FIV 200

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

21ALIsi eu am avut tensiunea crescuta pe tot parcursul tratamentului(inhibare+stimulare),de la o tensiune de 11,12-faceam si 14,chiar si 15,pt ca se face retentie hidrica,am observat,dar 20 este f mare,ai mare grija sa ti-o monitorizezi mereu ,ca nu e de gluma.Incearca sa mananci mai nesarat,si sa bei multa apa,un fiv se poate repeta oricand,dar urmarile hipertensiunii arteriale pot fi foarte grave,ai grija. ANTOSIT la fel am facut si eu ET la 48 ore,2 de 5 celule si unul de 4,si multumesc lui Dumnezeu,am reusit,si chiar sau prins doi.ITI doresc si tie sa ai aceelasi noroc

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata gagici!

Hai scularea si la injectoare!
Ali imi pare tare rau pt intreruperea tratamentului, imi dau seama ce simti, dar tine-te tare pana vorbesti si cu Dracea, e o doctorita cu experienta, Codreanu e un doctor tanar si e clar ca nu vrea sa-si asume nici o raspundere, situatia ta e delicata si cere avizul unui doctor competent. Poate daca mergi la un cardiolog care sa-ti dea scris ce anume se intampla cu inimioara ta si cu el mergi la doctor sa vezi ce si cum? Iti dai seama ce raspundere va trebui sa-ti asumi atat tu cat si doctorul care te supravegheaza? Multa bafta si ai grija de tine in primul rand!

Pe mine ma inteapa in stanga de dimineata, o fi bine, o fi rau ? Ma gandeam s-o sterg cu pitica cu masinuta, ca m-am saturat de stat in casa, da e o ceata afara.... Sa-mi scot puii pe o vreme ca asta ?

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Kora_Pop
Lindutza
Sheritra
Moniland
Elenada
Antosit
Kitta Va doresc la toate teste pozitive si BHcg mare ma Doamne ajuta!
Si celor care sunt in tratament sa va ajute Dd sa aveti productie buna si sa veniti si voi cu test Pozitiv
Va pup pe fiecare in parte

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sheri intru in joc si o sa-mi fac testul in 20. Pe mine nu ma inteapa nimic dar as vrea .
Pussi, multumesc si felicitari pentru Ana! In curand urmeaza si Elena. Sa ne mai areti poze.
Ioanatugs bafta si tie! te-ai decis?
elena, tin pumnii!!!!
Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Moniland,Sheri,Anto,Kora mult noroc si embrioni lipiciosi.
Abia aseara am primit si eu mail de la Gynera si mi-au zis sa incep tratamentul ca la inceputul lunii decembrie d-na dr. este in spital.
Inca meditez la ce hotarare voi lua.Pe 20 noiembrie sunt ziua 21 si ar terbui sa incep protocolul lung.
Ioanatugs nu stiu ce sa zic dar mi se pare cam devreme.Vorbeste cu d-na dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anto bravoooo!Sa fie cu noroc si pe mai departe!!!!
Moni,Sheri tin pumnii sa fugiti la odisee!

Eu mai am azi pana maine cand va fi zi 11 si voi face bhcg.Vreti sa ma certati?Am facut azi un test de urina si e bineinteles negativ.Macar asa nu o sa pic tocmai de sus.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Intru si eu in linie dreapta, azi e prima zi de ciclu in incep anticonceptionalele. Uraaaaa!

Dna profesoara Kora, ma framanta o chestie: mie la primul fiv mi.a venit ciclul in ziua a 11-a parca, in timp ce luam ovulele alea cu progesteron, nu mai stiu cum se numesc. Asta inseamna ca am un deficit de progesteron? Si ca trebuie sa mai iau suplimentar ( din fructe si legume:)))))

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Eu mai am azi pana maine cand va fi zi 11 si voi face bhcg.Vreti sa ma certati?Am facut azi un test de urina si e bineinteles negativ.Macar asa nu o sa pic tocmai de sus.

Kora

CARPE DIEM!

Daca te-a mancat in ! Parca nu stii lectia, ce esti incepatoare? Las ca maine cu atat mai mare va fi bucuria!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

raluca probabil ca nu asimilezi bine progesteronul din ovulele utrogestan.Din ziua punctiei,dupa punctie se incepe administrarea utrogestanului.Dupa doua zile trebuie sa faci analiza progesteronului care iti va arata daca asimilezi bine sau nu progesteronul.Va;loarea trebuie sa fie minim 30,in cazul nostru,adica pentru FIV.In caz ca e mai mica se suplimenteaza progesteronul.Adica se pot lua 9 ovule pe zi de utrogestan,sau si mai bine se poate lua progesteron injectabil ( acesta insa nu se gaseste in Romania,doar in Germania,Austria,Ungaria,Anglia etc).Dozele le stabileste dr.Progesteronul e foarte important dupa ET,acesta e absolut necesar pentru sustinerea sarcinii.Succes!

Sherica recunosc,ca o incepatoare ma port!Eu le zic tuturor sa nu faca teste de urina inainte de bhcg....,da' fiindca mai sunt fete la care li se pozitiveaza mai repede am zis ca hai sa fac si eu unul ca tot aveam in casa.Sa-ti fie gurita aurita si sa fie maine cum spui tu,eu insa imi cunosc organismul si stiu ce simt...,dar in fine,nu mai zic nimic pana maine la pranz cand o sa va scriu rezultatul.Tu ai grija de burtica si de Alesia!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Salutare! Ieri am inceput si eu stimularea cu 3Menogon +Synarela pe care o iau in continuare pt inhibare. Sper fa fie totul bine - fiind primul tratament si priuml FIV - incerc cat pot sa fiu echilibrata sa nu imi fac prea mari iluzii dar nici sa nu cred in asta.
Am o intrebare, pentru prestatia din ziua punctiei cum trebuie pregatiti sotii? cate zile de abstinenta, ce alte preparative sunt necesare?
Multumesc mult de raspuns, tin pumnii stransi tututor fetelor aflate in pregatiri, asteptari
L

Mergi la inceput