Gravidute & Mamici de IASI (71)
Raspunsuri - Pagina 17
ghinetz spune:
| Citat: |
| i-a facut baietelul roseola infantum, la 1,7 ani, din parc |
Kriss, da de unde stie ea ca musai "din parc"? Ce? Au localizat virusul? Eu zic sa stai linistita, ca daca e sa faca Ale, face, nu musai ca merge in parc. "E destepti" virusii astia, n-au cartier general intr-un (am corectat. atentionati-ma cand mai fac greseli, va rog) loc anume. Umbla purtati de vant unde nici nu te astepti.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
Oana,asa mi-a spus ea..copilul nu merge la cresa,ca sa zic ca de pe acolo..are bona prietena asta a mea..
Ma refeream ca fiica-mea e f prietenoasa(spre deosebire de mine
)si se duce si pupa copii,ii imbratiseaza..se mai duce si spre cainii comunitari si i-ar imbratisa putin![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
aeperju spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Prima data i-am dat cu vreo luna in urma,din paharul lui Robert.Si a stiut sa bea f bine,chiar de la prima incercare. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
eu azi i-am dat si tot asa a reusit din prima!
emma
aeperju spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Fiti atenti aici la mine ... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
DA, sa traiti!
emma
aeperju spune:
ce mi-e ciuda ca nu gasesc adevarul cu carte...mmmm....astia iau cartile si le baga-n chioscuri fara.ce nesuferiti!
emma
aly_c20 spune:
buna
ce urat e afara...
oare cand e ceata e bine sa ies cu puiutzul de 2 luni juma afara?ca eu nu l-am scos nici ieri![]()
are o stare asa aiurea, sau poate e normal!O zi e ff agitat, nu poate dormi, vrea in brate, dar numai in pozitia cu capul pe umarul meu ca sa admire peretii...iar urmatoare, doarme si se trezeste numai pt tzitzi.Voi ce stiti, ar trebui sa mi fac griji ca are o stare de somn permanenta?...pana merg sapt viitoare la siminiceanu, sa o intreb si pe ea!
aeperju, sotul a luat ieri adevarul cu carte!E f faina, e legata bine si e cu coperta din piele ecologica!![]()
Probabil e doar nr limitat cu carti!El are o cunostinta cu care a vb sa ne tina cartea in fiecare joi![]()
pe toate si sanatate la puiutzi!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Sonia are nevoie de ajutorul nostru!
alice_is spune:
| citat din mesajul lui aeperju ce mi-e ciuda ca nu gasesc adevarul cu carte...mmmm....astia iau cartile si le baga-n chioscuri fara.ce nesuferiti! emma |
Salutare
Numai in Romania se poate asa ceva.

Eu sunt f suparata. Urmaresc pe LR o gecuta pt fii-mea de vreo luna, si au redus-o la 10 euro taman acum cand nu se mai pot face comenzi. Iar pe LR.ro este 1.200.000

Asta e. Ma duc afara sa ma racoresc
Alina mami de Alexia Ioana
aly_c20 spune:
alice, cate luni are alexia?(a-propos, imi place multttt numele Alexia, era varianta pt fetita, dar a iesit un Sebastian
)
iesi cu ea pe vremea asta?ca eu nu indraznesc
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Sonia are nevoie de ajutorul nostru!
alynta27 spune:
Salutare!
SI eu m-am plictisit de stat in casa, copilul nu mai spun1 Am sortat niste haine si i-am probat o geaca de primavara sa vad daca o mai pastrez. A fost tare dezamagit cand i-amm scos-o! Credea ca iesim!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 13+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alice_is spune:
Gata, ne-am intors.
Alexia are 10 luni si iesim zilnic afara. Cand avea 2 luni o sacoteam afara cu conditia sa fie peste 0 grade C, sa nu bata vantul si sa nu fie ceata. Si n-am avut probleme![]()
Alina mami de Alexia Ioana