Puiuti de Randunici 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pardon, nu puteam sa plec fara sa rectific , de la reader's digest e cartea...greseala "de grabeala"

si zana mica sa se faca bine; kya, daca afli secretul la "distrugerea" mucilor sa mi-l dai si mie, ca deja exasperez ...teo are nasucul infundat raaaau, nu rezolv cu nimic, si deja e a 4-5- saptamana de combinatii de tratamente...fara rezultat....l-am sunat pe dr care o tine pe a lui sa-i dau una alta, ceea ce deja i-am dat fara rezultat...da' nu vrea sa priceapa...asa ca ...trebuie sa vad ce ii mai fac mititica de ea, ca fornaie rau, abia respira, si se mai aud secretii si pe trahee....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana si Kya,multa sanatate si fetitelor :Sanzi si Teo!sa plece mucii pe campii

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si noi pe Sanzi,Sebaceu si Teo boy, sa se faca bine!
buna raaau pastrama aia de ieri!!aaa, liana, deci discut cu cunoscatori de vinuri portugheze!! pai noi am fost in sud anul trecut, in Algarve!!normal ca am luat 'la pachet' neste sticle de Mateus si vin de Porto, d-ala duuulceee de zici ca e lichior!! faza e ca eu am aflat ca-s gravi cu o zi inainte de a pleca, si acoo doar am pus pe varful limbii din toate vinurile, mai o greata, mai o pralina, o maslina..asa ca tre sa mai mergem o data sa recuperez ca lumea, nene!!aaa, stii prajiturile lor cu migdale, alea rotunde ca tartele, din care-ti taia felie? n-o sa le uit in veci...si multe altele!imi pare rau ca nu am ajuns in Porto, dar si sudul este de exceptie!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Teo si Matei ! Si La multi ani Luca de Miha! pentru ca m-am infruptat dar de urat am cam uitat ! (asteptam filmul )
Azi am fost complet data peste cap de consiliul profesoral din cauza caruia scoala a inceput la doua, baiatul a adormit in masina, somnul de pranz a inceput la 4 si acum abia s-a sculat si face vocalize...intre timp eu am prestat la munca de jos (rufe, vase, gatit, etc) si acum astept familia cu simtul datoriei implinite E drept ca m-am mai ratacit si printr-un subiect cu tenta patriotica, dar nu prea mult Si am revenit acasa, in cuib, cu lectia citita dar fara poze vizionate...abia astept sa vad cum fuge Andra, ce nasa mumoasa a fost bubu, cum papa tzupanica...dar diseara, nu ma voi plictisi
M-am intristat sa vad puiuti bolnavi (Ariel , Tuchi , Liana ) si puiuti mofturosi la plimbat, rasfatici care vor in brate Clausi maraici noi de noapte Olgutzika dar m-am si bucurat pentru realizari de Ursiabsolventi si cu o rata mai putin
In rest, noi n-avem noutati ( tot aeiou vorbim) si statul in picioare e tot la ordinea zilei (daca n-are bilet cu loc )...azi am invatat despre mitocondrie si plastide Fuarte interesant
pe "la noapte"
Zozeeeeeees-aude bre acolosa? Unde disparusi?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

noi suntem in vizita, am ajuns intr-un final, am intrat doar sa va salut.
ne vedem maine

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

edit: sunt ursuleata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tocmai vroiam sa-ti zic ca ai postat in alta parte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

tocmai vroiam sa-ti zic ca ai postat in alta parte!!

Si eu la fel!
Da' cu ocazia asta, am vazut-o si pe China! o frumusete de pitica!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Bai, m-ati omorat cu vinurile portugheze.
La mine a venit tata azi dimineata din Franta, si a adus o gramada de branze imputzite Ma duc sa deschid si o sticla de Bordeaux de la mama ei de acasa, ca merg mana in mana. Plus crackers sarati...

Mergi la inceput

Hmmmm.... si daca tot vorbesc singura - nu vreti sa concetizam intalnirea aia de la capitolul trecut?

Sa zicem sambata viitoare, pe la 11 intr-un mall? Alte locuri, totusi, nu-mi vin in minte, unde sa nu se fumeze si unde sa avem destul loc pentru carucioare. Imi este indiferent care mall, ca masina ma duce oriunde.

Hai ca daca e de intalnire, sigur o sa se faca si copii bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Bai, m-ati omorat cu vinurile portugheze.
La mine a venit tata azi dimineata din Franta, si a adus o gramada de branze imputzite Ma duc sa deschid si o sticla de Bordeaux de la mama ei de acasa, ca merg mana in mana. Plus crackers sarati...

pofta mare

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput