Gravidute & Mamici de IASI (71)
Raspunsuri - Pagina 15
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_c20 neata! pt Casian!multa sanatateanilansa si ella, inseamna ca suntem vecine!si eu merg in oancea la plimbare! le:anilansa, acum m am uitat la foto tale.cred ca te-am vazut o data inca cu o mamica cu caruciorul mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)![]() minunea noastra |
noi acum nu mai iesim cu carutul... iesim in marsupiu,,,, cred ca m-ai confundat
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alice_is spune:
| citat din mesajul lui byu Dr Burlea e in concediu ![]() CARE STIE CE PROGRAM ARE DR. SIMINICEANU? AM SUNAT ACUM SI N U RP NIMENI... Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
Ai sunat pe fix? Eu zic sa mai insisti poate nu au putut sa-ti raspunda atunci. De obicei este cineva la cabinet dupa ora 15. Programul ei nu-l stiu
Alina mami de Alexia Ioana
byu spune:
Gata, am reusit o programare in seara asta la opt fara cinci la siminiceanu, am mai insistat pe fix si a rp in cele din urma.
Eu ii dadeam Nurofen pt raguseala....asa mi-a zis doctora.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ghinetz spune:
| citat din mesajul lui byu Dr Burlea e in concediu ![]() CARE STIE CE PROGRAM ARE DR. SIMINICEANU? AM SUNAT ACUM SI N U RP NIMENI... Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
Poate ca e mai bine asa. Mie mi s-a parut mereu ca expediaza pacientii. Nu cred ca mai e decat faima de el. Acum, mai ales ca e si in camapnie...Sau poate pt ca e in campanie va fi mai atent, ca zice ca orice pacient - ma rog, parinte - e potential alegator. Nu stiu sa-ti spund e dr Siminiceanu. Eu personal nu merg la ea, dar am auzit numa' cuvinte de lauda. E neonatolog in spital? Cum arata? Eu o stiu doar pe Stamatin si pe Nica. A! Si pe DOMNISOARA...am uitat cum ii zice, v-am ami povestit eu de ea de cand l-am nascut pe Stefan
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Anilansa spune:
| citat din mesajul lui alice_is Anilansa cum mai e Darius? sa treaca raguseala.Alina mami de Alexia Ioana |
sa trezit vesel ... a papat tot 180ml de laptic si acum bea ceai.... am sunat doctorita si mi-a zis sa ii dau Eurospal ... o sa il pun la masa viitoare il laptic... de gangurit inca nu a inceput ,,,sa vad... acum face baloane
alice_is spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ghinetz
Poate ca e mai bine asa. Mie mi s-a parut mereu ca expediaza pacientii. Nu cred ca mai e decat faima de el. Acum, mai ales ca e si in camapnie...Sau poate pt ca e in campanie va fi mai atent, ca zice ca orice pacient - ma rog, parinte - e potential alegator. Nu stiu sa-ti spund e dr Siminiceanu. Eu personal nu merg la ea, dar am auzit numa' cuvinte de lauda. E neonatolog in spital? Cum arata? Eu o stiu doar pe Stamatin si pe Nica. A! Si pe DOMNISOARA...am uitat cum ii zice, v-am ami povestit eu de ea de cand l-am nascut pe Stefan Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Eu stiam ca Siminiceanu nu mai lucreaza in spital, dar poate ma insel. Am auzit si eu de d-ra respectiva si ma bucur enorm ca nu am avut de-a face cu ea
Anilansa ma bucur ca Darius e bine
Alina mami de Alexia Ioana
Anilansa spune:
si eu alice ma bucur .... vad ca are chef si de gangureala ... poate mi sa parut... o alarma falsa
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ella10 Miha am observat-o pe Amira ca bea din canita cu pai,cam de la cind i-ai dat sa bea cu paiul? |
Prima data i-am dat cu vreo luna in urma,din paharul lui Robert.Si a stiut sa bea f bine,chiar de la prima incercare.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Vad ca datorita bolnaviorilor, mici si mari, carora le uram multa sanatate, nu s-a mai produs "joia tineretului"...
Miha, felicitari pentru dintisori Amirei.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni

pt Casian!multa sanatate
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)