Gravidute & Mamici de IASI (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Daniela pe unde esti?

Pe aici

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Aly ,bun venit,cat despre greutatea copilului , eu stiu ca de la sase luni trebuie sa iti faci griji in privinta asta.
Ghinet, nu cunosteam nici melodia nici poezia
Am plecat cu Casian la doftor... sa vedem ce iese

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Ella,tare scumpa Biencuta.
Vreau si eu palarie de aia rosie.

Si in Siraj, de acolo i-a cumparat nasa Amaliei.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Ella foarte frumoasa Bia, iar in rochita de la botez e bestiala

Aly bine ai venit la noi, asteptam mai multe inf despre tine; sper sa iasa analizele bine.

Kriss insanatosire grabnica.

Alynta felicitari, voi sa fiti sanatosi

Oana ce frumos se joaca baietii tai!

Byu asteptam vesti de la doctor; lui Casian sa-i treaca repede cucuiul.

Monica cum ati sarbatorit ieri ?

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Nici noi nu venim maine; e mucoasa in continuare si e si ziua tatalui meu, de fapt ziua lui e duminica dar il sarbatorim maine ca incepe postul pe urma.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

multumesc de primire fetele!

sa va zic ceva de noi...
am nascut la cuza voda, cu dr (rezidenta lui Pintilie) Samoila-e o dr de nota 10+!Dr meu a fost Slatineanu (si el un dr de nota 10+), numai ca la 30 de sapt a plecat cu o bursa in Franta si asa am ales-o pe Samoila sa ma urmareasca in continuare!A venit din CO ca sa ma asiste la nastere.
Puiutzul meu e hranit numai cu san...si la controlul de o luna (facut la clinica Pedilife), la cantar arata ca a luat in greutate doar 500 gr de la nastere din cauza icterului prelungit!Dar nu mi-a dat dr sa fac nici o anlaiza pt icter(nu stiam sigur daca trebuie facute analize, dar voiam sa fiu sigura) asa ca am ajuns la dr Rugina (recomandata de ginecologul meu).Ea ne-a dat bilet de internare de zi, am facut analize si la cantar...surpriza...puiul avea 6,1 kg!Era exagerat...cum Dzeu sa ia copilul in 2 sapt 2 kg...asa ca mergem in policlinica si rugam pe o asistenta sa ni-l cantareasca(in aceeasi zi)..tot 6,100 kg..deci la Pedilife, 70 ron consultatia, nici macar un cantar bun nu au!
Ce m-am lungit!..dar sa termin...rez pt icter au fost ok, tsh-ul pentru hipotiroidism ok...totusi Sebi ia in continuare mult in greutate si Rugina a vrut sa repetam TSH-ul, T3 si T4 (toate pt hormonul tiroidei)la particular .am fost sambata la Praxis si nu au gasit vena ca sa recolteze, asa ca vom merge la Synevo sa vedem daca reusesc sa recolteze!
dar pana atunci, cred ca vom mai merge la un pediatru.imi recomandati pe cineva?eu m-am gandit la Siminiceanu...imi puteti spune ceva de dneaei?
am fost si azi in policlinica si l a vazut o alta dr si a parut f ingrijorata de greutatea lui Sebi, a zis ca intr-adevar e cam mul 4 kg in 2 luni si 10 zile (s-a nascut de 3,55kg), dar ca se va regla mai incolo.

Mi-ar face placere sa ies la intalneala cu voi si puiutzii,dar mai incolo ca mamaligutza mea nici capul nu si-l tine bine

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Alina, si Stefy seara manca mai mult, ca noaptea nu mai cerea, si tot 210 cu 7 masuri de lapte. In ceea ce priveste sucul de mar, daca nu il bea imediat ce l-ai facut si incepe sa se oxideze, adica isi schimba culoarea, strange la burta. Site-ul pus de tine n-am putut sa-l deschid. Din ce am citit eu stiu ca in primele luni i-a intre 700-900 de grame.

Michelle, multumim.

Aly, bine ai venit la noi. Multa sanatate la puiut. Si eu merg cu Stefy la d-na Rugina si sunt multumita de dansa. Cu gasitul venei si la Synevo e cam la fel. Sfatul meu sa mergi la spitalul de copii si sa rogi o asistenta sa-ti recolteze, ca ele au experienta cu copii si apoi duci proba in oras, daca asa a zis d-na dr. Stefy s-a nascut cu 4 kg si a luat in primele 3 luni cate 900 de grame. Nu stiu ce sa zic, dar mie mi se pare mult 4 kg in 2 luni.

Ella, ce dulce e Bia.....Sa va traiasca craciunita.

Kriss, multa sanatate.

Am fost cu ea la control si e ceva mai bine. Dar asta dupa antibiotic si nu sunt deloc incantata ca a trebuit sa-i dau. Febra vad ca nu mai face. Am crescut intervalul si de acum intentionez sa renunt la Nurofen.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Michelle ii mai vine rochita de la botez,ca nana a luat-o un pic mai mare
Daniela,Lacramioara multumi de aprecieri
Sanatate la puisorii

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Aly si noi am fost la Synevo de ne-am recoltat analize si ne-au intepat de 2 ori pana ne-au gasit vena. La ei lucreaza asistente care lucreaza si la spitalul de copii, eu am dat peste una cu mana super dar daca nu-s vene...In legatura cu Siminiceanu, si noi tot la ea mergem, este buna.
Elle am admirat si noi pozicile. Voi stati f bine la kg. Noi avem la 10 luni doar 8.3 kg

Alina mami de Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice_is

Elle am admirat si noi pozicile. Voi stati f bine la kg. Noi avem la 10 luni doar 8.3 kg

Alina mami de Alexia Ioana

noi avem putin mai mult la aproape 13 luni!de fapt 8,900.
asa ca stai bine, nu iti fa probleme. la 1 an ar trebui sa aiba aprox
de 3 origreutatea de la nastere..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput