Colectia de toamna-iarna 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 10
corap spune:
pai sa-ti zic ce marsavie am facut io. am luat banii de la mama, i-am papat, am luat laptopu in 18 rate cu card finans avantaj sau cum s-o numi acum. de la ultrapro computers (parca)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Mihaelutat spune:
Intru fugitiv sa ii reamintesc andei ca vine criza economica si nu e cazul de laptop rosu. In vremurile astea trebuie pus ban pe ban deoparte ca "nu se stie niciodata daca vreu apropiat de-al tau va avea nevoie de bani". eu zic sa nu mai balesti si sa te gandesti ca anul 2010 este prognozat ca cel de iesire din criza.
Mita
Noki_Lara spune:
Andache, nu mai mai joc cu tine...Nu esti deloc patrunsa de spiritul sarbatoresco-destiv Ce? crezi ca mie-mi place ceaiul??? Il urasc...da' ce conteaza! La mine asta e prima serbare a bufnitei! Poate sa-mi dea si apa chioara....Si ceai se da pe motiv ca e cald si prinde bine dupa ce vii de afara bocna.Urato!
Cat despre laptop, baga-l pe lista de DUPA aparatul foto.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Legat de mesajul anterior anunt ca de acum investesc in mine....Daca imobiliarele cad, masinile nu se mai vand eu am descis ca daca vine criza peste noi vreau sa fiu o saraca bine imbracata, deci intentionez sa imi achizitionez 1 pereche de cizme negre, inalte, piele stantata si 2 pulovere dementiale, unul maro si unul gri, daca gasesc si o bluza asortata va fi minunat. Deci daca vedeti pe cineva in strada, cu copil si sot, bine imbracati dar cu bocceaua la purtator suntem noi. Ce rost are sa pun banii astia deoparte pentru cei 29 de ani de credit ramasi.....Mugur Isarescu cred ca ma invidiaza pentru plasamentele mele....
Mita
P.S Mi-am mai luat un stilou Dupont ca daca tot dau cu subsemnatul la auditorii comisiei europene macar sa o fac cu stil....
anda77 spune:
dupa ce, la citirea solutiei corapesti cu cardul finans, mi-au sclipit ochii a boala rea si necrutatoare (pe lanmga alte credite de consum, n-am mari dar am credite mici mai multe:)), eu mai am un card cu 3000 de euro pe el, "de cheltuiala" mi-a zis abnul, cu o dobanda ucigatoare. n-am intrat pe el, il tin pt zile "negre" . deja imi pare nesimtire sa-l sparg si p-ala pe cizme si p-orma sa platesc ca o toanta dobanzi peste tot.
asa, cum spuneam, dupa ce dadusem orice jena la o parte la postarea lui corap si deja ma vedeam cu cardurile goale si laptopu mov in brate, vine dusul rece al mitzei. si apoi cutitul in spate de la noki. las ca gasesc io o solutie. poate ma invart de un laptop mov sub brad, mai vedem noi
joy, trebuie sa te aduni. esti cu nervii facuti muci. as vrea si o sa-ti si scriu mai multe in zilele urmatoare.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
mai, io-s pusa pe cumparaturi - asa incurajez productia => more jobs => more money =>iesim din criza. doamne, simt ca fac ceva bun
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Mihaelutat spune:
Anda cu al doilea mesaj cred ca am incalzit dusul rece cu unul cald si am scos si cutitul bagat de Noki. E adevarat ca plasamentele gen aparta foto si laptop nu mi se par profitabile dar cizmele si o poseta acolo da.
Mita
anda77 spune:
corap si mitza, trimiteti-va cv-urile lui obama, e in mare nevoie de fini finantisti.
azi am prima programare la primul endocrinolog. nu-mi spuneti ca-mi tineti pumnii:)) ca oricum nu-mi zice/gaseste azi nimic, dar imi da analize de facut.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Acusica ma duc la Obama, poate vrea ceva finatari europene si nu stie sa faca documentatia de atribuire.
Anda la ce ora vizitezi medicul?
Mita
anda77 spune:
mitza, la 16:10. sper sa nu-mi ia mult cu tot cu drumul de intors, la 18 tb sa-l iau pe nic de la gradi. dc?
mami de poet(09.12.2005)