Colectia de toamna-iarna 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 11
Mihaelutat spune:
Anda ca sa stiu la ce ora incep sedinta de spiritism si magie alba....Glumesc. te sun eu sa iti spun.
Mita
Noki_Lara spune:
Mai fetelor, noi vorbim aici de cizme, serbari si laptopuri, cand de fapt Andache taman se pregateste de cel ma baban plasament: cel in sanatate si analize. Ehehehe si inca ce rapid o sa-ti zboare banii de eventualul laptop + aparat foto din buzunar, la analizele hormonale...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
meems pai sunteti chiar aproape tu cu Bic!
Joy of, te invarti iar si iar, pe acelasi cerc cu aceeasi problema. Dpdv psihologic, cu Vlad.
Altfel, sanatate multa ambilor!
N-are ce hepatita B sa aiba, ai nostri sunt vaccinati contra ei la nastere, 2 luni, 6 luni, etc.
Cred ca nu are nici nimic dpdv nervos, doar o mare frustrare, la care tu si Cristi trebuie sa lucrati. Cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti ambii la un psiholog, sa va sfatuiasca. Intreaba si despre chestia asta, poate stie un psiho bun.
corap cu inceperea serviciului! Ai gasit altceva sau te intorci la "patria muma"?
Sunteti niste ciudate, mie chiar imi place ceaiul. Cu conditia sa nu fie cu hibiscus. Ati incercat Lipton Green Orient?
Noki_Lara spune:
Mie-mi place cat-decat ceaiul de fructe. Adica il beau in loc de apa chioara,imi fac la serviciu nu stiu cate cani si-l berau ca sa nu beau apa doar. Dar psihic nu pot zice ca-s fana ceai, a la englezi.
Sunt fana frappe, in schimb.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
ura, ura, aventura, am descoperit America, adica nu, ca e descoperita demult, dar am aflat cum se pot vedea pozele lui Meems. Am vazut ziua de nastere a Smarandei (wow, ce frumusica e, si se vede ca e din neam de ardeleni), zoo din Oakland, super conditii au animalele acelea. Am vazut si pozele Dariei lui Mimi, iarasi o printesa frumusica.
Ceai imi placea si inainte, dar de cand am fost in Turcia sunt mare fan. Mi-am adus de acolo un set cu tot felul de ceaiuri dar si niste paharutze si linguritze cum folosesc ei.
Eu am tensiunea mica si dimineata e musai sa beau cafea. Dar am observat ca ceaiul verde imi face mai bine. Si cel negru imi place, dar ma cam doare stomacul.
Lavi Orient nu am incercat, e cu ceva condimente in el? Lipton green tea beau frecvent, cu sau fara aroma de lamaie, cred ca e cel mai bun de pe piata.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Feli Oorient e foarte misto aromat. Daca ti-ai adus servici de ceai din Turcia, o sa-ti placa.
Mie ceaiul de fructe nu-mi (mai) place ca miroase frumos dar gust are doar a hibiscus. Poate am baut eu prea mult si d'aia.
Imi place negru si verde, ca atare sau cu diverse arome si combinatii. Plus clasicele: menta, sunatoare, tei, etc. indulcite sau ba. Iar ceaiul de cimbrisor si de pin...
madau spune:
Fetelor m-a luat o durere de masea groaznica, am luat un algocalmin si nimic, stie careva vreun tratament care sa dea roade macar in noaptea asta? Ca maine ma duc la dentist.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miri__b spune:
Noki si fi-miu baga mana in gura in ultimul timp.cam 3 degete odata.
Mitza si Addicted-Anda eu sunt in criza financiara de cand i-am furat lui Sorin tot salariul ptr shopping.
hai ca tre sa alerg in casa si sa fac "tzopaila" in pat. cat mai rezista salteaua?
am citit tot, dar acu nu pot sa nominalizez.sa incerc
LA MULTI ANI ANA FLORICICA!!
Sanatate multa lui Tudor,Orlando sau Andreas?scuze, siTania nu e dracul asa negru.Noi ne rugam sa nu fie.
Madutza10 spune:
Anda si Noki ,Andreas arata cam rau in ultima vreme ,era palid ,nu prea mai avea chef de nimic ,para obosit mereu si nu prea manca ,zic eu destule motive sa-l investighez in amanunt.
Anda ,tot in Dr Taberei vom locui dar la mai multe camere :) ,nu as pleca din zona asta pentru nimic in lume ,e liniste ,verdeata ,civilizata ,zic eu ..imi place .
Legat de cheltuitul banilor ,am s-o fac cu varf si indesat ,renovarea noului apartament ,cumparat mobila ,o luam de la 0 din nou cu alte cuvinte ,nu prea-mi mai vine sa dau pe toale :)) dar acolo un cadou de Mos o sa primesc si eu anu' asta ...
Madau ,incearca Ketonal ,sau altceva antiinflamator ,la mine a mers
Va multumesc tuturor pentru vorbele bune ,incurajari ,chiar mi-au facut tare bine ,sinteti niste dragute ,sper ca DD sa va auda ,sa nu fie nimic serios ...