Puiuti de Randunici 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ariel, imi pare rau ca e asa Teo boy..sper sa fie mai bine si sa nu va interneze, totusi!.. si capul sus!!
Stela, si sora ta, saraca, prin ce a trecut cu lapticul..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Banc:
Intr-unul din mall-urile Bucurestene s-a inregistrat o pana de curent, 10 oameni au ramas blocati intr-unul din lifturi si o blonda pe scara rulanta!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ariel,. imi pare tare rau de Teo,. offff,. sa treaca mai repede toate astea,.,. Nu m-am cumintit,. m-am certat in alte parti

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Vlad nu se mai trezeste sa plecam la verisori

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

mamaaaaa cat doarme

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salut!
Seb e spre bine, timpanul s-a inchis, continuam tratamentul!
a fost relativ cumintel, a marait cand s-a uitat dr in urechi, nas si gat, dar apoi i-a trecut!
la plecare a facut pa cu manuta la fetele de la receptie...cred ca deja frange inimi!

Ariel multi pupici lui Teo, sa se faca si el bine, ca prea de mult va chinuiti! Ochii poate ii ai umflati de la oboseala...zic si eu, ca nu inteleg cum poti sa dormi asa de putin!
Randunoiului tau spune-i ca trebe' musai chimicale, las' ca l-o duce el la sala si la alergat si la mancare naturista pe Teo cand s-o face mai mare un pic!
pana atunci, tu esti sefa!

Am vazut-o pe Oana cat e de frumoasa mai ales cand e nasa!
Si ce baieti frumosi are alaturi!
Sa va traiasca finutul si sa fie sanatos!
Ai primit masina??

Am vazut-o si pe Tzupanica de galati in actiune la masa! sa va fie de bine!

Clau, daca Rebe tot nu doarme, bine ca macar mananca, sa nu te mai stresezi si cu asta!
Olgutza, ce-ai mama cu degetle alea? si cutitul si usa? O sa zica Radu ca ai facut intentionat, ca sa spele el copilul!

Claudia, sa iasa cu salariul cum vrei tu!
Simo, gata papanasii?

Stela, la multi ani pentru sora ta!!Cand naste? sanatate multa nepoticii!

Pucca,Ursuleata, Roxana, Luny, Liana

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Petre, cioban de meserie, era in armata. Ii trimite un plic sotiei, in care era un desen. Pe foaie erau desenate o floare, doi copii, o fantana, un soare si o baba. Sotia a descifrat desenul: “Floareo, ai grija de copii sa nu cada in fantana, ‘tu-ti soarele ma-tii! Petre”

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleu Ariel ce e pe capul vostru. Bietul pui, biata de tine!
Forta multa sa rezisti, si hai ca poate nu e de internat.

Despre noi ce sa zic, suntem la fel. Azi nu i-am mai dat nici Nurofen, nici Eferalgan, ca au trecut cele 3 zile. Vad ca nu a facut nici un fel de febra. Continui cu Ambroxol si Zyrtek, plus Ophatamesone si Vibrocil. Curg mucii in continuare, in continuare e un chin sa stea la aspirat... cam asta.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

asaaaaa, repejor si eu cateva randulete
stela tiza pentru "bravooo", e scumpica foc in filmulet
luuuuny....cum a fost pastrama ? aaaa, ma bag si eu la MATEUS ...eu mi-am luat direct de la "sursa" anul trecut; si mai sunt niste vinuri portugheze buneeeee...rau ; am luat cateva sticele (nu spun cate ) din Porto, dupa ce am vizitat si am degustat la cramele Ferreira...super fain a fost
bubuuuu frumusica raaau ai fost ....si rochita, si pantofii ...si am vazut si "echipa" de artisti ...si "atentatele" din parc ....
clau, multumesc de urari ... mofturoasa, mofturoasa rebeccuta, dar frumoaaaasa
simo....inca nu m-am decis ce vopsea sa iau, mai intarazii ....si eu sunt "beton" la schiat ...de vreo 3 ori am pus schiuri in picioare, si evident pe partia de copii; si chiar si asa pustimea mi-a dat clasa ....ei, asta e, ce sa-i faci, "cal batran in buiestru..."....da' ne distram si noi
miha frumoasa treaba faci tu!
tuchi...ma bucur tare ca sebica e mai bine....maaaai si zi asa, cuceritorul tau face "pa" cu manuta ....mmmm, te inteleg cu "diversi" care au solutii la toate si "nu inteleg" de ce nu doarme acum copilu', de ce nu mananca, de ce plange ...ce putem noi sa le dorim ? sa afle curand cum e (desi eu la "unii" dintre ei nu le mai pot "dori" asta ca le-a murit demult si ultimu' ovul fertil )
ariel ...offff, am crezut ca e mai bine acum teo saracutul si ai si tu putina liniste...imi pare tare rau ca e iar bolnavior...
mimo ...cum stam cu masuratorile, cu mobila, cu masina de spalat vase ? si mai lasa cluburile bucurestene ca ete ce de treaba ai acasa ...
gata, send sa mai trec si la treaba ....aaaa, bubuuuu, am luat de la mama o carte "bunatati la cuptor" de la rider's digest; aoleu sunt atatea reteteeee, si arata si rezultatul final ....de am mai pus cateva kg pe mine uitandu-ma la poze ... vreau sa fac pana vine randunoiu' niste painici indiene naan (un fel de lipii), sa vedem ce iese ...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,gata papanasii!ce bine ca Seb se simte msi bine!ce scump e ca face cu manuta
Ariel,sanatate multa si voua
Liana,deja salivez

tb sa pregatesc pe aici ca un-doi apar musafirii!Samuel face nani,nani iar David inca nu a venit de la cor!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput