Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

am uitat sa intreb: white blood cells inseamna leucocite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fete harnicute, ce-mi place cand e animat forumul!

Adriana, bun venit la noi, sa treci repede la odisee! Ce scrie pe biletelul primit de la Tutu, ca ma facusi curioasa!

Madutz, Tamy, si mie-mi plac foarte mult clatitele cu ciocolata! Am un sot buuuun care-mi face cand poftesc! Azi va ofer si voua! (cred ca white blood cells inseamna leucocite)

Sarah, imi pare rau de prietena ta! Sper sa nu fie ciclu ci o sangerare mai puternica de la implantare! Despre donarea de ovule, din pacate, la noi in tara nu exista lege deci nici protectie. Si eu ma intreb ce fac dr cu ovulele ramase de la FIV... Sincer, mie FIV-ul la Tutu mi se pare tare dezordonat (plimba-te la IDS apoi la Tutu apoi la IDS iar apoi la Matei), poate de aia nu are nici multe reusite (na ca iar am bagat jordeaua)

Lilisor, nu esti obeza deloc! Dupa cele cateva kile puse pe mine de la clomifen, sosu meu era chiar incantat ca are si el pe ce pune mana si nu mai da de oase insirate

Elly, ce e in final cu petele alea???

Jasmi, nu mai gandi negativ! Eu sunt convinsa ca vom avea bebei sanatosi! Daca nu simti nimic poate e de bine!!!!

Monicabo, ai primit nr de telef? Pt siguranta ti-l mai trimit si eu pe PM!

Gabita, bafta la histeroscopie!

Magdi, Jorjic

Anaconda, asteptam vesti bune!

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Feli, aia imi lipseau in dimineata asta : poftele ! Azi putem sa mai mancam de dulce, ca de maine incepe Postul Craciunului si cel putin eu o sa incerc sa il tin. Sper sa si reusesc.
Raluca, si pe mine ma intereseaza cum ai reusit sa iei diphe compensat. Prima injectie o voi plati integral, ca nu am timp de alergat, insa daca nu e prea complicat, pe celelalte doua le-as lua compensat. Da-ne mai multe detalii, pls.

Pup fetele si va urez o zi placuta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dimineatza fetelor
Felix f bune clatitele , multumim frumos.
Sarah draga mea imi pare rau sa aud asa o poveste, dar sunt sigura ca de data asta are d-zeu grija sa fie totul perfect, si o sa ai un bebe frumos si sanatos. Scuza-mi ignoranta dar ce inseama GIFT?
Sarah cred ca nu am ovulatie pt ca asa mi-ar fi zis un medic ginecolog si unul endocrinolog. Au ajuns la concluzia asta pt ca nivelul hormonilor in a 14 zi era spre limita inferioara pt aceea perioada, si mai ales pt ca in trecut am avut acea dereglare hormonala de la anticonceptionale, cind nu am avut ciclu 4 luni si hormoni erau aproape 0. Mai mult endocrinologul mi-a zis ca as avea hipotiroidie, adica tiroida secreta mai putini hormoni, ceea ce influenteaza f mult si hormoni sexuali ai femei.
Oricum eu sper sa fie bine, de aia fac monitorizare sa vad exact daca am sau nu, macar stiu cu ce am de a face, si ce tratez.
Felix si Sarah, pe foaia scrisa de T scrie asa in ziua a 10 - E = 6.1 si OD 14.9, iar azi in ziua a 12 erau E=7 si OD=17.6.
Ce parere aveti? ot fi bune? e prima oara cind fac , si nu stiu.
Felix povestea ta care este draga mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Neata dragele mele !

Ce faceti? Care prestati, care asteptati? Eu nu mai fac nimic. Astept si iar astept ! Poate iese ceva

Oricum simptome nu am de nici un fel. Si oricum daca mai simt ceva pe la burtica sigur e si de la Utrogestan. Asa ca....imi trebuie rabdare.

Sa ne pregatim de Postul Craciunului, sa fim mai bune, sa avem mai multa credinta in Dumnezeu, caci fara ajutorul Lui sigur nu vom avea cum sa reusim. Vedeti si voi ca si monitorizarile si Gifturile si FIVurile nu reusesc daca Dumnezeu nu vrea, asa ca... Sa ne rugam mai mult, sa ne spovedim si sa ne impartasim !

Sotul meu are un prieten care e preot si povestea ca venea la el o fata care incerca de 7 ani sa aiba copii si dupa ce s-a spovedit si s-a impartasit de mai multe ori a ramas insarcinata si a si nascut un bebe sanatos.

Asa ca rugati-va neincetat si minunea se va implini atunci cand Domnul va randui.

Va pup pe toate pe burtici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna dimineata fete dragute,

felix- o sa ma gandesc la clatite cu ciocolata(mai pun eu de la mine si inghetata) pana cand am sa manac ! eu asa fac, daca poftesc la ceva pana cd nu mananc nu imi trece pofta!

prietenei mele i-a venit CM abundent ! nu mai are sperante ! e terminata! are 2 credite la banca, pe 5 ani. se gandeste acum sa infieze un BB.

referitor la ceea ce se intampla in Romania , am intalnit la usa lui Tutu o doamna care facuse FIV cu un alt medic si povestea ca i s-au vandut embrionii...e strigator la cer ! oricum nu avem noi de unde sa stim cate ovocite ne scot si nici cati embrioni raman...dar trebuie sa-i credem pe medici pe cuvant, nu ?

in legatura cu FIV-urile lui Tutu(nu vreau sa-i iau apararea)acum TOTUL se efectueaza la clinica. punctia, recoltarea spermei, prepararea ei, embriotransferul ! acum depinde si ce probleme are fiecare dintre noi...de ex prietena mea a avut 5 embrioni care s-au divizat f bine. 3 i-au fost pusi si 2 i-a congelat. ca nu s-a prins BB...nu stiu dc e neaparat vina lui Tutu.

indiferent daca are cineva o vina sau nu, ideea e ca noi suferim atat fizic cat si pshisic dar si "material" si cel mai rau e ca timpul trece !

dar...asta e! trebuie sa luptam, sa facem tot ce ne sta in puteri pentru a reusi !

o zi minunata tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Hai sa ma bag si eu in seama cu valorile mele din z7, dupa 8 injectii de gonal...2 foliculi de 17 mm pe ovarul stang si unul, tot de 17 mm, pe ovarul drept (deci sanse mari sa se sparga toti odata), iar endometrul de 8.9...cel mai probabil sambata asta fac prima inseminare cu dr. T.
Sincera sa fiu, mie T mi-a facut o impresie f buna, asa ca ma bucur ca, dupa ce m-am sucit si rasucit...m-am hotarat, intr-un final, sa ma duc la el.
Apropo, Felix, nu ma dor nici acum ovarele, deci ai avut dreptate...nu e musai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mmmm, merge inghetata peste clatite!

Sarah, asa este, noi habar n-avem ce se obtine in laborator si suntem nevoiti sa avem incredere in doctori. Partea proasta este ca auzim tot felul de intamplari care ar putea fi adevarate, offf, mai bine ma nasteam in Franta sau in Ungaria!

Referitor la procedura lui Tutu, ma bucur ca acum se realizeaza totul in clinica si nu te mai plimba pe drumuri. Cum e acolo? Se respecta programarile, ai o intimitate cand vb cu dr, sta sa iti explice dr si nu biologul de ce iti da tratamentul ala si nu altul? Plimbari mai sunt pt ca analizele nu le faci la clinica ci la IDS... Sau are si laborator? Nereusita unui FIV nu o putem da in totalitate pe doctor, asta este clar. Oricum, in conditii perfecte, sansele ca un FIV sa reuseasca sunt de maxim 30%.

Oare dintre fetele care au inceput FIV-ul in jur de 15 oct si nu erau putine, a reusit vreuna? Stiti ceva de asta?

Aditu, daca asa scrie pe foaie inseamna ca tu OVULEZI. In traducere libera E - endometru care dupa mine este bunicel in z 10, OD-ovar drept care are un folicul ce cresteeeee! Povestea mea este pe prima pagina!

Simo, bravo! Productie sanatoasa de foliculi! Ma bucur ca nu te doare burtica!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

fetelor eu sunt tare suparata.
Nu stiu ce sa cred.

Si marti si miercuri am avut o scurgere maronie- ieri mai mult decat marti.
Dar azi nk.

As putea sa iau in calcul ca fiind menstruatie- ff redusa cantitativ??
Mie nici cu utrogestan nu-mi venea ff mult cantitativ si ma tinea 2 zile .

Nu stiu ce sa cred.

Azi noapte nu am putut sa dorm deloc- m-au durut (si ma dor ) ovarele si uterul rau.
Nu inteleg ce mi se intampla.

Oricum voi considera ca mi-a venit- si ca sunt in Z3 (NU 61) dar nu voi face analizele pe care mi le-a dat T luna aceasta pt ca nu as vrea sa cheltui 1000ron degeaba.

Daca tot am asteptat atat- continui trat. naturist si mai astept 1-2 luni poate imi vine- ceva mai concludent.

Nu ma voi duce nici la monitorizare si nu am inceput stimularea- mai astept.
Pt ca am dubii.

Oricum voi incepe de duminica sa fac teste de ovulatie.

Pana la sfarsitul anului nu ma voi duce la dr.- vreau sa ma reglez hormonal.

Oricum voi fi prezenta aici.

Poate se intampla natural minunea
As vrea eu.
Nu s-a-ntamplat 3-4 ani cu trat si sa se intample fara. Ar fi culmea culmilor.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput