Fibrom uterin (21)
Raspunsuri - Pagina 6
arinna spune:
Va multumesc din nou ca sunteti alaturi de mine. Ieri am fost sa imi scoata copcile- cum se spune.mai am inca hemoragii, se mai elimina bucati de nu stiu ce- endometru -poate.Am vb cu medicul, fibroamele au crescut probabil din cauza sarcinii, uterul e si el foarte mare.Sunt sanse mici sa mai raman insarcinata -in caz ca as mai avea curaj- din cauza trompei afectate.Peste 5 luni trebuie sa repet eco la sani, deja med de familie a primit raport de la radiolog si o sa imi dea o noua trimitere-asa cum mi s-a recomandat si in tara, la 6 luni pt ca sunt prea multe, activitate nedorita prin zona. Exact furtuna hormonala de acum imi mai lipsea.Noaptea nu pot dormi, ma iau niste calduri apoi transpiratii puternice , palpitatii...trebie sa stau pe cateva perne, f incomod, ca am senzata ca ma strange ceva de gat- chiar daca iau un calmantZiua sunt destul de activa, nu am stare decat dupa ce obosesc...Speram ca bb a fost mai mic de cat am crezut dar nu ne-a spus nimeni cu precizie.Acum am un sentiment ca tot vreau sa vad bebelusi, ii caut peste tot- ceea ce nu se intampla inainte....Am anulat si colegiul, daca sunt ok merg la vara pentru unele cursuri si in toamna incerc sa merg din nou full time- se obisnuieste aici sa isi schimbe oameni maturi carieia, mai ales acum, cy criza asta...vom vedea.
Va pup si astept vesti bune de la voi
Bluel, cine este Ioana, ce s-a intamplat? Eu nu mai intru de mult pe DC, decat la acest subiect...
kiki_cri spune:
Salut fetelor!
Arinna sunt si eu foarte trista si suparata pe nedreptatea asta...defapt nimic nu e drept pe lume si cred si eu ca D-zeu ne incearca cateodata. Asta a fost sa fie...tu trebuie sa fi tare si observ ca tu esti foarte tare. Chiar acum de craciun o prietena buna de-a mea care era in luna a 3-a a pierdut si ea sarcina...era foarte suparata si zicea ca nu mai poate sa treaca prin asa ceva...ca mai bine infiaza ...asa ca si tu vei avea parte de un bebe cum zicea Bluel, print-un fel sau altul. Noi suntem aici alaturi de tine si speram sa te putem consoal macar putin....
Bluelpupici si tie si lui BUBU. Te imbratisez!
Ninia , doamne ajuta sa avem si noi bebe cat de curand. Eu una am avut acum de dimineata niste dureri destil de mari la fibrom, parca era inflamat...sper ca totul e bine si sa nu fie alte complicatii..eu ma tot gandesc ca poate e o sarcina...la fiecare simptoma eu zic gata...e sarcina..am si un test de sarcina pergatit, pe care il voi face cand simt eu ca e cazul...(eu as face zilnic testul).
Va pup si sa auzim numai de bine!!!
KIKI
arinna spune:
Kiki, nu stiu daca voi putea sa infiez, e foarte dificil, se asteapta cu anii, chiar si 7 ani...nu sunt copii.Apoi, nu stiu daca sotul meu ar accepta sau ar fi cu inima impacata, de cate ori am pomenit de asta am fost in situatii critice( posibilitate histerectomie sau ultima problema) si nu putea sa se gandeasca serios, era prea afectat de ce se intampla, eu aveam nevoie sa vorbesc despre asta dar lui ii facea rau asa ca nu am reusit...
Referitor la testele de sarcina, aici nu se fac decat cu maxim 3-4 zile inainte de ziua urmatorului ciclu, altfel nu sunt concludente,,,toate sunt asa.La noi pare-se ca il poti face oricand (?) dar mai sigur ar fi cand se crede ca hormonul e deja in sange...nu apare imediat cand ramai...s-ar putea sa fie o idee buna sa fie facut cu 1-2 zile inainte de urmatorul ciclu...nu oricand.Apoi, din experienta mea, trebuie ridicata intotdeauna si problema unei sarcine extrauterine care daca e depistata din timp poate fi eliminata medicamentos iar daca e prea tarzie(spre 12 saptamani) se poate sparge si e ff grav...sa fiti atente de acum la acest aspect,daca ramaneti insarcinate, primul gand sa fie elimnarea acestei posibilitati...pentru ca nimeni nu se gandeste la asta...Sunt atatea rele la care te poti gandi dar la asta nu...
Deocamdata nimic nou in ce ma priveste...doar arat aiurea, am niste cercane parca sunt batuta, ma mai ustura taietura si obosesc repede.Credca o parte din mine incerca sa uite ce s-a intamplat desi ma simt abia de acum extenuata si mai pesimista.
Bluel, nu am reusit sa te felicit pana acum ca esti mamica, nu mi-am dat seama pana de curand pentru ca am lipsit atat de mult de aici...Ma bucur mult sa vad cat de incantata esti de baietel.Sa fiti sanatosi si fericiti!
kiki_cri spune:
Arinna, ai dreptate asa stiu si eu ca trebuie sa treaca cel putin 3 saptamani de la contactul sexual ca sa fie relevant...sau daca intarzie ciclul cam atunci se face..si sa stii ca si eu sunt de acum mult mai precauta la problema pe care ai avut-o si tu...bine ca ai depistat din timp ca putea sa se ajunga la complicatii. E nasol daca e asa cu adoptia...si mai ales daca nici sotul tau nu e chiar hotarat..o sa gasiti voi o solutie. Eu una imi doresc foarte mult un catelus...sa am un sufletel langa mine (stiu ca nu se compara nici pe departe cu a avea un copilas) si cred ca o sa-mi si iau cat de curand..numai ca sotul meu nu prea agreaza ideea "Caine in casa?!?!".
Te imbratisez si iti doresc sa fi fericita cat de curand si mai optimista. Sunt sigura ca vei gasi tu singura un motiv sa fi mai optimista.
Va saluta KIKI.
http://mt.lilypie.com/WbQ6p2.png
arinna spune:
Iti recomand un pisoias ( eu am 3,unul luat de aici era pui, si am adus 2 din tara anul acesta,( 9 si 12 ani) le lasasem in grija cuiva si unul a murit(erau 3 ) asa ca am riscat fie ce-o fi si le-am adus-sa fie sub supravegherea mea, (initial m-am temut ca le face f rau calatoria si nici nu aveam conditii pt ele e greu cu animale aici trebuie sa fii acceptat daca stai cu chirie de ex) a fost un cosmar drumul si pregatirile, nu am cuvinte, peste 20 de ore in custi, singure prin cala si apoi pana acasa)e mult mai usor cu intretinerea.Si eu am avut probleme cu sotul in ce priveste animalele in casa dar acum le iubeste mult( ce e drept la un moment dat il cam stresa pe cel luat de aici si am avut ceva conflicte dar acum e perfect,e preferatul lui,schimbare incredibila de cand au ramas numai ei doi in vara.Catel, sincera sa fiu, nici eu nu as prea vrea in casa...sper sa nu supar pe nimeni dar cam miros :( cred ca majoritatea raselor...mai ales cei mari.Trebuie sa iesi cu el afara obligatoriu,daca e mic isi face nevoile prin casa luni de zile, am avut o boxeritza tare scumpa dar m-am chinuit f mult cu curatenia, veneam acasa si gaseam toate murdariile peste tot, prin paturi, pe jos, pe masa,altii rod tot ce prind, asa ca nu ma vreau catel.Poate doar daca ar fi cineva permanent acasa cu el, se schimba povestea, si sa ai si curte sa isi consume energia .In plus, aici ai probleme mari daca latra exagerat, te dau vecinii in judecata.Fosta proprietara a casei unde stam a avut 2catei si a trebuit sa schimbam mocheta in 2 camere, sa punem parchet, cand am descoperit, dupa ce ne-am mutat, cum mirosea pe jos...nu a iesit sub nici un chip mirosul, am cumparat o masinarie de spalat covoare si degeaba, mai rau am facut...ne plac f mult cateii dar nu as avea putere pentru ei...E greu si cu pisici chiar...
In alta ordine de idei, noi am observat ca multora din cei care nu se mai asteapta sa aiba bb sau incerca de ani de zile, li se intampla tocmai cand se "relaxeaza" sau la varste mai inaintate sa aiba acest noroc...asa am patit si noi...cu varsta scade fertilitatea oricum, ovarele nu mai sunt ca inainte si sansele sunt mult mai mici.Multi prieteni de-ai nostri s-au trezit cu bb la 38 de ani-ea si spre 50 -el, cand isi pierdusera speranta si nu mai faceau nimic special. Asa ca , mult succes , nu se stie cand apare surpriza, luna asta, luna viitoare,daca nu sunt probleme mari ca ale mele, se poate oricand !
Tanaion spune:
La multi ani fetelor, sa fiti sanatoase, sa aveti un an bun, sa fiti fericite.
Nu am mai scris demult, dar v-am citit.
Arinna imi pare nespus de rau ca a mai trebuit sa treci prin asa un necaz. Dar poate tot raul a ramas in anul 2008 si anul acesta va fi mult mai bun pentru tine. Eu te admir pentru cat de curajoasa esti si puternica.
Va doresc numai bine tuturor,
Tana
nicooleta27 spune:
LA MULTI ANI
ARINNA - nu am cuvinte,,,imi pare rau, eram atat de fericita,,,iar acum cand am citit,,,trista.Oricat asa scrie ,, si incerc sa inteleg ce este in sufletul tau,,,nu-mi gasesc cuvintele,,,e greu,,,
Mie Dumnezeu mi-a daruit-o pe Irina dar mi-a luat si ceva drag "tata", a fost un "pact" pe care l-a facut "el" singur dar nu-l judec, asa a dorit "el".
Incerc sa te incurajez, sa te inteleg chiar daca nu am trecut prin asta, ma bucur ca esti optimista si puternica, referitor la un animalut,,,eu o am pe tuty,,,se merita sa ai ceva drag langa tine, care nu se supara niciodata pe tine chiar daca il dai cu piciorul mai incolo, care stie sa te asculte chiar daca nu-ti raspunde, care stie sa te urmeze chiar daca ti-e greu. E un prieten adevarat.
arinna spune:
Tanaion, multumesc mult
Nicoleta ,asa este ,e greu de explicat ce simt si nu vreau sa va supar si pe voi repetand mereu...sunt inca foarte suparata, desi nu se vede mereu, mai si rad, par normala, dar de multe ori cad pe ganduri si ma apuca tristetea...Doar ii zic sotului "sunt suparata"...si el stie ca e mai mult de atat.Mai doare si operatia uneori, mai ales dupa ce ma ridic din pat si am obiceiul sa fac multe prin casa ( fara ridicari)ca nu ma pot abtine cand ma simt bine,Apoi sunt sfarsita si arat teribile-cercane, palida; imi pun un brau care sa susutina muschii si e mult mai bine. Nu pot sa stau in pat ma doare spatele, trebuie sa fac cate ceva cand ma simt mai bine desi sotul meu ma ajuta mult si ar face tot.
Vroiam sa-ti spun ca am vazut pozele si filmuletul cu valsul, mi-au placut tare mult, Irina e tare scumpa pare tare cumintica .Ce papusica!
mimi_m spune:
Arinna, i-mi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat... m-am bucurat si am plans alaturi de tine...
Eu v-am urmarit in acest timp si m-am hotarat sa ma programez la unul din doctorii de la Municipal pentru embolizare.
Voi pe cine i-mi recomandati ? as prefera pe cineva cu cabinet particular, pentru a nu-mi pierde prea mult timp pe holurile spitalului ... de asemeni as dori un medic comunicativ, care sa-mi explice tot ce trebuie...
Pupici tuturor
Ninia81 spune:
Se pare ca la mine nu a fost sa fie nici luna asta. Azi mi-a venit ciclu si este prima luna de incercari in care sunt chiar trista si deznadajduita!
Visul nostru