Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85
Raspunsuri - Pagina 14
sarrah spune:
FIV - ul prietenei mele a fost 2500 euro. a facut FIV+ICSI. sotul are ceva probleme cu spermograma si ea are o singura trompa. L-a sunat pe Tutu si a zis ca nu stie ce se intampla iar dr Matei a spus sa ma astepte ca ea crede ca nu e CM.
pe mine ma doare burtica
sarrah spune:
tamy- 2500 fara tratament(oricum tratamentul este diferit pentru fiecare in parte). de reducere pt al doilea FIV nu a vb nimic.
pupici tuturor
rocsy2007 spune:
sunt cu ochii pe voi.
ana abia astept sa ne mai dai vesti.
eu nu prea am ce sa va spun. o sa treaca perioada ovulatiei si o sa incep sa am din nou simptome de gravideala.dar poate de data asta vor fi reale
sarrah spune:
adriana- ai spus ca vrei sa vezi daca ovulezi. nu te-a monitorizat in ziua 10? nu a vazut nici un folicul? bafta multa !
lalitica2000 spune:
elena ce se aude de petele maronii, nu s-au transformat in menstruatie?
adriana bafta la monitorizare, sa ne tii la curent.
madutzule pe unde ai disparut, ne urmaresti din umbra?
jasmine30 spune:
Sarah si pe mine m-a durut burtica ieri - si chiar si in stanga pe ovarul cu care am ovulat. Chiar ma speriasem putin de teama sa nu fac vreo extrauterina.
Asa ca poate e semn bun. Tu iei utrogestan?
Biata prietena ta, ce rau imi pare pt ea. Dar cum adica i-a spus Tutu ca nu stie ce se intampla? Pai ce ea a dat banii degeaba pe FIV fara sa primeasca explicatiile solicitate? Offfff ce porcarie
Doamne ce ne mai chinuim sa ne tinem si noi puiutii in brate... Cateodata ma gandesc ca atat de mult am suferit ca atunci cand o sa se intample minunea nici nu o sa mai stim cum sa reactionam... Cate riscuri sa nu ramai, sa pierzi sarcina, sa moara bebe dupa nastere, etcccccccc
Hai ca eu cred ca ma apropii mai degraba de cm ca sunt cam apatica...
Iar azi nu am mai simtit nimic prin burtica.... Ca daca simteam ceva mai aveam si eu o mica speranta...
lalitica2000 spune:
sarah sper ca nu stai iar cu laptopul pe burtica ca vin peste tine la pitesti si ti-l confisc
gabrielarusu spune:
Buna Iliraluca,
Sa inteleg ca pt cele 2 injectii ti-a dat T reteta compensata 50%? In ce perioada ti-a dat dr. retea?
Eu am fost la CAS si ma trimis la maternitate la un dr. care se ocupa cu aprobarea retetelor compensate si mi-a spus sa vin cu un referat tipizat de la dr. care ma operat. Am vb cu Ioana si a spus ca i-mi va da si referat. Tu ai putut sa iei fara sa mai umbli dupa refertat ?
Ma intereseza f mult lucrul asta
Mersic frumos
sper viitoare mamica
sarrah spune:
gabriela- eu stiu ca retetele compensate le da medicul de familie ! vb cu ioana si cu medicul de fam...succes.
lali- am laptopul in pat si stau cd pe o parte cd pe cealalta
jasmine- noi avem aproape aceeasi varsta de sarcina nu?
ileana- ce faci?
ana- ti-ai mai facut vreun test?