Azoospermie - cap 25 -
Raspunsuri - Pagina 3
pisix spune:
evanescence- ai idee daca gonal poate avea la ei efect negativ ?
Chiar voiam sa-ti sugerez o inseminare ...
Cat despre mine ...sunt relativ ok.
Insa ma doare sufletul si in ultima vreme a inceput sa ma termine psihic forumul, ma intristez de nereusite apoi ma bucur de reusitele norocoaselor - pt ca in max 3 min sa ma intristez ca nu sunt si eu printre ele ...
Si am inceput sa ma gandesc tot mai mult la adoptie
nusy - noroc ca ne-ai lamurit ca in prima faza am crezut ca amajuns asa stresata ca uit ce fac :-)
elenada - e f bine cum stai, nu te impacienta ca grozav sa ai 10 ovo
Cred ca analiza de la Medlife era gresita ; apoi Profertil si-a facut datoria si asa a ajuns la 200 mil. Super
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
csana spune:
neata fetele
FireyesSPERMOTREND se gasesete la farmacia LYDA, via-a vis de Carrefour Orhideea, pe partea cu Basarab si costa cam 185 de lei un tub
Evanescence
multam pentru lamuriri, ma doare faptul ca ziceti ca sunteti in a patra luna de tratament si nu s-a intamplat inca nimic pe cale naturala,dar sunt motive clare de speranta, ceea ce e minunat!
dear_bambie spune:
Buna.
elenada,,felicitari ptr ovocite! Tinem pumnii stransi de tot, sa iasa multi embrionasi!!!
moniland,multa bafta!!!!!!!![red]
Fetelor, ma gandeam sa-i dau sotului, sa ia pana in ianuarie, profetil, spermotrend si multi maca. Oare sunt prea multe pastile? De unde pot procura, profertil? Va multumesc!
va pe cu drag si sa primim numai vesti bunee!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
evanescence spune:
pisix Hai capul sus...asa ne merge la toate,o sa reusim si noi candva ...si eu tot am pierdut speranta,am vrut sa renunt,m-am gandit la donator...etc si uite acum avem 13 mil de si avem o mica mica sansa ca reusim...
csana Va doresc mult succes,tratamentul chiar functioneaza daca este clar o insuficienta de FSH,noi ne-am pus mari sperante ca o sa reusim,am fost foarte increzatori,si sunt convinsa si acum ca daca mai facem cateva luni trat poate reusim pe cale naturala,dar la noi e vorba de bani...e scump si cu banii aia putem sa facem Inseminari....dar daca sotul tau va primi sa faca zilnic sunt sanse mari si intr-o luna sa creasca nr destul de mult,va doresc multa bafta
Intr-o ora plecam spre Sibiu ca sa gasim clinica si o cazare ieftina pe undeva,sa fim odihniti maine la prima consultatie...am niste emotii fantastice,o sa repetam spermograma acolo si sunt tare curioasa cum iese,si ce ne va zice Medicul....cine stie poate s-a mai imbunatatit intre timp si nu mai avem nevoie de Inseminari
Visez si eu cateodata.....
Revin maine seara cu vesti
Vreau si eu sa fiu
http://tt.lilypie.com/duzAp3.png
ANITA75 spune:
buna fetelor,SEMENAXUL,are vreun efect advers?la farmacii sau plafar se gaseste si cam cit ar costa, ar fi bun si pt.sotul meu?
ANITA75 spune:
Fetele,daca vreti sa ma lamuri-ti si pe mine in ce consta FIV-ul simplu,adica cum ar trebui sa fie spermograma si analizele mele, sau FIV - MESA -ICSI in cazul nostru am vazut ca,costa o caruta de bani care e mai bun?Sper sa nu se supere moderatorii dar fetele de aici sar in ajutor mai repede
andreiutasg spune:
Buna fetele
Dr. la care am mers pana acum, la vederea spermogramei 8 mil., mi-a recomandat tam-nesam FIV.Cand l-am intrebat de tratament pt. gigei..a zis ca nu exista....
Dar eu vreau mai intai sa urmam un tratament cv, ca sincer mi se pare total sa nu i se prescrie ceva.
Vreau sa ma ajutati si pe mine cu recomandari la ce medici buni, care dau tratamente pt. gigei sa merg??? Sunt disperata si am nevoie de doctori care sa nu dea diagnosticuri...asa de repede
Va multumesc
RalMar spune:
andreiuta daca toate analizele sunt in regula ( adica nu exista dereglare hormonala,varicocel, obstructie de canale, infectie, chisturi, etc) chiar nu exista tratament, dr. nu are ce medicamente sa-ti recomande. Dar daca toate aceste analize sunt in parametri normali, poti incerca tratamentele naturiste de pe prima pagina; insa nu exista garantii ca tratamentul va functiona. Oricum trebuie sa schimbati dr. cautati un urolog bun si vedeti ce va spune.
elenada spune:
buna seara
andreiuta din pacate asa e nu prea sunt tratamente la barbati. si alea care sunt nu prea iti ofera nici o garantie. sotul meu a facut de toate si cam degeaba ca mobilitatea tot zero este.
dar e bine sa faci investigatii si sa vezi daca nu exista o cauza a sterilitatii.
medici buni in bucuresti sunt. Dr damian am vazut ca e laudat. sotul meu a fost la dr soare care e doctor homeopat si desi nu au data rezultate tratamentele sotul meu e foarte incantat de el pt ca isi da interesul si te pune sa faci multe analize adica nu trateaza dupa ureche
iti urez multa bafta.
eu azi aveam 8 embrionasi iar joi ma duc sa ii iau acasa. sper sa reziste cat mai multi pana joi sa mai si congelam ceva
bafta multa tuturor
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!