Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85
Raspunsuri - Pagina 13
gabrielarusu spune:
Buna fetele,
Magdita ce faci draga, cand incepi dipherelinul?
Elena ia zi ceva, ceva?
Sara i-mi pare foarte rau de prietena ta, stai cumintica si odihneste-te mult. Ti-am trimis un PM.
Eu inca nu am noutati tre sa fac histeroscopia luna asta si de luna viitoare dipherelinul sper sa pot sa-l i-au compensat dc nu tot tre. sa fac, dupa cele 3 luni de dipherelin voi fi in cursa la FIV dar momentan nu stiu cu cine voi face, acum sunt la cules de informatii.
Aerlilian am vazut pozele sunt minunate formati o pereche tare frumoasa si cu siguranta ve-ti avea si un bebe minunat .
Va pe toate si va doresc o sera placuta.
sper viitoare mamica
adrianaady spune:
buna lalitica, multumesc frumos de urare. si tie la fel.
Pai povestea mea incepe de la varsta de 22 de ani cind am avut probleme grave cu hormoni, adica dupa un an si jumatate de anticonceptionale, cind am facut pauza, nu am mai avut menstra timp de 4 luni. Cu mult noroc am ajuns la un dr bun, Cupceancu se numea, care a stiut ce sa imi faca sa imi vina ciclul, si mi-a dat tratament timp de un an si ceva pt reglarea hormonala. Aveam in perioada asta hormoni aproape de 0, ca o femeie la menopauza. Cred ca a fost cea mai urita perioada din viata mea. Dupa vreun an si ceva, aveam ciclul regulat, ca si acum de altfel la 28-29 de zile, fara nici un medicament.
Incercam sa avem un copilas de vreo 6 luni, stiu ca nu e mult timp, dar fiecare luna care trece imi sfasie sufletul. In octombrie am facut o gramada de analize, de la toxoplasma, citomegalovirus, rubela, chlamidya etc, pina la markeri hormonali in ziua a 14 (LH, FSH, estradiol, progesteron, prolactina, T3, T4). Au iesit bune analizele, cele hormonale cam mici pt perioada ovulatiei insa.
De ieri am inceput monitorizarea ovulatiei la Dr Tutunaru, ieri a fost a 10 zi. Ideea este sa vedem daca am sau nu ovulatie.
adrianaady spune:
si m-am gindit ca ar fi indicat sa cer si sfatul unui endocrinolog referitor la markeri hormonali, tinand cont de trecutul meu. Si aici a fost surpriza mare, dupa mai multe discuti, dr a ajuns la concluzia ca as avea si o mica problema cu tiroida, insufiecienta de hormoni, hipotiroidie parca asa se numeste, si cica ar fi o eventuala cauza pt care nu ramin insarcinata si e posibil sa nu am ovulatie.
Offf m-a cam dat peste cap vestea asta sincera sa fiu, nu ma asteptam. E posibil sa fi ramas asa cu mici probleme la tiroida de la anticonceptionalele alea care mi-au facut atita rau.
Deocamdata astept rezultatul monitorizarii cu dr T, si vedem ce zice si dansul. O sa ii zic si lui ce am aflat de la endocrinolog, poate stie si el mai multe....
monicabo spune:
Multumesc pt raspunsuri.
Am o rugaminte, daca se poate, as vrea si eu nr Ioanei sau al Savianei (nu stiu cine este, dar sa cer info), pe PM. Caci nu le stiu numerele
Pe T. mi-e nu stiu cum sa-l sun pt asta, daca e, o sa-i dau sms sa-l intreb cand e de garda...
Multumesc.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 39+ Ana Maria
magdita spune:
Gabi, astept sa-mi vina rusii si ma intep .
Moni, ti-am trimis PM.
Ana, nu ne mai dai deloc de veste? Ce faci?
Pup toate fetele si va urez o seara frumoasa .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
monicabo spune:
Magdita, Gabi, merci pt PM-uri, am notat numerele de telefon, si osa sun sa ma informez.
Merci si pt urari, tuturor fetelor... astept de pe o zi pe alta...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 39+ Ana Maria
anaconda2 spune:
Magda , sunt pe-aici ...
Am fost azi , i-am dat vestea , insa eco facem abia luni . E prea mica , si nu se vede acum .
elly_me spune:
Gabitzule - sunt pe acilea "prin umbra" daca ai nevoie de mine
Nu am nicio activitate- sunt tot in stand by
Ma bucur de reusitele fetelor- sunt fff vesela cand vad ca sunt sperante
Ai gasit Diphe??
Call me daca ai nevoie de ceva.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
gabrielarusu spune:
Buna
Elena nu am mai gasit la pretul vechi diphe. acum astept sa merg in Buc. sa-mi de-a referatul pt. a merge la CAS si poate voi rezolva sa i-au compensat dc nu cu siguranta am sa te conatctez.
Esti o dulce de fata si sa de-a DD sa vina mai repede bebe .
sper viitoare mamica
iliraluca spune:
Gabi,
Eu mi-am luat prima fiola de la Mall Plaza si m-a intrebat daca am reteta. Am intrebat daca se compenseaza si mi-a spus ca da, 50% Am fost dupa asta la domnul doctor si mi-a dat reteta pt celelalte doua.
Pup