Fetele din Austria (26)
Raspunsuri - Pagina 5
danat spune:
Liana unde zici tu ca ninge???? Aici a fost un fel de lapovitza seara, ca am iesit la cumparaturi si erau masinile cu ceva albicios pe ele, dar turna ca vara, cu fulgere si tot tacimul.
Deci, fetelor, trebuie sa ma obisnuiesc aici cu chestii "ecologice" gen paduchi, capuse si alte vietuitoare impreuna cu si pe om
Ma gandesc totusi, paduchii aia vin de undeva, nu vin singuri la graidnita, bat la usa dimineata si tzup in capul unui copil...
Flavia inteleg ca Bianca a luat paduchii de la cineva, dar ei, paduchii cum ajung la cineva-ul acela? E chestie de murdarie, lipsa de igiena, sau cum? Serios, nu fac misto, dar chiar nu stiu cum se petrece fenomenul.
Adriana te intrebam despre situatia din Ro pt ca citind online o parte de presa, situatia nu e tocmai rox descrisa, insa lumea e atit de relaxata de parca nici nu s-ar auzi despre asa ceva. Si totusi sunt exemple de oameni care deja si-au pierdut serviciul, nu-si mai pot plati chiriile, s.a.
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Violeta Nicolae spune:
Salutare fetele,
Si noi in clubul celor ce tusesc
Alessandra mea a inceput iarasi.Ceva mai devreme s-a trezit transpirata si tusind.Plus ca se si maraia,am intrebat-o ce are si a zis ca o doare capul.
In rest suntem bine,am avut o perioada mai incarcata cu Stefan la scoala,teze,teste si e un picut cam greu.
Maira a trebuit sa o tin si pe ea acasa din cauza ca Alessa e bolnavioara.
David e bine,am inceput sa-i dau supliment. M-am tot gandit si cu diversificarea mai astept.Ii merge bine,alaptez in continuare.
Liana,bine ai venit printre noi
Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc!
Ti-am citit povestea si-mi pare tare rau ca ai suferit,dar am vazut ca esti o femeie foarte puternica
Ma rog ca Domnul sa-ti poarte de grija!
M-am intrebat adesea,de ce Dumnezeu lasa sa se intample si astfel de lucruri? Si stii ce am inteles:ca se foloseste de cei puternici ca sa-i incurajeze pe cei slabi!
Flavia,felicitari pt examen.Cum merge cu cursul?
Dana sanatate la Radu! Eu cred ca motivul deselor imbolnaviri este schimbarea.Imi aduc aminte cand am venit aici am fost o perioada foarte lunga racita.Sotul meu nici acum nu s-a acomodat complet,are foarte des nasul infundat.
Apoi cu dormitul pe jos,la gradi este cald,dar cum el este sensibil se poate sa i se traga de acolo.Intra si tu in clasa fara incaltaminte cu un anumit pretext si vezi daca e rece podeaua.Si daca da zi-le de la obraz ca nu-i normal.
Si Stefan dormea la gradi pe salteluta dar nu am avut probleme,slava Domnului.
Paduchii,si la noi la gradi au fost,noroc ca am avut fetele acasa vreo 10 zile.Cand le-am dus, am citit afisul si mi-a zis educatoare ca a trecut pericolul.
Liana da tu unde stai de ninge si la noi nici un fulg?
Anca Vlad magazinele sunt deschise pe 24 dar nu stiu exact,cred ca pana la ora 14,pe 25 sunt inchise.
Silvia pupici maratonistilor!
Dana,apropos de criza financiara,aici http://www.jurnalul.ro/articole/138692/ am citit ceva interesant,un interviu.
aaaaaa,si cel mai important,a venit mama si sta pana in primavara
Pupam restul fetelor si puiutii!
Violeta mamica fericita de David,Alessandra,Maira si Stefan
Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7
danat spune:
'Neata fetelor. A nins! Un pic, dar e frumos sa vezi acoperisurile caselor din jur albe
Violeta sanatate puilor tai! Si in special Alessandrei, sa se faca repede bine!
Multumesc pentru sfaturi, ma gandeam si eu sa fac cumva sa ajung la gradinita in camera unde sunt culcati, dar am sa ma gandesc ce scornesc ca motiv
Cat despre schimbare, posibil sa fie acolo un stress inregistrat de organismul lui mic si asa sa recationeze. Insa totusi, nu s-a imbolnavit des, sa bat in lemn, in Bucuresti imediat cum incepea gradinita in toamna, nu mergea nici 2 saptamana ca era in pioneze cu vreo viroza. Si la fel pe rand toti copilasii. Aici, slava Domnului, e a doua luna de toamna si acum (abia) a facut-o lata!
Multumesc pt articol, l-am citit si e interesant, mi se pare logic si corect ce zice. In plus, chiar daca are un stil mai sec, mie-mi place Tiriac.
Pupicei si sanatate
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
miha13gina spune:
Buna fetelor,
Am intrat un pic,noi deocamdata am trecut peste noptiile cu multe treziri!Ne-au iesit inca 2 dintisori,am inceput iar sa mancam,in general suntem bine!Din pacate din cauza vremii stam mai mult in casa,abia astept sa treca iarna...si nici nu a inceput
Liana,bine ai venit!Sarcina usoara!
Dana,sanatate multa lui Raducu!Nu-mi vine sa cred ,paduchii la gradinita??!!
Flavia,cum merge cursul ?bafta la examene!
Adriana,ti-am trimis un PM!ce mai face Annika?Cum e cu diversificarea?Larei ii place mai mult aici sau in Ro?
Violeta,mica bolnavioara si sa treca cat mai repede!Ma bucur ca a venit mama ta
Silvia, la copii!!
Pupici si multa sanatate!
Gina si Thomas
Liana30 spune:
dana pe'aci pi la tara pe unde stau io a inceput tot asa cu tunete fulgere si tot tacamul..pe urma a nins..frumos..si acu mai da putin..da bate si vantu rau..aa io stau in wampersdorf.
Flaflo si eu am pierdut 3 sarcini destul de mari.am 4 ingersi acolo sus la DD.ultima sarcina am avut gemeni.acum stau in pat pentru ca inca mai pierd sange..nu am voie sa fac nici cel mai mic efort..dar nu ma plang/.merg inainte si ma rog la DD sa fie bine..
miha13ginamultumesc
Violeta asa e io mai zic ca DD a vazut ca\s puternica si pot duce mute si de aceea..acum insa s'a convins ca\s babasi numai pot duce decat sarcina pana la capat
va pup pe toateee
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Anca Vlad spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri. Asa speram si eu, la noi sunt deschise pe 24, dupa ce am facut rezervarile ne-am gandit ca bine era daca mergeam mai inainte cu o zi... dar asta e! Nu ar fi prea vesel chiar in dimineata de Craciun sa facem foamea pe acolo!
O seara frumoas tuturor!
Liana30 spune:
sa aveti o dduminica minunata
va pup.
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
adinag spune:
Buna fetelor,
Liana, bine ai venit! Si sarcina usoara! Dar unde-i Wampersdorful asta, ca si eu stau la vreo 65km de Viena si vremea era exact cum ai descris-o tu? Poate suntem vecine si nu stim ;-))
Dana, sanatate lui Raducu! Si eu cred ca e o sensibilitate crescuta. Dar de ce complici lucrurile si nu spui la gradi adevarul: Raducu are otte repetate si pediatra a zis ca probabil e frig pe jos la gradi, ca are mai multe cazuri a caror cauza o vede pe asta. Oare o fi asa? Pot sa intru si sa vad? Nu va suparati, imi fac si eu griji! Si asta cu un zambet cald si sigur te vor intlege!
Aaaa, si paduchii in general prefera capetele curate, sigur nu este lipsa de igiena cand cineva atrage paduchii. Capurile nespalate sau pline de lotiuni (fixativ, geluri...) nu le plac. Si vin de la alt copil, care de exemplu in week-end s-a intalnit la matusa x cu vecina ei care are si ea copii, dintre care unul avea paduchi si nu stia, ca-i luase de la pisica bunicii, care sta pe afara. Sau de la un bauernhof
Si nu stiu de ce va mirati ca sunt paduchi, ca doar trebuie si ei sa existe! Si imi aduc aminte ca si eu in copilarie am avut, de dooua ori: o data cand am fost cu niste cunostinte la tara si am dormit acolo. SI a doua oara nu mai tin minte. Numai ca nu aveam sampn contra paduchilor, si am gustat tratamentul cu spalaturi cu benzina
Violeta, si voi bolnavi? Multa sanatate! SI fain ca a venit mama, sa ai ajutor!
Flavia, felicitari pentru examen, sau am mai spus?
Gata, au venit musafirii, fuuuug!
adinag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anca Vlad Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri. Asa speram si eu, la noi sunt deschise pe 24, dupa ce am facut rezervarile ne-am gandit ca bine era daca mergeam mai inainte cu o zi... dar asta e! Nu ar fi prea vesel chiar in dimineata de Craciun sa facem foamea pe acolo! O seara frumoas tuturor! Anca Anca |
Pe24.daca nu e duminica, sigur au deschis pana la pranz. Ora variaza, unele pana la 12, maxim pana la 15... Sejur placut la Viena!