Gravidute & Mamici de IASI (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Alice, de asta vrem si noi la Synevo, pt ca -s asistente din sp de copii, sper sa i gaseasac vena, sa nu l intepe de-aiurea.
La cab la Siminiceanu se poate merge cu trimitere de la med de fam?
Ea la ce et e in sp de copii?
Raspunde la tel intotdeauna?

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Citat:
citat din mesajul lui alice_is

Elle am admirat si noi pozicile. Voi stati f bine la kg. Noi avem la 10 luni doar 8.3 kg

Alina mami de Alexia Ioana

noi avem putin mai mult la aproape 13 luni!de fapt 8,900.
asa ca stai bine, nu iti fa probleme. la 1 an ar trebui sa aiba aprox
de 3 origreutatea de la nastere..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Manechine in devenire. sa treaca repede raceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
ca mi se pare mult ca la 2 luni sa aiba aproape 7 kg.... eu asa am inteles ... dar asa cum am scris dupa... depinde cu cate kg sa nascut copilul, ce papa

Nu stiu ce-ai vrut sa-mi arati in link-ul acela...ca nu se deschide...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

pe scurt ... pe acel sait era tabelul cu greutatea la copii 0-12 luni... acel tabel l-am vazut si la cabinetul pediatrului...in mesajul tau mi sa parut o greutate mult prea mare pt un copil de 2 luni... asta am vrut sa arat ... fara nici un fel de suparare ...scuze daca te-am suparat

iulia-stefyIn ceea ce priveste sucul de mar, daca nu il bea imediat ce l-ai facut si incepe sa se oxideze, adica isi schimba culoarea, strange la burta. Site-ul pus de tine n-am putut sa-l deschid. Din ce am citit eu stiu ca in primele luni i-a intre 700-900 de grame.
intradevar cred ca asta a fost problema... pina azi nu am avut storcator( am facut suculetul manual)... am sa incep de miiine sa ii dau de la storcator poate nu se mai constita.
NU stiu ce are saitul... cred ca nu l-am copiat eu bine ...
Darius a luat in fiecare luna cate 1kg- 1.200kg,

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

Alice, de asta vrem si noi la Synevo, pt ca -s asistente din sp de copii, sper sa i gaseasac vena, sa nu l intepe de-aiurea.

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Nu cred sa lucreze in spital. Eu merg la cabinet langa Billa, Terra baby se numeste. La telefonul pt urgente mi-a raspuns o singura data ea, in rest mi-a raspuns dr. Anton, e neonatolog la Cuza (posibil sa o cunosti). Iar pe fix raspund doar doctoritele care o ajuta. Si nu-ti trebuie bilet de trimitere, oricum platesti 50 ron consultatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
pe scurt ... pe acel sait era tabelul cu greutatea la copii 0-12 luni... acel tabel l-am vazut si la cabinetul pediatrului...in mesajul tau mi sa parut o greutate mult prea mare pt un copil de 2 luni... asta am vrut sa arat ... fara nici un fel de suparare ...scuze daca te-am suparat

Nu m-ai suparat...ca daca n-am deschis site-ul n-am stiut despre ce e vorba.
Orice tabel si orice grafic de crestere este pur orientativ,cu limite inferioare si limite superioare,daca greutatea se incadreaza undeva intre aceste limite sau chiar putin sub/peste ele,e absolut normal.Asta daca nu s-or fi schimbat "regulile" intre timp.
Robert a fost alaptat exclusiv la san pana la 5 luni si un pic.Stiu ca a fost peste idealul oricarui grafic,dar o data cu mersul si-a revenit la normal,ba mai mult acum suntem la categoria "musca" Ce era sa fac? Sa pun copilul la dieta?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

Dr Siminiceanu este neonatolog la Cuza Voda,si cica si-a luat si doctoratul in gastro.
La cabinet platesti consultatie,nu-ti trebuie trimitere.Si la telefon raspunde asistenta care se ocupa de programari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc, multumesc de urari!
Si eu trebuie sa merg la Synevo sa-mi fac dublu test!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 13+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Aly bun venit!
Maine intalnirea e la Stanley la 6? Nu stiu daca vin ca ma simt cam obosita si parca nu mai reusesc sa fac nimic pe acasa!
Ella e dulcica Bia! Si ii sta bine in danteluri!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Am ajuns si noi, maine mergem la Synevo pt mai multe analize,spargem vena...doctora nu era dar mi-a dat asistenta biletul cu analize.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Offf Raluca! Lasa, Casi e baiat curajos!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput