Puiuti de Randunici 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

vad ca nu mai e nimeni!
plec sa mai pap un papanas!
noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo noapte buna!

Branza cu vinul - OK
Vinul cu munca mea pentru servici - Not OK! Mi-a trecut orice urma de chef. Cred ca ma retrag in apartamentele regale cu niste cioco si ma uit la ultimele 2 episoade din Desperate Housewives.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna seara si de la noi. Culcat copiii, in sfarsit pot sa ma relaxez si eu putin..., dar deja mi-e somn, n-o sa rezist prea mult.

N-am avut succes decat pe jumatate cu mamaliguta cu branza, la inceput s-a uitat foarte contrariata la mine fata si se tot stramba ! A putut sa pape jumatate de castronel..., nu-i rau pentru prima oara, dar clar nu i-a convenit ca i-am schimbat meniul. In schimb la pranz legumele cu curcan le-a hapait imediat.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori, tare greu este.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.Ne-am intors si noi de pe drum.Am fost prin Auchan,i-am luat Teodorei niste bodyuri de 18 luni si un pantalon raiat tot de 18 luni,pt ca daca il luam mai mic,nu intra.
Apoi am trecut pe la sormea,care multzumeste pt urari si va ofera virtual o felie de tort si un.
Sora e in 7 luni si ceva.Mai are putin dar tot are contractii.Si fata cu racelile si nazdravaniile o zapaceste si e si fara ajutor..si uite asa..
Ariel,imi pare tare rau ca treci prin ce treci..Off...sanatate multa voua.Sa scapati o data!!
tuchi,tare ma bucur pt Seb ca e mai bine.Sanatate.
liana,tiza sa se faca bine.
kya,pup Sanzi sa treaca mucii.Si sa-ti fie de bine meniul branza mucegaita cu vin.

Edit: eu parca as prefera duminica zi de intalneala,unde vrea majoritatea,fiindca sambata mai pleaca al meu randunoi si nu stiu cu ce am ajunge.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Bai, m-ati omorat cu vinurile portugheze.
La mine a venit tata azi dimineata din Franta, si a adus o gramada de branze imputzite Ma duc sa deschid si o sticla de Bordeaux de la mama ei de acasa, ca merg mana in mana. Plus crackers sarati...

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

si inca in ce fel merge!!!
slaba miscarea p-aii, imi iau randunoiul de-o aripa si-l trag spre dormitor!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, dar intalneala la Mc D's nu va surade? NU se fumeaza, e central (la unirii ma gandeam), e loc destul...la malluri mie mi-e greu sa ajung...eu propun, dar nici nu stiu in ce hal o sa fim atunci...azi m-am mai relaxat pictand figurine de ipsos, chiar mi-a venit idee sa fac cateva pt bazarul soniei, caci ador "sportul" asta...
teo...la fel, parca a inceput sa "rupa" tusea lui...acum caraie cu tat-su in pat! parinti "inconstienti" ce suntem, mai ursule mai! am luat copilul la noi in pat!

si acum, "dixtractie":
Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale:
"Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am
anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt foarte
fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper
ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in
care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu
Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa
inainte de miezul noptii."
Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un
biletel in care scria: "Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot
decat sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta
ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp,
te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul
unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis,
care la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani.
Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti si
licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in
aceleasi imprejurari, dar cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe
ori in 54 decat 54 in 18. Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi
intoarce maine . Te saruta sotia ta, care te intelege cu adevarat."

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cred ca incerc sa fac iaurt...sa vdem ce iese.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Da' chiar v-ati culcat? Azi nu da nimeni niciun fursec ? Hm, ciudat....
Sa va zic ce-am facut...Gecko numa' tu esti capu' rautatilor Am facut ardei umpluti cu carne de vita...noi am mancat ardei, Vladutz cu legumele lui...a papat el aproape tot dar spre sfarsit se tot zbatea si l-am tot pacalit ...la un moment dat BLINK ideea mareata Sa-i dau si lui un pic de ardeiutz, poate-i place ...si a mancat jumate de ardei (pulpa si carne) si niste sos cu iaurt Foaaarrrte mult i-a placut, el ar mai fi mancat dar mie mi-a fost teama sa-i mai dau...singuul lucru interzis de acolo ar fi fost sarea, in rest mai mancare carne de vita, orez, rosii, ardei, etc...ma rog , am pus ou la carne cu tot cu albus...o fi asa de rau cu sare la 9 luni? O sa ma documentez, ca maine tare i-as mai da unu' Aaa, si i l-am dat zdrobit cu furculita nu pasat in blender...nici macar nu s-a inecat
Despre intaneala...nope...eu la 11 nu pot sa ajung niciunde, nici macar fara copil...pe 11-12 mananca piure de fructe cu branza...dar nu stiu niciodata ora asa ca pentru noi ora 13 e cea mai sigura...sa plec pe la 12.30 de acasa si pe la 14.30 de acolo...ca la 15 doarme de pranz Acum, cum o vrea majoritatea...nu e musai sa nu lipseasca martie din post
Am vazut-o doar pe Bubudeocamdata...foarte frumosi sunteti
Stelahaine pentru 18 luni?
Claunici Vladutz nu s-a imprietenit cu mamaliga ..n-am mai incercat de atunci
Olgutikami-am adus si eu acum aminte , na...varsta...intrebai de alergii alimentare...eu am avut pata d-aia in obraz cand eram asa mica...pana pe la 5 ani imi aparea de la ou si capsuni...in toate pozele sunt patata Dar uite ce mare si obraznica m-am facut
Gata...nu mai zic nimic...si-asa bag mana in foc ca sunteti deja la nani [:-(]

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Feteleee, sunt rupta de somn! am stat la masa la fini si am mancat si am baut(pepsi ) si am vorbit si m-a luat un somn de nu ma vad!

Tuchi, am primit masina, pana acum am stat s-o studiez, am sunat-o si pe nasa mea s-o intreb de reteta pe care o face ea mereu si maine imi cumpar ce-mi trebuie si o pun in functiune. Dar sa vad unde o pun in bucatarie, printre alte n'spe electrocasnice

Liana, am si eu o gramada de Rider's, cred ca o am si pe-aia de care zici tu...mie mi le cumpara bunicul me, d-zeu sa-l ierte, avea abonament la Rider's.

Inca o data va multumesc pt. aprecieri, ma bucur tare ca v-au placut pozicile si mai ales de mine ...vaaai, ce modesta sunt

Ariel, mami, chiar nu stiu de unde mai ai si tu atat forta...cu atatea belele...pupa baiatu' si pana la urma o sa-i treaca si lui...

Mi-a zis fina mea de vaccinul Pneumo 23, parca...sper ca asta e denumirea si care protejeaza de stafilococi, streptococi etc. O fi bun si la bebei?? ea i-l face finului cel mare, de 3 ani...

...nici nu mai stiu ce vroiam sa zic...cred ca ma duc la nani si maine citesc si fac scrisorica

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, pai ardei umplut poti sa-i faci fara probleme si cu iaurt pe el. Acum daca ii dai o data de la voi, cu sare, n-o fi foc...si albusul e ok daca n-a facut nimic. Eu i-am facut lui Vlad la 9 luni budinca la cuptor cu ou intreg. I-am dat prima data putin, a fost ok si apoi am mai folosit si albus in galusti sau alte budinci.

Ariel, super tare bancul

Eu am inca gene false si sunt machiata, zici ca sunt scoasa din cutie, culorile intacte si mi-e mila sa ma demachiez si mai stau asa. Daca nu-mi cade nici o geana pana maine stau si maine cu ele . Mama dar ce m-as freca la ochi...din instinct...dar ma abtin sa nu stric machiajul

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput