Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
nikolici spune:
Bebica a mea a facut pe ambele sprancene niste bube ...dar sunt mai mult coji galbene asa, una a pleznit si a ramas sange...:(
Ati intampinat astfel de pb?
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
Nerantula spune:
Fetelor, as vrea sa ii fac niste analize (generale, din sange) lui bebe, stiti unde pot face recoltarea cu o intepatura micuta de tot?
Multumesc!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
claudinna spune:
La multi ani Irina!
Bun venit pentru fetele care acum si-au facut curaj sa ne scrie!!! ma bucur tare mult ca ne inmultim:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
CosmyB. spune:
fetelor pitica mea azi a fost super agitata. niciodata nu a plans atat a si vomat, atat de mult incat am reusit sa dau iar in paranoia si am sunat-o pe pediatra pe care o innebunesc cu telefoanele mele dar pitica sa fie bine ca sincer nu ma intereseaza.
vine maine sa o vada ca se pare ca zice nasucul ei infundat e un virus pt ca si mie imi curge nasul si se infunda si nu am avut unde raci. offff... fug ca iar plange
Pozici
Mami super happy de Maya
CosmyB. spune:
bine ati venit simo ef si dana!!!
sa va traiasca bebeii!
mama da cate mamici noi suntem
maya parca da sa adoarma, poate am noroc. nu stiu cum va descurcati cu bebeii care au colici si care plang mare parte din zi, ca noi colici nu am avut, dupa o singura zi agitata sunt dar sa fie concert in fiecare zi?
Pozici
Mami super happy de Maya
CosmyB. spune:
ce exprimare am tras in mes anterior se vede ca azi am fost in priza
Pozici
Mami super happy de Maya
danadumitru spune:
Am terminat si noi baita , dar acum nu vrem sa adormim offf... sper sa nu fie asa toata noaptea.
simo_ef spune:
Multumesc mult de primire, sunteti niste dragute. De fapt, nu e nimic nou, doar va stiu de atata timp
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simo_ef Multumesc mult de primire, sunteti niste dragute. De fapt, nu e nimic nou, doar va stiu de atata timp |
Bine ai venit !!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
danadumitru spune:
offff.....se pare ca nu o sa am o noapte prea usoara, cum o pun in patut cum se trezeste