Puiuti de Randunici 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 2
lianam spune:
maaaamaaaa, da' ce-ati mai ciripit ! cu chiu cu vai am recuperat de citit, dar acum nu mai am timp sa scriu....trebuie sa iesim afara si apoi am o gramada de treaba, dar sa vedem daca "ma lasa" dintii si nasucul suuuper infundat ....dar revin cu scrisorica, ptr ca sunt la curent cu filmulete, poze, progrese ...
insa ptr ca urgentele au prioritate , luny "ma dau" si eu cu parerea un pic: daca ochisorul e rosu si "curge", musai e necesara vizita la oftalmolog; pana atunci ii poate pune ophtamesone cate o picatura de 3 ori pe zi in ochisori (in ambii); dar musai la control cu el; poate fi si conjunctivita cum zice bubu, poate fi si de la faptul ca nu i s-a desfundat canalul si rezolva dr sau la indicatiile dr rezolva mamica acasa (se face un masaj....). poate fi si altceva dar nu ma pricep mai mult; si sa se faca bine bebe.
Liana, mami de Teo
doinita_g spune:
Si eu am la activ doua tigai carbonizate...
Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
mstela spune:
Ursu,bafta randunoiului!
luny,cand Teodorei ii curgea un ochi cu o secretie albicioasa-galbuie,dr i-a prescris unguent kanamicina.Si avea vreo 3 sapt.I-a trecut,dar mai greu.Dar daca zici ca e si rosu,eu as zice sa fuga la un pediatru.Sper sa se faca bine repede micutul.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
asa am facut, Liana, am trimis-o la oftalmolog, ca nici mie nu-mi suna a bine..multam!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Mersi Stelutz!
Gata, s-a trezit Stef...ii imbrac si ies afara!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
bubu, stela, multam!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Cuscra,La multi ani cu fericire sorei!
chiar ma gandeam zilele astea ce-ti mai face nepotzica..draguta de ea,tot bolnavioara e!off!sa ii dea DD multa sanatate!Sora a nascut???
Oana,ce nasa frumoasa!si Vladut e frumusel cu vestuta lui!de nasu,nu zic nimic!
Liana,bine ca ai aparut ca ziceau fetele ca te-am sechestrat
Tuchi,nici io nu stiu sa schiez!stiu,rusine sa-mi fie!
Simo-Mimo,mai,nu am camere multedar am curtea mare,se pune???
Ma duc sa ma apuc de papanasi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
ariel_7000 spune:
buna fetele!va scriu iar in fuga, caci tero boy nu ma lasa si trebuie sa apara si alex girl de la gradi.
mi-am luat butoi masura universala, se pare ca nu mai ies de pe fundul lui, oricat m-as chinui sa o fac. noroc ca am dormit cat de cat azi noapte, ca altfel cred ca picam in depresie....
teo tuseste NON STOP, azi am inceput antibioticul IAR!!! , deja imi vine sa plang! e al 3 lea antibiotic in 2 luni! nu stiu cat o s-o mai tinem asa, dar nu mai suport...ufff, intru pe dc numai ca sa ma plang la voi ...deja ma simt ca un fel de "looser" , stau si ma bazai si virtual si real, nu mai sufar pe nimeni in preajma mea, mai ales pe randunoi, de care ma iau mereu si am senzatia ca nu face nimic cum trebuie....uneori mi-e mila de el, dar alteori mi-e mila si de mine! cat de greu e sa retii cat si ce mananca un bebe? sau cati ml de medicament terbuie sa ia? i-am facut lista si tot sarea peste antibiotic si eurespal, ca el "nu vrea sa-l indoape cu chimicale"!!! uite ca tot am ajuns la chimicale! mai nou, teo a primit "cadou" de ziua lui si niste sirop paxeladine, ca sa fortam tusea sa "rupa"....daca in 2 zile nu se amelioreaza, a zis pediatra sa mergem sa ne internam in spital! mi-e groaza numai de idee, numai cand ma gandesc cati copii bolnavi de toate virozele/gripele/bronsitele etc sunt acolo...si de aici la plans, mai e doar un pas...
multumim pt urari. sper sa se si prinda de noi, caci de la 5 luni o tinem numai in bolesnite.
azi vreau sa incep sa-i dau kefir, poate ii protejeaza stomacelul, ca tot ii dau antibiotic iar...
eu am ochii umflati...nu stiu de la ce naiba! ma dor ambele pleoape si s-au inrosit si s-au umflat. eu din casa nu am iesit, ca sa zic ca am luat vreo goanga, de machiat nu m-am mai machiat de zeci de ani, ca sa zic ca e o reactie alergica la farduri, nu stiu ce e si nici nu cred ca-mi mai pasa. M-am saturat!
olga, biata de tine! sper ca esti mai bine cu degetele.
tuchi, bine ca seb e pe vindecate!
kya, cum e sanziana?
vali, la multi ani lui matei!
liana, cum e teo gril?
mimo, pan' la urma ce bal era ala din crystal? balul de la mishu'? da' ce cautati voi acolo? si de ce nu ai pupat pe profa de lat(r)ina din partea mea? hihihi. eheeee, pe vremea mea, balurile le faceam in sala de festivitati, care e mare cat o sala de teatru....dar acum, s-au modernizat "dovlecarii".
ursu' - bafta la examen lui relu si pupa verisorii dulci si pe mami lor! te-ai "cumintit"...arunci pastila si fugi
am vazut poze cu bubulina frumusica, cu alexia teodora, care are "mutrita' de teodora:)))), am citit ca mufa a trecut la vocalize, teo o tine cu "bumba" , "mama", "aeee" (noua ne place sa credem ca vrea sa zica de fapt "ale" si ca o striga pe sor'sa), "baba" (sa fie mamaie oare?)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
doinita_g spune:
Stela , la multi ani pt. sora ta si multa sanatate nepotzicii!!! Da' stiu ca s-a chinut 8 luni...vai de tzitzicile ei saraca. Cumnata-mea n-a rezistat cu mulsul decat 4 luni...apoi vreo luna am cotizat si eu cu cate un biberon/zi ca aveam din belsug Si acum dupa 8 luni cumnata-mea are lapte...cam nasoala faza... a luat nu stiu ce tratament si dr. i-a spus sa nu se mulga si i s-au intarit naspa' sanii, acum e pe la gineco...
Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
clauclau spune:
Am venit si noi de-afara, e frumusel! Dar Rebecca n-a vrut nici-un gram in carucior, m-a rupt de spinare. Maii, dar fata asta a mea dificila mai e, nimik nu-i convine, numai mofturi, mofturi, mofturi...
Bubuleee, ce nasa frumoasa!!
Ariel, vai ce rau imi pare ca nu se simte mai bine Teo. Si nici tu, offff, tare nasol. Sper sa treaca mai repede si sa nu fie nevoie de spital. Oare de ce este asa rau? De unde o fi luat microbu' asta care nu mai trece, mama lui de carcaias!
Liana, bine c-ai aparut, nu stiam pe unde ai ramas.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!