FIV 200

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Koricica

Bafta multa maine!!! Tin pumnii stransi stransi!

Unde faci bhcg-ul?

Eu maine dimineata la 9 merg la Giulesti pentru prima eco (ziua 15 de inhibare), mai vine cineva?

Ioana, da, intr-adevar sunt matinala cu injectiile (6:30) ca la 7 plec la servici.
E mai rau sambata si duminica dar... pentru asa o cauza nobila, merita efortul!
La tine cum merge treaba?

Ana, inca o data felicitari!

Multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Kora, pumnii stansi pentru maine!

E un sezon tare intens, nu va mai insir pe toate ca sigur uit pe cineva, cert e ca urez tuturor multa-multa bafta! Doamne-ajuta!

Girls, nu stiu cate dintre voi cititi topicul cu campania de pe aceasta sectiune. Ne-am tras blog, vrem sa ne miscam cat putem de tare in timpul campaniei asteia electorale, sa obtinem un spectaculos buchet de promisiuni. Am avea nevoie de voi. Cu clickuri, comentarii, mesaje, idei, ...implicare. Multumim! http://.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

FETELOR, din pacate, fiv-ul meu reusit s-a incheiat aici. Sarcina mea s-a oprit din evolutie la fix 7 saptamini, dupa o serie lunga de greseli din partea mea. Asta este. Probabil ca va urma o noua incercare in februarie, dar nu stiu cu ce bani. Sint in culmea disperarii si cu datorii in banca. Va pup pe toate si sa aveti noroc de la inceput si pina la sfirsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

mari_loluta cuvintele sunt de prisos
Kora o pereche de pumni stransi si de la mine

Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne
uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Mari_lolutza imi pare nespus de rau ptr tine,nu te invinui sigur nu a fost vina ta,asa a fost sa fie ,iar despre datorii lasa-le nu te gindi la ele cine nu are datorii in banca ,gindeste in viitor ,gindeste pozitiv.Trebuie sa fim luptatoare,uite mie la Bucuresti dr Codreanu mi-a zis stopsa nu mai continui,nu voi avea nici o sansa iar dr cardiolog a fost de alta parere,asa si tu nu stii ce va fi la anul ,banii vin si pleaca dar stresul si supararea prin care treci poate sa lase urmari.Ai grija de tina,viata continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mari-lolutza, niciodata nu trebuie sa spui niciodata!
Durerea e mare acum, dar trebuie sa fii tare si sa o iei de la capat.
Nu exista greseli, asa a fost sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Mari_lolutza iubita nu ma cuvinte dar gandeset pozitiv DD te va ajuta gandestete la partea buna ca se poate
Koricica iubita mea ma la DD sa ati de vestea cea buna azi
Lindutza
Sheritra
Moniland
Elenada
Antosit
Kitta iubita CApul sus si mergi inainte DD ne va da si noua bebele mult dorit bafta la analize sa fie cu relultate bune
P.S.Fetelor care sunteti in asteptare stiti ca eset obligatoriu BHcg mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mari Lolutza imi pare foarte ,dar nu te invinovati.
Kora sunt cu pumnii stransi si astept un bthg mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana- deci n am priceput, dupa eco ai zis ca ai vb cu dr dracea, unde la tel.? sau venise pe la Giuli?
Ali- bravo ca dr. card. ti a dat sperante, sper sa fie bine si la dr Dracea, ne vedem luni !

pupici

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora,
maria-lolutza, draga mea nu stii ce ti-e scris si ce-ti rezerva viitorul. Eu sper ca doar lucruri bune.
huski, succes azi la eco!
mihaela, multumesc

Mergi la inceput