FIV 200
Raspunsuri - Pagina 13
mihaele spune:
Koraicico are dreptate Sheritra ce tea apucat dale naibi de teste ca mint tu esti gravi ai sa vezi maine ca am drepate .
Uite eu acum o saptamana am facut un test de sarcina asa mia venit mie si sa sti ca este si a2 liniuta lafel de lata ca cea de control dar foarte vaga . Ce sa cred eu ca gravida nu am cum sa fiu ? nu am incredere in teste sa nu mai faci.Asa ca nu am intredere in teste nici0.1%
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi
KoraPop spune:
LAVINUTZA in primul rand bafta multa!Unde si cu cine faci FIV?Abstinenta pentru sot trebuie sa fie intre 3-5 zile inainte de punctie,fara mancaruri picante,fara alcool,tutun si mai ales fara stress.Sa urineze cu o ora inainte de recoltare si sa se spele numai cu apa,fara sapun in ziua punctiei.Dar pana la punctie mai este asa ca mult succes!
vally ma bucur ca vei vorbi cu dr. T pe baza dosarului.Fa-ti o lista de intrebari si nu ezita sa il intrebi orice pe dr. T.Bafta maxima!
mihaele
Kora
CARPE DIEM!
LAVINUTZA spune:
Kora - iti multumesc mult pentru raspuns! voi face FIV in Germania - cel mai probabil punctie in 24.11 si ET la 48h.
Va doresc sa vi se implineasca visele si al capatul acestui drum sa fie soare
L
PETRICIA spune:
Kora....tu mi-ai spus mie sa nu fac testul de sarcina........cand va inebuneam cu intrebarile mele....si acu???? tu ce faci????
Stai cumintica, nu te stresaca nu le faci bine bebeilor, hai ca mai ai putin .
Pupici toate fetele
Fragutza spune:
Offf, Kora, stai cuminte pana maine!
Merci frumos de raspuns, nu mi-a zis dr la primul fiv sa-mifac progesteronul, da acum il fac, fir-ar el sa fie.
Raluca
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor!Ali- nu dispera, vezi ce zice dna dr Dracea, eu zic ca dansa decide nu dr Codreanu ! poate ne vedem luni, la Gynera, eu am programare la 13.45;
Ioana - sa inteleg ca ai fost la monitorizare la dr Codreanu ? cu este? cum se poarta ? eu astept sa vad ce mi va spune luni dna dr Dracea, cand voi merge la Gynera;
pupici si bafta celor ce asteapta liniutele !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Ioanatugs spune:
Dariaioanaxx ea mi-a facut eco si pe urma am vorbit cu dr. Dracea, am asteptat-o pina la ora 14. E draguta si comunica la fel ca dr. Dracea. Miercuri merg la eco de 14 zile abia si atunci va fi doar dr. Codreanu, insa la inceputul lui decembrie va veni dr. Dracea si cam pe atunci voi avea si eu punctia.
Iana_mari sa iei decizia cea mai buna!
Kora mai ai putin pina maine
elenada spune:
Buna fetelor
De azi sunt posesoarea a 3 embrionasi de 8 celule fara fragmentatii si mai am si 4 la congelator.
Totul a decurs bine astazi doctorul a zis ca am un endometru mare si ca au loc cei 3 puiuti ai mei asa ca de acum in colo Dumnezeu decide ce si cum.
IoanaTugs, Shery, Kora, Raluca va tin pumnii si sa aveti numai bucurii si rezultate pozitive
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!