FIV 200
Raspunsuri - Pagina 11
Moniland spune:
ali, imi pare tare rau. Sanatatea e cea mai importanta. Nu prea stiu despre tensiune dar poate dr. gasesc o cale de mijloc si reusesti sa faci FIV.
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moniland Sheri, am citit ce isprava frumoasa au facut puiutii tai. Bravo lor! Dr. au zis sa fac testul in 24 noiembrie, dar la cerere pot si mai repede. Il fac cand vreti voi. Azi au puiutii mei 1 saptamana. Ai tai? |
Pai hai pe 20 odata cu mine! Vrei? Vrei? Te lasa sa te joci cu mine? Sa-l intrebi pe nenea doctoru. Pai si ai mei tot o sapt au azi, miercurea trecuta i-au impreunat.
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
21ali spune:
Multumesc Moniland,am scris foarte repede si nu am fost foarte explicita dar durerea din sufletul meu ma face sa gindesc si sa scriu lucruri diferite.Deci stiam ca am pb cu tensiunea am si luat tratament ,am intrebat dr daca voi putea duce o sarcina si mi-a zis ca,cu supraveghere medicala voi reusi.Ce ma dat azi cu totul peste cap a fost comportamentul dr Codreanu,nu am deschis gura sa zic de tensiune si ea a inceput ca nu vrea sa vina familia mea pe capul ei si...............nu am reusit sa-i explic prea multe ,cu alte cuvinte dinsa a zis punct aici se termina ce nici nu am inceputFIV.Fetelor pe drum spre casa am vorbit cu sotul si daca as face un tratament mai putin ,,agresiv,, de stimulare si sa fac un IAD,TOT ASA DE RISCANT AR FI?Am inteles de la dr ca si stimularea ridica tensiunea ,voi ce stiti?
muzicuta spune:
fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu dipherelinul de 3,75. pe cutie scrie ca este un produs cu eliberare prelungita de 28 zile. Sa inteleg daca imi fac injectia in ziua 2 de la CM timp de 28 de zile nu o sa am surprize de CM? Tine cumva loc de ac? sa inteleg ca tratamentul de stimulare o sa inceapa dupa 28 de zile de cand o sa imi fac injectia? Imi pare asa de rau ca nu am intrebat dr., dar m-am zapacit de tot la consultatie si ...
pt toate fetele
pussi spune:
anto sa se lipeasca de tine si sa te vad burtoasa si apoi cu bartele pline si sufocata de gemeni cum sunt eu
moni, sheri si restul trupei va tin pumnii!
ali nu stiu cum actioneaza stimularea asupra tensiunii arteriale, dar pot sa-ti spun ca sarcina inseamna o crestere a tensiunii mai mult sau mai putin. Eu am facut preeclamsie (tensiune indusa de sarcina) in timpul sarcinii si la 16/11 mi s-a spus ca valoare poate fi fatala pt. feti si m-au cezarizat.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
elenada spune:
Muzicuta din cunostintele mele dipherelinul inhiba ovulatia dar nu opreste menstruatia. Nu are acelas efect ca si AC.
La primul fiv am facut inhibare cu dipherelin si dupa 14 zile mi-a venit CM.
Va pup fetelor
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
21ali spune:
Pussi, imi pare rau ptr tine,nu sunt cuvinte ptr a descrie o suferinta.Tu inainte de a ramine insarcinata te-ai stiut cu tensiune?Eu nu inteleg cu e cu aceasta tensiune daca este o data ridicata esti bolnav?eu mi-am urmarit tensiunea citeva luni zi de zi si la indicatia medicului am intrerupt tratamentul si totul a fost bine pina acum citeva zile.Dr mi-a zis sa merg la cardiolog si endocrinolog si desi stiu ca degeaba voi merge ,nu mi-a gasit cind eram in criza dar acum cind ma simt bine ce poate sa-mi zica?
Ioanatugs spune:
Moniland felicitari pentru puiuti, sa stea cuminti acolo 9 luni!
Elenada multa bafta iubita!
21ali i-mi pare asa de rau!Din pacate stiu si eu cum e sa-ti fie spulberate toate planurile, de ceva neprevazut. O sa gasiti o cale sa faceti FIV pina la urma.
Apropos de Diphereline, eu am inceput inceput cu el in z21 de Cyclo-progynova si azi in z5 de inhibare a si venit CM-ul. Oare e normal, nu e prea devreme?? Mie data trecuta la protocolul lung mi-a venit in z14 de inhibare.
muzicuta spune:
elenada, multumesc mult pt raspuns. Tu ai facut dipherelinul tot in ziua 2 de CM sau in ziua 21? Eu sunt nelamurita de ce mi-a data sa il fac in ziua 2 de CM, pt ca din ce am citi pe forum dipherelinul de 3,75 se face din ziua 21 de CM. Eu nu mai inteleg cand o sa imi vina CM sa ma apuc de stimulare, sau imediat dupa dipherelin de 3,75 trec la stimulare? Of, asa imi trebuie daca nu intreb dr. Dar poate ma ajutati voi sa inteleg. A mai avut cineva dipherelinul 3,75 din ziua 2 de CM?
pt toate fetele
elenada spune:
Muzicuta eu l-am inceput atunci din ziua 21. Dar asta nu cred ca e o regula. la protocolul scurt incepi parca din a doua zi de CM.nu stiu sigur pt ca eu la fivul pe care tocmai il fac nu am avut nici protocol scurt nici lung. am avut un tratament personalizat care nu se incadreaza la nici un protocol. Poate si in cazul tau o fi o exceptie. Asa ca linisteste ca stresul nu face bine.
Ioana te pup si sa fie cu noroc.
Tin pumnii stransi pt fetele care asteapta rezultate.
Ar fi cazul sa populam si subiectele de la odisee ca la fiv le-am populat destulBafta multa tuturor
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!