Fibrom uterin (21)
Raspunsuri - Pagina 5
Ninia81 spune:
Fie ca noul an sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata. La Multi Ani!
Va pup fetelor!
Visul nostru
adrianafedorca spune:
fetelor multumesc mult pentru raspunsuri, o sa incerc sa citesc toate capitolele daca le gasesc, multumesc ca m-ati mai linistit
va doresc un an nou fericit, multa sanatate si pentru cele care dorsc un bebe sa le ajute Doamne Doamne sa-si tina puiutii in brate anul acesta
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Ninia81 spune:
Adriana, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Nu iti face griji pt fibrom, la ce dimensiune are....chiar nu iti face griji!
Visul nostru
nicooleta27 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!
Adriana daca ai sti cate paciente am cu fibrom uterin,,,,singura problema este ca nu poti naste normal, doar cu cezariana. Nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Fetelor am pus un clip cu Irina : vals cu papusica mea.
arinna spune:
Din pacate nu am avut un an nou de dorit...Am fost in spital de pe 31 dec pana pe 3 ian, operata pentru sarcina extrauterina, Nu se sparsese, am aflat la timp pentru ca am insistat eu sa vad daca e OK stiind ca am riscuri destule. Abia sambata am iesi din spital, a fost f greu, mai ales ca fetusul era viu si a trebuit scos, suntem foarte, foarte afectati . A fost un fluturas- asa mi-au pus pe usa la maternitate unde am fost internata, un fluturas, sa stie asistentele si sa nu ma intrebe ce face copilul...Oricum plangeam de cate ori auzeam un bebelus, si a cum ma mai apuca bocetele si jalea dar noroc ca l am pe sotul meu. A plans si el inainte de operatie pt ca stiam ca era vie creaturica,biata de ea; am simtit mereu ca era ceva in neregula si nu puteam sa ma bucur suficient...apoi aveam si oarece dureri din cand in cand care ma intristau, cand aparea durerea aparea si greata...chestii ciudate pe care nu le citise despre sarcna desi erau si lucruri specifice...Nu mai am cum sa incerc iar , am trompa dar e afectata ,pot s-o patesc din nou,(15%posibilitate)dar nu imi permit sa mai risc, ( am mai avut o anestezie generala anul trecut in februarie) cealalta e infundata iar fibroamele sunt si mai mari.Noroc ca am mers la urgenta, fiind sarbatori si nici un medic disponibil,cum stiti,vroiam sa vad neaparat daca totul e ok, se cam mirau ce caut acolo pt ca nu aveam cine stie ce probleme pt urgenta .m mers pentru ecografia programata pe 31dimineata si m-au oprit acolo.Am stat paa la 5 dupa masa pe un pat, cand m-au operat, a durat aproape doua ore iar reanimarea a ofst f grea, o ora si jumatate, aveam ceasul in fata si am vazut- cand puteam deschide ochii cat de cat...Momentan sunt mai bine, maine merg sa imi scoata firele si desigur sa amn iar colegiul. Am in continuare sangerari, au fost destul de puternice dar cica normale, din cauza pregesteronului , a uterului...am eliminat niste monstri ca niste tesuturi sau cheaguri de sange, de cosmar, tot din uter, nu stiu care e legatura,ce sa mai zic...
Sotul meu e o minune, a stat cu mine de dimineata pana dupa miezul noptii apoi venea mereu, trebuia sa-l dau eu afara sa plece, acum ma ajuta, face mancare, tot ce trebuie, e tare dulce, a trecut prin momente f grele si el.Daca nu era cu mine nu stiu cum as fi rezistat, asa a fost totul mult mai suportabil.Acum si-a mai luat o saptamana libera sa stea cu mine, trebuia sa inceapa serviciul azi.
Sper sa nu va demoralizez, n-a avut nicio legatura cu fibroamele....mai avea putin si intra in uter, la locul lui... dar n-a fost sa fie.Am plecat cu mana goala de unde alte mamici plecau cu bebelusi, a fost tare greu, imi venea sa mai stau, sa-i mai vad-atat de mici- ca altadata nu o sa mai am prilejul...
Ninia81 spune:
Arinna, cuvintele sunt de prisos! Plang si nu pot intelege de ce atata nedreptate! Te inteleg perfect, pentru ca si eu am pierdut o sarcina mult dorita! Iti simti sufletul golit si nu mai vrei nimic...dar se va estompa durerea, chiar daca cicatricile lasate vor creste cu noi.
Iti doresc sa te intareasca Bunul Dumnezeu si sa va aline suferinta aceasta!
Visul nostru
Bluel spune:
LA MULTI ANI fetelor!!!
Cat de mult m-am bucurat la sfarsit de an cu atatea minuni, dar azi m-am intristat citind despre Ioana, acum si despre Arinna Nu cred ca exista durere mai mare pentru o femeie, aceea de a pierde bebelusul nascut sau nenascut....Arinna,multa putere sa treceti si peste asta, sotului tau si sper ca D-zeu sa va ajute sa fiti 3 intr-o forma sau alta.
Bubu creste creste, are deja 66 cm si 6,500 kg, suntem dependenti unul de altul , e o minune care imi face fiecare zi speciala! Sper din tot sufletul sa traiti si voi aceasta bucurie cat mai curand posibil!
Mami de Bubu (19.08.2008)
happyface spune:
Arinna, am ramas fara grai... Imi pare tare, tare rau! Ma rog pentru tine sa treci cat mai usor peste durerea asta si iti doresc sa fii bine cat mai curand!
M-am bucurat atat de mult cand am citit inainte de Craciun postarea ta... Of, sa fii tare si pana la urma o sa fie bine!
La multi pentru toate fetele si un an cu multa sanatate!!
Va pup cu mare drag,