Colectia de toamna-iarna 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Sa o vedeti pe Daria dimineatza cand ne bagam la spalat imi zice sa o spal eu pe fata, ca ea pe maini nu se spala ca "nu a fost afara"!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

noki eu am ca toata lumea, dar cred ca ti se pare ca sunt multe deoarece mi-am mai luat de 2 ori. Insa de fiecare data putine zile, ca Doru nu putea sa-si ia mai mult de 2-3 zile, ca aveau de lucru, iar eu ce era sa fac singura acasa?
Plus ca acum mai am si recuperari, si se lipeste la un weekend. Plus ca parca 1 decembrie e zi libera, nu?

Ilinca nu baga mana in gura ci in nas Stie ca o cert cand face asa, in consecinta mai nou se ascunde ca sa "opereze" in liniste

corap felicitari ptr laptopul rosu, tare faza cu ascunsul in sifonier. Dar ptr integritatea sculei e o metoda f.f.buna. A mea a tot apasat pe taste, de cred ca in curand nu vor mai merge.

camelia super, super eseul.
madutza of, of!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nichita se spala constiincios pe maini pana la coate, de cate ori il chem la baie, nu uita de gat seara, trage apa la wc de 20 de ori pe zi ca i se pare ceva murdar in wc (aiurea), isi da cu parfum dimineata, nu suporta pete pe haine, dar... face pisu pe el

madutza, feliciatri pt noul apartament. in ce zona o sa stai? sa vedem pe langa cine esti:) pe mine ma interesa ceva: ce simptome avea andreas de ai luat decizia analizeleor?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

corap, ce laptop e?

ripley, asteptam poze ardelenesti!

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda, stii vorba aia: nu se poate cu toate.

Madutza, chiar asta vroiam sa te intreb si io: a avut anumite simptome nasoale sau te-ai decis tu ca vrei sa-i faci niste analize. Nu de alta intreb, dar io nu i-am facut niciodata.

Feli- da..asa cred ca e: frecventa zielor de concedii. la mine e unul luuuung cat China Si unul mediu de Craciun. Da, 1 decembrie e liber si e cuminte si anul asta pica luni, deci vom avea week-end prelungit.

La noi la gradi azi e sarbatoare mare de tot: Sf. Martin, pe care nemtii il celebreaza intr-un mod aparte: se plimba pe strazi/parculete cu felinare facute de copilasi in gradinite/acasa. Foarte faina. Asa ca dupa ce tragem o plimbarica in Cismigiu cu felinarele, la convocarea gradinitei, o sa ne reintoarcem acolo, la o serbarica si un ceiuletz.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

aoleu noki, sunt sigura ca cei mici sunt fte incantati de program, mai ales sa se plimbe cu felinare in parc, sa-i admire lumea etc, dar pt parinti nu vad ceva mai plictisitor. deja vad o lunga procesiune Martineasca cu felinare. serbarea ca serbarea ca macar iti vezi copilul facand ceva haios, dar ceiutz?! este cea mai odioasa bautura din lume....serbarica cu ceva coca-cola, ca sa nu zic altceva, nu merge?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

anda,
dell inspiron 1525 (cel putin asa scrie pe el) - 2.700 lei
+ inca 1.000 de lei licenta de windows, licenta de office si o licenta de antivirus

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

anda, in sfarsit am gasit si io pe cineva care sa iubeasca ceaiul la fel de mult ca mine ca eram o neinteleasa

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Ma lasa nervii in puii mei si am uitat sa-mi iau magneb6.
cam asa-mi vine sa-mi fac.

Sa va povestesc intalnirea cu pitacii: am ciocanit tacticos la usa ca stiam ca Vlad nu are stare, era imbracat si vroia sa stea afara sa ne astepte, doar ca era cam 20:30 si mama (socrela adica) nu l-a lasat afara.
Of....fetelor, cand m-a vazut si-a miaunat vocea, a inceput sa-i tremure barbita si a sarit la mine in brate strigand ca "vei in batze".
M-am uitat la el si am realizat cat este de mic, ce dor i-a fost de noi si imi venea sa mor cand ma gandeam ca l-am batut, ca am tipat la el si ca l-am pedepsit.
Astazi de ex, mi-a facut numai in ciuda si pana la urma tot i-am dat doua palme la fund. Si cand a inceput sa urle l-am dat afara din camera (abia il adormisem pe Alex) si i-am zis ca daca-l mai aud plangand, jar mananca. A tacut instantaneu.
Numai gica-contra imi face. Nu se joaca 5 minute singur, mai mult se joaca Alex singur decat el.
Cand il vede pe Alex ca-si gaseste cate ceva de facut, se duce la el si ii ia din mana ce are, sau ii ia jucaria, sau il plesneste, sau il trage de o mana de un picior pana incepe sa planga....

uf..ce tuseste Vlad..tocmai joi am programare la dr.

Corap cum este Andrei la gradi?

fug la Alex

Mergi la inceput

corap:))
in alta ordine de idei, as ucide pentru laptopul asta, cum e vorba. m-am uitat, m-am umplut de bale si de framantari cum sa fac rost de bani sau frustrari in caz ca nu voi putea. anul asta nu cred, dar poate asa, sa-mi fac cadou de 2009.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput