Gravidute & Mamici de IASI (71)
Raspunsuri - Pagina 16
alynta27 spune:
Ma doare capul.. Azi a fost urat si am hibernat!
Alina Darius e un baietel dulce! Si parintii sunt draguti si iubitori!
Raluca multumesc! Sa d-ea DD ca sa fie bine cu baiatul!
Ella si noua ne trebuie ghetute, dar vad ca nu ni le aduce nimeni la usa!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 13+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Miha frumoasa locatie, frumoasa si eleganta si printesa! La un moment dat parca zicea "ia-ma in brate!".
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 13+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
amironeanu spune:
Salut!
Nu am mai dat nici un semn pentru ca eu m-am apucat de lucru, Matei sta cu mama soacra, Stefi la gradinita si nu mai reusesc sa fac mai nimic. Acum 2 saptamani Matei a fost racit, cu o gramada de muci dupa el, dar fara febra, acum de miercuri seara face febra la greu. A ajuns si la 39,8, in general reactioneaza bine la antitermice si ii tin febra sub control. Si bineintels nu are alte simtome, stau si ma intreb oare ce este. Maine avem si noi programare la Siminiceanu. Ea a fost dr. neonatolog la Cuza Voda, dar acum, din cite stiu a ramas numai cu cabinetul.
Ce de-a mamici in Tatarasi! Si noi tot in Ciurchi stam, asta vara in fiecare dupa-amiaza mergeam in parcul mare (cel mai mare din zona, imposibil sa nu-l stiti), acum mai rar, mai mult in jurul blocului.
Multa sanatate la toti pitici si o seara placuta!
oana8188 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz ...A! Si pe DOMNISOARA...am uitat cum ii zice, v-am ami povestit eu de ea de cand l-am nascut pe Stefan Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Si eu am dat de DOMNISOARA (Postudor o cheama) in maternitate, cand am nascut. Toata lumea ma pusese in garda ca va tipa si ma va face sa plang, dar eu m-am inteles tare bine cu ea, nus' cum am reusit
Oricum eram prea fericita ca sa ma supere cineva
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
alice_is spune:
Am vazut poze frumoase, Miha sa-ti traiasca comorile...
Amironeanu, sanatate lui Matei si sa-i treaca febra
Oare Byu ce a facut la dr?![]()
Ma duc la nani
. Noapte buna
Alina mami de Alexia Ioana
Anilansa spune:
buna dimineata
o
tare ...pt mamici si laptic pt strunfi
eu una am racit.... imi curge nasul... si ma tratez cu paracetamol S... Darius vad ca e bine, momentan doarme...
fetelor va urez o zi frumoasa si un week-end placut ... noi plecam azi la Durau .... sa luam o gura de aer curat si sa ne incarcam bateriile...
pt strunfi
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
Salutare!
Alina, multumesc pentru
.
Eu azi stau acasa, ca si la noi e criza si..... asta e. Asa ca azi intru si eu de dimineata pe forum.
Am dus domnisoara la cresa, ceea ce n-am mai facut de trei saptamani si jumatate. Acum nu mai plange, dimineata chiar cand se trezeste spune ca vrea la copii la cresa. Dupa ce am schimbat-o s-a dat jos de pe scaunel si-a luat sticla cu ceai si colegul de cresa, fara de care nu pleaca nici de acasa la cresa si nici de la cresa acasa, mi-a zis pa, a deschis usa si a intrat si..... eu am ramas sa strang hainutele si sa le pun in saculet. Apoi am mai vorbit cu doamna lor despre poezia ce o are de invatat pana la serbare si mi-a zis ca o mai stalceste, dar merge bine. Asa ca desi sunt necajita din cauza problemelor de la job, azi am inceput ziua bine.
byu, ella, multa sanatate la piticuti si un
dulce.
Alina cu bb2, Simo, Michelle, Emma, multumim pentru urari.
Alina, sanatate lui Darius. Sa dea DD sa fie doar raguseala. Drum bun si distractie placuta.
Miha, ce dulce e Amira.... dar cu paharul e.... belea. Mai, dar e cuminte.
Andreea, multa sanatate lui Matei.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
Helooooo!
Unde sunteti???
Cam ceata afara! Iesiti pe asa o vreme? Noi iesim mai pe seara, parca atunci nu e ceata, chiar daca e mai frig.
Miha, am revazut reteta de mousse cu trei feluri de cioco. Cred ca o comit in we. Auzi, da n-am tava de cozonac asa mare. Am vazut ca se poate face si torutulet, cu un blat usor. Ma mai gandesc...Tu? Ce mai faci bun???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
salutare
mai putin pe aici,desi va citesc, ca tot bolesc..si mi-au venit si musafirii..
mie mi-a placut siminiceanu,pe dsoara postudor nu am avut ocazia sa o intalnesc..
miha,e scumpica in poza tare, Amira..
amironeanu,sanatate lui Matei!
O prietena de-a mea i-a facut baietelul roseola infantum, la 1,7 ani, din parc..febra mare la inceput,controale la dr..ca nu stiau de la inceput ce are.Acum si a mea merge in parc..sper sa nu se prinda si de ea..
byu, Casian cum e?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an