Fibrom uterin (21)
Raspunsuri - Pagina 4
kiki_cri spune:
Doamne nu imi vine sa cred ce am citit!!!Arinna, este o minune!!!Parca visez!!!
Eu cred ca este ceea ce credeti, este ceea ce ti-ai dorit atata timp...nu iti mai fa atatea probleme ca ce medicamente ai luat, va fi bine!!!Ai vazut ca toate au o explicatie!!!Sa stii ca sunt foarte, foarte fericita!!!Parca eu sunt insarcinata:)
Abia astept sa ne scri iar sa vedem ce ti-a spus doctorul...pana atunci ai mare grija de tine si de bebe!
Ninia, spor la treaba!!!Se va implinic si visul nostru, vei vedea!
Bebelusi va doresc la toate!!!KIKI
mirelac69 spune:
Arrina, ma bucur mult pentru tine. Ai primit un cadou foarte frumos. Sa ai grija de el ca e tare scump si foarte dorit de voi amandoi. Sanatate multa si sarcina usoara.
Bluel spune:
Arinna, e deja a treia minune de Craciun de pe forumul asta, ma bucur tare mult pentru tine. E un dar de la D-zeu, nu iti fa griji, nu ti se va lua inapoi. Mai mult, stai linistita cu tratamentele/ radiografiile pe care le-ai facut, eu am o multime de cunostinte care erau deja insarcinate (fara sa stie evident) si au luat antibiotice sau au facut diferite radiografii si copiii nu au avut nici o problema. Te rog eu, nu te lua dupa doctori in cazul in care unul iti recomanda vreo intrerupere de sarcina. Ti l-as da pe doctorul meu sa te linisteasca daca as putea, el ti-ar recomanda sa stai linistita ca nu are nici o importanta ce ai facut! SARCINA USOARA PANA LA CAPAT!
arinna spune:
Multumesc mult pentru urari si incurajari, sunteti foarte dragutze! Eu sunt inca in incertitudine desi am destule semne pe langa testele pozitive.ieri am cautat un medic si era pustiu la clinica, med de familie lucreaza abia din 5 ianuarie asa ca mai incercam luni, la clinica ginecologului, poate e cineva care sa-mi dea macar teste pentru confirmare...Pana atunci mi-e greata, nu suport cafeaua- pasiunea mea( am citit ca asta e unul din semne , nu suporti deloc cafea sau alcool)simt ca in dreptul uterului e mai tare si parca mai ridicat...daca e intr-adevar sarcina sunt foarte nesigura asupra datei conceptiei...
Am reusit sa citsc putin din subiect, vad ca tot mai multe fete ati facut embolizare...si eu eram foarte ingrijorata dupa, cu mana, arata groaznic, pana la urma a fost bne insa am tras-o tare de tot...Sper sa reusesc sa citesc mai mult din ce ati scris,nu-mi place sa scriu numai despre minedar obosesc f repede, ma dor ochii, abia reusesc sa citesc info despre sarcina, car de cat, pana aflu sigur...
Va pup si va doresc vacanta placuta in continuare si numai bine. Cand am vesti va anunt
kim spune:
Felicitari, Arinna!!! si fericitului tatic! Am intrat pe forum azi ca printr-o minune (intru tot mai rar din pacate) sa aflu o veste de-a dreptul minunata. Iti doresc din tot sufletul sa ti se confirme sarcina cat de curand si sa te bucuri de ea, de un bebe sanatos si de o familie implinita! Te pup si sa ne revedem sanatosi!
Fetelor, va doresc sarbatori fericite si un an mai bun, cat se poate de bun, La multi ani! si tineti-o tot asa, cu vesti bune!
adrianafedorca spune:
neata,
fetelor cine ma ajuta si pe mine cu un link catre primul capitol, tot apas si ma trimite pe prima pagina a forumului, as vrea sa citesc tot ce s-a scris despre subiectul asta
eu sunt insarcinata in 12 saptamani si la prima eco pt confirmarea sarcinii dr a descoperit si un fibrom de 3,5 cm si mi-e tare frica sa nu-mi afecteze sarcina
multumesc mult si multa sanatate
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
arinna spune:
Adriana, am incercat si eu sa vad ce este cu linkul de care spuneai si intr-adevar si pe mine ma duce pe prima pagina.cel pt cap 2 la fel, nu stiu de ce, probabil s-a schimbat ceva la partea tehnica a forumului, ce pacat, nu stiu cum ar putea fi accesate. Eu pot sa-ti spun insa ca nu afecteaza sarcina un fibrom atat de mic, alte fete au avut fibrom de 9 cm sau 6 cm ori mai multe ca al tau si a fost OK.Foarte multe femei au fibroame in ziua de azi. Unul singur nu inseamna mai nimic.In plus, am inteles ca in sarcina cresc odata cu uterul,, apoi isi revin.Sarcina usoara si numai bine !
Kim, ce surpiza, multumesc mult pentru urari. Pana la urma, cu chiu cu vai, dupa 8 ore de alergatura si 4 de stat la urgenta( medicii mei sunt in vacanta)am reusit sa obtin confirmarea ca sunt insarcinata( un test de sange pt placenta parca)Mi s-a facut si o tentativa de ecografie am inteles ca s-a vazut putin inima copilului, deci e viu, pt ca testul nu indica sigur daca procentul respectiv e in crestere sau descrestere( semn rau)Adevarata ecografie o voi face miercuri, sa vad care e situatia si cam in ce luna sunt. Deja sunt cam ingrijoarata , de acum duc grija bebelusului sa nu se intample ceva din cauza fibroamelor care au speriat toti medicii.Si eu sper sa ne revedem intr-o buna zi
Fetelor, cum spuneam mai sus, pana acum am contrazis tot ce se putea spune despre sarcina si fibrom...ca si Nicoleta, am trecut prin tot felul de proceduri: embolizare, laparo, histerosalpingografie,hemoragii care puteau sa duca oricand la scoaterea uterului si pe care am refuzat-o mereu, mai avand o speranta.
Acum, nu stiu ce sa zic despre dusul la termen, aici sunt putin ingrijoarata ce sa va intampla cu fibroamele, daca vor reusi sa creaasca odata cu uterul...In plus, o sa cam stau singura cuc acasa...adio scoala, desigur...sotul lucreaza la 65 km distanta si eu nu cunosc mai pe nimeni in oras , nu e prea dragurt dar bine ca ma descurc mai bine cu limba dupa cursurile pe care am reusit sa le fac pana acum...Nr de la salvare il stiuasa ca nu-mi ramane decat sa astept...Cred ca fata de situatia reala sunt destul de optimista, nu mi-a dat nimeni sanse sa raman mai ales in ultimul timp...Toti au zis sa scot uterul, sa nu mai stau cu chestiile alea acolo...chiar daca nu mai aveam hemoragii.Sunt tare curioasa sa vad miercuri ce apare la eco, in ce luna pot fi...
Va pup si va multumesc din nou pentru incurajari , ne regasim cu vesti, curand
kiki_cri spune:
Salut fetelor!!!
Arinnaparca numai ieri scriai ca esti foarte deprimata si erai foarte dezamagita de tot. Uite ca numai in 2 saptamani situatia s-a schimbat radical!Si pentru mine e o mare bucurie sa stiu ca esti mai fericita acum si sunt sigura ca si pentru restul fetelor esti o SPERANTA. Se pare ca lupta ta de a-ti pastra uterul a dat roade. Nu trebuie sa ne lasam tot timpul pe mana doctorilor si sa facem numai ce zic ei, mai trebuie sa ne ascultam si sufletul. Oricum ma bucur pt aceasta veste minunata de Craciun si abia astept sa vin si eu cu asemenea veste!Abia astept sa ne zici miercuri mai multe detalii despre bebe. Pana atunci ai mare grija de tine si bebe!
Adriana, si eu cred ca nu trebuie sa iti faci griji cu fibromul tau, este destul de mic.Sunt aici multe exemple care au nascut cu fibroame mult mai mari decat al tau.Si eu am unul de 3,8cm (am ajuns la dimensiunea asta dupa embolizare de la 5 cm), si sper ca D-zeu sa ma binecuvanteze cu un bebe.
Fetelor, va zic de pe acuma un an nou plin de bucurii si mai ales multi bebei sanatosi!Va imbratisez si ne vedem in 2009!!!!
LA MULI ANI!!!KIKI
nicooleta27 spune:
ARINNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!IUPYYYYYYYY INCA O MAMICA IN CLUBUL NOSTRU.
Sfatul meu este : OPTIMISTAAAAAAAAAAA, sa nu gandesti nici o secunda negativ si vei reusi. Parca ne-am vorbit, acum doia ani eu anuntam ca sunt insarcinata ,acum un an Bluel, acum TU,,,DUMNEZEU ma asculta,,,imi asculta rugamintile. Sa intelegem ca urmeaza TEONIKOL, apropo mai stiti ceva de ea?
Deci sa incepem cu sfaturile: fara bai fierbinti, fara abuzuri, papam sanatos, fara sex, pana la un consult ginecologic. Sa nu uiti sa intrebi, este fff important. Odihna cat de multa, fara nervi, indiferent de cine te irita, laptik mult, masarea mameloanelor,,,,daca am uita revin, aaaa crema pe burtika.
Este o veste minunata, parca as fi eu insarcinata,,,
Noi suntem bine, am petrecut un Craciun minunat, doar eu si ingerasul meu care imi umple inima de bucurie.
Va pupam pe toate si va dorim distracie placuta de revelion si : la cat mai multe butici