Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85
Raspunsuri - Pagina 4
rala spune:
Buna seara,
Felicitari Anaconda, de data asta va fi bine, sunt sigura!
Pony, am intrat special sa vad ce ai facut azi, dar vad ca nu ai dat niciun semn. Iti tin pumnii, sper din totul sufletul ca totul sa fie ok la tine.
Sara, "singuratatea alergatorului de cursa lunga" este pe cale sa iti aduca satisfactie pana la urma. Cele mai bune ganduri ale mele sunt cu tine in perioada asta.
Eu sunt ok, ma recuperez si astept cu nerabdare intalnirea de gradul 3 de miercuri la fire.
Good things happen to good people!
felix76 spune:
Neata fete,
Va poftesc la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!
Poop,
Felix
felix76 spune:
Dupa cum vad, s-a deschis sezonul gravidutelor! Mamicilor, va urez sarcini usoare, bebei sanatosi si papaciosi! Nu degeaba am vazut eu un barzoi ratacit zilele trecute! Pe voi va cauta sa planteze bebeii!
Va pupacesc pe toate, fara exceptiune, si sa o tinem tot asa!!!!! Revolutia burtoaselor la usa lui Tutu!
Felix
mada23 spune:
Felixule.... ce bun e ceiutzul tau imi era dor
Sarah... Doamne ajuta
milioane de pupici fetelor
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
simona2 spune:
Buna dimineata
Am o intrebare pt cele care au facut stimulari cu gonal F. Cam in ce zi au inceput sa va doara ovarele? Eu am facut luna asta 2 odata de 75 (dimineata), timp de 4 zile, incepand cu z3...Azi e z6 (am facut ultimele 2 injectii de dimineata), dar inca nu simt aproape nimic in zona ovarelor (f rar cate o jena usoara).
Multumesc
felix76 spune:
Simo, eu am facut stimulare numai cu o singura fiola pe zi ca asa a considerat Tutu la acel moment . Nu m-a durut burta deloc deloc deloc! Dar fiecare reactionam in felul nostru asa ca ai rabdare, daca doresti, s-ar putea sa te doara , mai e timp. In schimb m-au durut burta si spatele foarte tare la catava zile dupa IA...
Madutz, mi-era dor de voi! Ma bucur foarte mult ca avem vesti buneeee!
Poop,
Felix
jasmine30 spune:
Sarah, sa dea bunul Dumnezeu sa ramai gravi luna asta si sa ne mai intalnim cu burticile mari pe la usile lui Tutu mutu.
Hai ca faza in loc de gravi esti "infundata" a devenit celebra pe forum. Mare zapacit mai e si doctorul asta.
Duminica dimineata ii spune unei tipe: ti s-a spart folicului acu tre sa te mai lase si sotul tau gravida :)
Sau vine o tipa si zice "eu am facut niste ecografii la o clinica privata si mi s-a spus ca am un chist pe un ovar, dar eu nu cred eu cred ca pata asta de pe ovar e sigur copil, ca in ultima vreme am tot mancat acrituri si sigur sunt gravi..." Saraca de ea chiar nu stia ca o pata pe pvar nu e sarcina ci altceva. Vorba unei alte fete de pe forum: uneori e mai bine sa ai aceasta inocenta de a nu sti cu certitudine ce se intampla in corpul tau, pentru a nu fi dezamagit dupa aceea.
Va pupicesc pe toate si sa auzim numai de bine !
pony spune:
Buna fetele
Anaconda FELICITARI si sa evolueze totul bine
Sarah muuuuult succes si sigur o sa ai si tu doua liniute
Eu ieri am avut o zi incarcata.Dimineata am fost la servici, la unu am ajuns a Tutu si am reusit sa intru abia la 4.15.A meritat asteptarea pentru ca punctuletul s-a dublat, este ok deci sunt cu siguranta gravi.Dupa aceea am fost iar la servici si m-am dus si la un examen.Cu casa sunt in zugraveli asa ca nu am mai putut intra pe net.Ce mai zi!
Dar, acum sunt iar ingrijorata ca de dimineata mi-a aparut asa o secretie mai maronie, neabundenta care m-a bagat la idei.Tot ca sa nu fiu eu linistita.Voi ce credeti ca reprezinta?
Va pup pe toate
pony spune:
Fie ce o fi, haideti sa va spun si povestea mea.Am 31 de ani, incerc de vreo doi ani si ceva si nimic....Nu am mai vazut un test pozitiv niciodata decat pana acum.Am fost la mai multi doctori.Primul a zis ca am ovare micropolichistice si mi-a dat Diane 35.Al doilea mi-a zis ca nu am asa ceva dar ca am o rana urata pe col si mi-a rezolvat-o prin cauterizare.Altul mi-a zis ca am uter mic si mi-a dat un tratament cu vitamina e, duphaston, ginkoprim.In mai mi-am facut o histerosapinografie la care a rezultat ca am trompele permeabile, dupa ce ce in prealabil au fost infundate.Cica le-a desfundat lichidul de contrast.Oricum m-a durut de am innebunit.Din septembrie am ajuns la Tutu care m-a rezolvat dupa doua luni de monitorizari.M-a chemat chiar si zilnic si a fost ok.
Am uitat sa spun ca in concediu am fost la manastirile din Moldova unde m-am rugat la doamne doamne
sarrah spune:
buna dimineata,
pony- suna-l pe Tutu si spune-i. nu vreau sa te sperii dar nu e bn sa "ai pete maro". iti tin pumnii.
felix- eu am ales laptic cu cereale!
jasmine30- asa sa fie, sa ne intalnim "infundate"la usa la Tutu !
rala- recuperare usoara !
mada- multumesc !
tuturor tutunicilor !