Pepenasi de iulie - august 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Yael eu dintr-un leagan din ala am cazut cand eram mica si mi-am spart buza, bine, era mult mai rudimentar, dar ideea era aceeasi.

-nu e leagan, e bouncer-jumper; sare asa in el... nu are cum sa cada din el;
-o tine activa muult timp (bine, zice sa nu-l lasi mai mult de 20 min. repriza).

I, J5v, N 3.6v & E3kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am fost la dermato si codrin are o deshidroza,combinata cu o iritatie de la atata balire.mi a dat o crema cu care sa l ung pe iritatii,se numeste// a-derma.// a auzit cineva de ea,e buna?

apoi am stat vreo ora pe afara.codrin n are nicio treaba,a papat,s a jucat,nu e somnolent.aia de la toxologie n au mai sunat si cand am mai incercat sa sun eu,mi a raspuns robotul,care m a pus sa apas pe nu stiu ce tasta daca doarme copilul.codrin chiar atunci dormea si concluzia a fost ca tb sa merg imediat la cel mai apropiat spital,ca e f gravasa ca am lasat o balta.

cat despre curatenie,eu chiar nu s maniaca,covoarele au fost spalate at cand am nascut si de atunci nu le am mai spalat,doar le am aspirat.si pt ca de m ori cris intra incaltat in casa si pt ca mai am si musafiri nesimtiti care se scuza ca nu mai stau sa se descalte,ca se incalta greu,plus ca lui cris ii tot cade mancare pe covor,mai lipeste si plastilina,covoarele aratau groaznic...la spalatorie nu le am dus acum,ca le am mai dus intr o iarna si mi le au dat aia dupa 4 zile super ude si mirosind a statut, deci am renuntat la ideea de a le duce la spalatorie.cat despre pus parchet in toata casa,deocamdata nu mi permit.cred ca o sa iau un mop de ala de zice anka,cat a costat pana la urma?

codrin a renuntat la lapte aproape de tot,pe tp de zi daca mai papa 100 ml,iar noaptea 200,in 2 reprize.ii fac branzica la greu,cereale cu lapte,sper sa compenseze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Yael imi place ideea cu bouncerul legat de tocul usii. Sa imi spui si mie impresii dupa utilizare

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Mada sa-mi spui cum merge cu schema asta de mincare ca-s supercurioasa. si a mea a inceput sa faca fite la greu la papa

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Si mie imi place Yael...De la ce varsta poate fi folosit?

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

In primul rand vreau sa-i multumesc Carmenelei si sotului ei pt boucer.Raluca este foarte incantata,sta de jumatate de ora in el si nu am auzit-o deloc,se joaca cu jucariile.
Anna ce frumos se joaca Ioana cu piciorusele.
Mada imi pare rau ca sunteti bolnavioare.
Didi super tare videoclipul.
Gallyb cum se simte Xenia dupa desfundarea canalelor?Ii mai lacrimeaza ochisorii?
Yael super interesant boucerul.
Ma duc sa vad ce mai face fiimea ca nu o aud deloc,o fi adormit in boucer?.....

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tecky, sa il folositi mult timp de acum inainte...zic

Mona, imi pare tare tare rau de ce s-a intamplat...Ca tot povesteai, sa ma apuc si eu sa mut detergentii si alte produse de curatat intr-o zona mai safe.Ca sunt sub chiuveta din zona de serviciu si acusica ma trezesc cu fie-mea bagata prin dulapuri

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tecky, tu bounceru il ai pe ala cu maimutza?

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Pica scuza-ma pui ca chiar mi-a scapat nu la aia, la alta IT pt storage/ networking cam asa ceva... stau in St Paul.

Yael jumperoo am si eu si e ff fain, daca pina si Anna la aproape 2 ani inca se mai suie si sare-n el al nostru are un cadru nu se monteaza in tocul usii, dar noi avem spatiu, altfel cel aratat de tine e mult mai practic. si subscriu nu se poate cadea din el.

Narci crek de pe la 5 luni pot sa-l foloseasca.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

gini acum m-am uitat si mai am una. da-mi un pm cu adresa & stuff si maine o pun la posta

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput