ai sanse de succes.Deci,...tragem aer adanc in piept,luam o pauza mica sau mare de la fiv atat cat simtim ca avem nevoie,...si ne pregatim sufleteste si financiereste pentru urmatorul.Si crede-ma ca gustul succesului e atat de dulce,...chiar daca vine mai tarziu ,...si nu din prima incercare la toata lumea.BAFTA!!!!Nu ai de ce sa renunti,sincer,esti prea tanara,inca ai timpul de partea ta!
KORA,tin pumnii sa fie cu ochisori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Kora ce faci???
esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

anaaaaaa, cati embrionasi ai transferat ca intru la banuieli la ce valoare frumoasa ai ?????

Deci fetelor pe 20 nov urmeaza cel putin 3 teste de sarcina pozitive asa ca se lasa cu chef mare. Sa nu lipsiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni: asa sa fie! Eu sunt prima prezenta!!!Abia astept sa va beau!Felicitari pentru puiuti!

Kora: Doamne-ajuta sa fie bine,tin pumnii in continuare!

Ioana,Iana: hai ca reusiti pana la urma sa faceti cu Dracea.Bafta multa,multa!

Cristinici:

Ana_p: felicitari pentru BHCG-ul mare.Cu siguranta sunt doi!

Anto: ma bucur pentru tine,sa dea Doamne-Doamne sa fie bine si in continuare!

Felicia: ce mai faci? Mi-e dor de tine!

Bafta multa tuturor fetelor aflate in tratament sau asteptare!

Nusy 7+

Mergi la inceput