Gravidute & Mamici de IASI (71)
Raspunsuri - Pagina 9
Anilansa spune:
si noi depasim in fiecare luna cu 500 -700gr tabelul ... dar depinde si cu cate kg sa nascut copilul![]()
deabia astept sa se trezeasca Darius sa prindem si noi un pic de soare... mergem sa luam alocatia de la posta... ca de indemnizatie monentam nu avem

...ca vad ca toata lume profita de soare
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ghinetz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Daca v-au placut bufonii...... ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
byu, e o poezioara. William Shakespeare. O canta frumos Pittis. Cred ca nu te-a ofensat? Pur si simplu am gandit ca expresia "ce ceata e afara" e ca..."ce ploaie e afara" si merge deci si continuarea.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa mariussimiucLa doar 2 luni cat are puiul tau n-ar trebui sa-ti faci griji.E normal ca in primele luni sa ia mai mult in greutate,pe parcurs se va regla,mai ales cand va incepe sa se ridice,sa faca mai multa miscare.Si apoi,daca te uiti pe orice grafic de crestere,ai sa vezi ca e in limite normale.Chiar daca e la limita de sus,e totusi in limite. Robert al meu avea la 2 luni,aproape 7 kile.Iar la 10 luni avea 10 kile. Pana la 1 an si 2-3 luni,n-a mai pus un gram.Iar acum la 4 ani,e o aschiuta de 15 kile. sper sa nu te superi pe mine ca pun acest sait ... http://reclama/0-12.html?id=158 Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008) http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Alina ce ai vrut sa zici?
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Anilansa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ella10
Alina ce ai vrut sa zici? Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008) poze http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png |
ca mi se pare mult ca la 2 luni sa aiba aproape 7 kg.... eu asa am inteles ... dar asa cum am scris dupa... depinde cu cate kg sa nascut copilul, ce papa
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ghinetz spune:
Ella, ce minunatie de craciunita am vazut eu!!!!
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
aly, bun venit pe la noi. V-am vazut si in poze. Sunteti asa frumosi!!!! Nu stiu ce sa spun de problema cu care te confrunti. daca planeaza o cat de mica suspiciune ca ar fi o problema medicala, mai bine consulta si alt medic sa te linistesti, fa ce analize trebuie facute, fa tot ce iti sta tie in putere. Apoi stai linistita, cand stii ca totul e bine.
Asa..."babeste", ca tot vorbeam mai sus, ne dam si noi cu presupusu. Dar nu suntem medici. Si ceea ce spunem spunem doar din experianta cu ai nostri copii. Si sfaturile astea prind tare bine, sa stii. Insa trebuie sa ai mereu in minte ca suntem doar mamici, nu medici.
Acum, sigur, la Seby depinde si cu ce il hranesti? Il alaptezi? Ii dai lapte praf? Daca da, cam cat mananca? Si Stefan al meu lua cam 1300g pe luna in primele 3 luni. Acum e o ashchie de copil si mananca numa' scame![]()
Sa ne mai povestesti despre tine? Unde ai nascut? Cu ce doctor? Si sa veniti si la intalnirile noastre, sa vezi ce fain ne distram!!!!
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ella10 spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Ella, ce minunatie de craciunita am vazut eu!!!! ![]() Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
multumim

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mihamora spune:
Aly - bine ai venit
Sigur ca te primim
Ce pediatru aveti? Alaptezi? Va doresc sa iasa analizele bune!
Ella -foarte frumoasa Bianca, ce frumos ii sta cu rochita de la botez, ii mai vine? Asa te joci tu cu "papusa"?
Legat de intalnirea de maine, daca copilul e ok, cred ca venim.
Oana- am pus anunt pe mess si m-au contactat prietenii, e bona din pacate
, e o doamna pe care nu o cunosc, dar o cunosc pe una din fiicele ei si o sa vedem, e disponibila din ianuarie. Inca nu am discutat nimic despre conditii, defapt eu vreau part-time, asa ca o sa fie jumate din pretul care se practitca.
Strange si tu scamele, ca de aia nu are baiatul pofta de mancare...![]()
Kriss - legat de bona, a ta cate ore presteaza si ce salar are?
Byu - si al meu copil doarme, o sa iesim diseara doar in supermarket.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
kriss79 spune:
salutare
Azi ma luase iar cu rau si am dat o fuga la med.de fam.ca mi se parea ca am fata umflata..ma durea putin si urechea, am zis sa nu am oreion,desi stiu ca l-am facut..Se pare ca am faringita si mi-a dat antibiotic sa iau..
vreau sa ma fac bine odata!!
alina!!!felicitari pt.putica!!
lasa, ca faceti voi si o fetita..sunteti tineri!
sa fie sanatos!!si cine stie,poate se mai schimba intre timp treaba..stiu cazuri concrete de schimbare de sex pe la 20/24 sapt..si cu ecografuri moderne...(un ex. e si o tipa de la odiseea mea, aniast72, daca stii..)
ella,am vazut si eu pozele noi de la lacu rosu.f frumoase.da,am remarcat si eu craciunita!si parada modei in rochita de botez..
michelle,8h,600 lei plus transp aprox 30 lei- pe luna
aly,bine ati venit.ti-am mai urmarit postarile la odiseea sarcinii(o urmaream pe nushulica,dar am remarcat ca esti din iasi si..)sa va traiasca Sebi sanatos!cu greut bb depinde cu cat s-a nascut,daca e alaptat sau ii dai lapte praf..pt linistea ta du-te la un pediatru/eventual la un altul si e bine de facut eventual niste analize,cred..A mea a fost alaptata numai la san pana pe la 5 luni si nu a luat decat odata 1,2 kg in greutate.in rest intre 600-900 gr..dar noi ne-am nascut mai micute si suntem top model
intrasem si eu in panica ca nu are mai multe kg si i-am facut analize la 7 luni.se pare ca asta e ritmul ei de crestere si m-am linistit. oricum nu pare sa aiba greutatea reala, lumea crede ca are mult mai mult..![]()
oana,tie ti-a trecut raceala?
Nu stiu daca ajung maine la intalneala..sa vedem cum ma simt..chestia e ca tre sa imi vina si cm..deja e z 31..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Anilansa ca mi se pare mult ca la 2 luni sa aiba aproape 7 kg.... eu asa am inteles ... dar asa cum am scris dupa... depinde cu cate kg sa nascut copilul, ce papa |
Nu stiu ce-ai vrut sa-mi arati in link-ul acela...ca nu se deschide...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...