Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85
Raspunsuri - Pagina 15
iliraluca spune:
Saptamana trecuta si trebuie vizata de medicul meu de familie. Mie la farmacie mi-a spus ca e ok. Pot insa maine sa ma duc sa intreb din nou la farmacie si iti spun exact.
Sorry scriu fara amanunte insa raspund de pe telef. Promit sa vin maine cu detaliile de care ai nevoie.
aerlilian spune:
Scumpele mele,ce activitate ati avut azi...
Sarrah,sunt bine,dar ma ingrijorezi tu...Cum naiba nu ti-a trecut prin cap sa nu iei 4 pastile odata?Daca a zis patru pe zi,era logic sa le imparti...Offf...esti asa disperata si stresata ca ai inghiti si scoarta de copac,numai sa se intample minunea...Te rog eu mult sa te relaxezi un pic,sa te mai gandesti si la altceva decat la bebe,sa adopti un pic din strategia mea...Traieste si tu ca un om normal o perioada,mai ales ca acum ai nevoie de liniste si relaxare pt ca bebe sa se cuibareasca...Iti amintesti ca m-ai intrebat la tel in ce zi sunt si ti-am zis ca nu stiu?Chiar asa era.Nu am numarat,nu am calculat nimic!Laptopul pe burta e o mare greseala!Nu-ti dai seama ce cantitate de radiatii emana?Si l-ai pozitionat exact unde nu trebuie!SA NU MAI FACI!!!In rest...
Felix,obeza de mine incepe sa ia masuri,asa ca in scurt timp nu mi se va mai potrivi titulatura..Si eu,ca si tine,sunt in perioada optima si prestez.Dar fara disperare...Doar de dragul sotului meu care mi-a oferit un weekend de vis si mi-a reamintit de ce m-am indragostit de el acum niste ani...multi!
Magdita,vreau si eu in visele tale premonitorii!!!
gabrielarusu spune:
Buna Iliraluca
Te astept maine cu mai multe amanunte despre compensarea diphere. ma intereseaza f. mult.
sper viitoare mamica
adrianaady spune:
buna seara fetelor
sarah ai grija de burtica, ok? si fara laptop pe ea...
da, in ziua a 10 la monitorizare a vazut un folicul, a facut dr T niste masuratori si mi le-a dat pe o hartie, mi=a zis sa vin cu ea maine dimineatza cind e a 12 zi si masuram iar.
Oricum daca ovulez sau nu , o sa aflu abia dupa a 14 zi si sper din suflet sa am raspunsul atit de mult dorit.
Sarah, zi-mi de tine, povestea ta, cea cu final fericit.
ati mai avut vreuna probleme cu insuficienta hormonala sau lipsa ovulatiei?
va pup si multumesc ca m-ati primit printre voi, ce mult conteaza sa vb cu cineva despre aceasi mare dorinta.
sarrah spune:
adriana- pe foaia care ti-a dat-o Tutu scrie cat masoara endometrul si foliculul . in mod normal daca ai folicul ar trebui sa se sparga si asta inseamna ca ovulezi ! de ce crezi tu ca nu ovulezi, ai mai facut monitorizari, ti-a spus vreun dr acest lucru? ca chestia ca nu ai secretia aceea nu are nici o relevanta ! bafta
eu, nu am o poveste cu final fericit ! iti povestesc f pe scurt.
am avut o sarcina, obtinuta natural, am nascut la 28 de saptamani un baietel de 730 de grame. dupa 2 luni si jumatate de suferinta si speranta , cand ii mergea bine, lua in greutate (ajunsese la 1200 de grame) s-a stins. de 4 ani incercam din nou. acum am facut GIFT si mai sunt 11 zile pana cd voi afla rezultatul !
sarrah spune:
e pe OTV o emisiune in care o judecatoare acuza ca i s-au furat ovulele ! doamne fereste !
felix76 spune:
Neata fete dragute,
Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si clatite cu ciocolata si gem de capsuni!
Pooop,
Felix
mada23 spune:
neatza fete dragi
ce festin ma bag si io Felixule
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
tamaryllis spune:
Felixuto ce-mi faci asa de dimineata? clatite cu ciocolata? Azi merg sa-mi cumpar, caci mi-e pofta tare!