Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

pony- banuiesc ca iei utrogestan pentru sustinere, nu? suna-l pe dl dr sau da-i sms. iti las pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Sarah, eu sunt sigura ca o sa reusesti! Ai hotarare, perseverenta, deci sigur vei reusi! Normal, si cu ajutorul lui DD!
Doamne ajuta sa iti reuseasca!
Felix, multumim! Eu beau cafea!
Rala, batfa maine la fire!
Pony, multumim de poveste!
Eu nu am noutati! Azi au inceput semnele de CM, deci maine va fi Z1. Aste este, m-am obisnuit si nu mai sunt asa
Probabil pt ca am planuri pt viitor si mi-am pus toate sperantele in FIV!
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mama ce de infundate. ma bucur mult mult de tot si sper sa fim in curand toate infundate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Multumesc pentru raspuns Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Simo, sper sa-ti fi fost de folos! Nu te lua dupa semne ca n-are rost! Succes!

Jasmi, m-am parapadit de ras! De cate ori a fost negru pe ovaru meu si la cat de mult imi plac mine muraturile, sigur sunt gravi in fiecare luna! Oare chiar asa de habarniste sunt fetele astea despre organismul lor? Desi, daca stau bine sa ma gandesc, mi-ar place sa fiu si eu asa de floricea si sa fiu cu bebe la purtator!

Rocsy, luna asta voi avea parte de infundare fara program!

Tamy, ce rusi? Sa nu vina rusiiii! Sa stea la ei acas si sa ne lase pe noi in pace!

Pony, poate ar fi bine sa-l suni pe Dom'doftor sa-i pove de petele maronii!

Sarah, acu nu mai esti semigravida! Tre sa fii gravi de-a binelea!

Rala, recuperare rapida!

Flacarico ca mai treci si p'aci!

Magdit, Jorjic, Lilisor, Lali, Madutz pupacesc fetele!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Sarrah,

Felicitari pentru curaj, e o poveste destul de greu de citit, mai ales de trait. Sunt sigura ca cineva vede ca suntem in stare de orice pentru un bebe al nostru si ca tine cont de asta.

Sa ne dai repede vestile bune si recuperare rapida,

Inca o data felicitari si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Va salut si eu.
Mai intai Felicitari din inima pentru Ana_p, Pony si Anaconda.
Sa dea DD sa veti sarcini usoare si sa le duceti la bun sfarsit fara nici o problema si peste 9 luni sa va tineti puiutii in brate!!!
Sarah . Sa dea DD sa ne dai vestea cea mare dupa cele indurate. Te pup !
Magdita, Felix, Georgia, Mada va pup dulce!
Am fost si eu ieri la Bucuresti. Bubu are 3100 gr la 36 de sapt si 1 zi. Ieri, de ziua lui tati, ne-a aratat si fetisoara dragutza. (am pus 2 filmuletze in album). Colul este lung de 5,5 cm. Peste 2 sapt ( pe 24 nov) este urmatoarea intalnire, daca nu se intampla nimic pana atunci... Atunci aflam cum voi naste, in principiu dr a zis ca mergem pe natural. Cum o vrea DD.
Eu am sindromul amenajarii cuibului, din cauza asta, sapt trecuta desi am fost acasa, nu am avut timp sa intru pe net, mi-am mai rezolvat niste probleme ad-tive: vizat adeverinta la CASS, schimbat medic familie, si pe acasa cate o vitrina, un sertar, asa incet cu pauze, ca obosesc. Iar duminica l-am serbat pe sotiorul meu drag impreuna cu cei dragi.
Va pupicesc si va tin la curent!!!

Eu am intrat pe la 14.00 in cabinet, am fost prima gravida dupa inseminari si monitorizari. Pony, tu unde ai stat?

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Machusicaaaa, ce repede mai trece si timpul asta! Mai este numai un picut si il vei vedea pe Bubu dulce fara echo! Sa fiti sanatosi si papaciosi! Falconeti este Bubu tau! Un mumos! Sa va bucurati de el!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Multumesc Felix.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

machusica .... nu poci sa deschid pozicile de la munca ..dar le vaz io acasa ... oricum de-abia astept sa=l vaz pe bubu in primele lui zile afara din "bultica" lui mami ...

tu nasti si io mai am o taruca pana la ultima injectie diphe ...

va pupacesc pe toate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput