Colectia de toamna-iarna 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 12
camelia_daniela spune:
Amatoarelor de ceai le recomand de la Fares - Ceai de Primavara, Ceai Sarbatoare, Ceai de Toamna ... e suuuper aromat! uitati detalii www.faresbiovital.ro/ceai6.php" target="_blank">aici... mie imi plac mult!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
felicia74 spune:
Camelia Ilinca bea cu mare placere "ceai mai drag pentru copii". Ma rog, numele nu e foarte inspirat dar ceaiul e bun.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Cu mare intarziere dar cu mare bucurie, La multi ani! sarbatoritilor ultimei perioade: Ana de Ripley, Smaranda de Bic, Daria de Mimi_dummy.
Hehe, se pregateste gashca de teroristi de 14 nov
Si noi bem ceai Roiboos cred ca-mi place cel mai tare. Cu si fara arome. Daca va place ceaiul verde, tot Fares-ul are combinatia Rozmarin si ceai verde - bun de tot. Seara facem cate un "Antistres" sau "Somn linistit" tot de la ei. Liptonul cam are arome chimice, parerea mea.
Iarna trecuta mergeam prin ceainarii si comandam fara sa ma balbai "Gluhweingewurtzmischung"
Alexandrina, pentru Masaru Emoto, tocmai m-am delectat cu pozele lui minunate.
Astept si eu cu nerabdare sfaturi si opinii privind nazdravanii lui Joy. Si al meu e maaare urlator. Nu chiar tot timpul si parca nici la fel de grav, dar e peste medie, in mod clar. Daca n-o aveam pe Ana asa de linistita, aveam mari dubii privind calitatile noastre de parinti si faptul ca procedam corect. Asa suntem mult mai echilibrati .
Si noi stam cu mainile in gurita, credeam e copiere a comportamentului lui bb - dar daca ziceti ca si cei fara fratiori la fel fac... ???
Alta belea: Cristi nu stie sa numere! Anul trecut numara treptele de la 1 la 10 fara probleme, acum dupa 3 are probleme mari de tot. Clar nu asociaza cantitatile cu numere, degeaba tot numaram noi masinute, bile etc. Ceea ce ma face sa cred ca le stia ca pe o poezie de urcat scarile.
tania-z spune:
ANDA, da pe www.techshout.com/laptops/2008/08/dell-mike-ming-special-art-edition-inspiron-1525-laptop-introduced/" target="_blank">asta l-ai vazut?
Fetelor, cu mine sa nu deschideti subiectul criza financiara, ca va deprim pe toate! Tocmai fac cu studentii anului III un research despre posibililele cauze ale comportamentului nostru atipic de romani neaosi: adik, cum si de ce, cand, in toata Europa, fara exceptie, consumul scade, la noi creste, fara nicio treaba. recesiune...., ce-i aia?!
Sa vedem ce-o iesi la rezultate
CORAP...poze cu princhindeii nu pui?
NOKI si noi am avut azi Sfantul Martin, am fost cu felinare in parc, cotocii au cantat cele cantece cu "Lanterne" pe limba aia imposibila, dupa care au urmat crizele, ca vroiau la hinte si tobogane iar afara erau -3 grade. Un moment haios al procesiunii, vorba Andei, a fost impartirea piscoturilor (ca Sf Martin si-a impartit hrana), iar copiii primeau cate un piscot sa-l imparta cu un alt copil. Am putea paria cati dintre ei au rupt pe jumatate!
JOY, nu pot decat sa te incurajez sa te gandesti va Vlad trece printr-o perioada de dezvoltare mai sensibila, la el si fondul e sensibil si toate par amplificate. Citeste despre "anxietatea de separare" - apare la multi copii la varsta asta dar cei mai sensibili au probleme in a-i face fata. Ar trebui evitate situatiile stresante in ce-l priveste, creat un mediu cat mai constant (stiu, e teorie, dar cat se poate...)
MIHAELA, ma omori! Imi faci pofta de cumparaturi, doar ca eu nu-s in Bucuresti, asa ca raman cu o dubla frustrare . Ca de aici nu prea am ce lua!
lavi02 spune:
Tania las' ca-i bine pt buget ca n-ai ce lua.
Sfaturi pt Joy eu nu mai am, decat tot pe alea vechi: cat mai mult calm, caldura si intelegere din partea lor ca parinti si unii fata de altii si fata de copii. Nervii si stresul nu rezolva nimic, totul se escaladeaza. Stiu ca nervii survin natural, dar persoanele mature, de la care se asteapta o rezolvare sunt parintii, nu copiii.
Joy si bafta! Si nu mai pleca atat urechea la ideile socrilor! Zi ca ei si... lasa-i in pace.
Vlad va iubeste si e atasat si dependent de voi, probabil mai ales de tine. Toate frustrarile si necazurile si le manifesta, din pacate, prin comportamente greu de suportat pt tine. Te inteleg, ca nu e usor de tine, dar tu trebuie sa gasesti, in tine, puterea de a face fata si a rezolva treburile.
Eu astept vestile de la Leea care a avut azi programare la Cluj.
lavi02 spune:
Maria mi se pare foarte normal la varsta asta sa nu stie numerele pana la 10, decat ca pe o poezie. Gandeste-te ca e vorba de puterea de abstractizare pe care o capeti cu timpul.
Imi amintesc de sora-mea mica cum zicea: cinci ce? Nu putea intelege conceptul de cinci ca numar abstract, doar cinci obiecte.
Asa ca... mai e pan' la integrale.
catutza spune:
hello!
Mada , ce-ti face maseaua, te mai doare? eu am ajuns intr-o noapte pe la 2,30 la urgenta ca nu mai puteam de durere...a doua zi am scos maseaua ca era de minte.
Corap , sa folosesti cu placere laptopul, wow rosu !
Anda , cum a fost la doctor, nu ne spui nimic?
Delia , poze nu ne arati? ce a primit Ana, sau inca nu ai desfacut cadourile?
Roxana , cum e Alexia, nu ne spui nimic? Matei ce mai face?
Noki , cum a fost azi in parc? ceva poze ?
Eu iubesc ceaiul ! beau si simplu, beau si cu miere si lamaie, beau si ceai negru cu lapte Cel mai mult imi place pickwick cel mai mult (de capsuni, de lamaie si de fructe de padure )
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Morgano spune:
Ne inscriem si noi, din nou in "CLUB" adica Ana are debut de penumonie, cu febra tot spre 39 si in jur, am schimbat antibioticul, de-abia azi il termina pe cel pt bronsita de sapt. trecuta :( Noi suntem de vina, am stat cu ea pe-afara 4 ore sambata la ziua unei fetite la 20km de cluj si ea inca nu era refacuta complet.
Irisuca are un eritem oribil, e acuma cu kuru in cutaden si doarme dusa.
Sa va mai zic si ca pe maine am 23 de acte de tradus? Si nu sufera amanare? Tipic nu?
A primit enorm de multe cadouri, adicatelea 19 pachete. Carti, puzzle, casuta imensa cu toata acareturile, 2 bebelusi de vo 60cm care canta, plang, fac ca lighioanele. Haine de la Orchestra, Z, Zarra, papusi.... de la noi a primit o pisica interactiva. Initial mi s-a parut aiurea, o comandasem pe net, dar se dovedeste de succes: miauna, toarce, doarme, dc o strigi intoarce capul in directia vocii... bine ca nu si pisha.... ca dupa 25 de ani de schimbat nisip la alea reale, asta mai lipsea. A, nu va inchipuiti ca nu a primit si un PONEIIIIIII, lua-lar saracia ca oribil mai e, cand l-am vazut mi s-a intunecat. Roz cu floace albastrii, mai si da din craci si canta ceva beleli, si incheie festiv cu I love you mami..... bleak. Nu-i frumos, ca i-a fost luat cu mult drag, dar mi se par cele mai oribile jucarii posibile.
A, a mai primit un set de domnisorica, cu agrafe, oglinda, si alta dracovenii. Inclusa: o pereche de saboti roz de plastic cu toc, oribili, dar au avut o trecere imensa. Pana n-a facut febra 39 mi-a tocanit cu ei prin casa, a cazut de vo 50 de ori dupa care le-am pus leucoplast pe toc si talpa.... un kitch imens, dar e asa dulce cu ei de si mor.
Evident ca Iris a atentat din greu la jucariile Anei, dupa ce i le-a luat pe rand si pus sa nu ajunga la ele, a inceput sa-i dea chestiile care pe moment i s-au parut neatractive, dar totusi vad ca-i da din ale ei, ceea ce ma bucura.
Nu am timp si chef de pus poze acum, maine sper sa ajung pe la Bianca la scoala sa iau cd-ul cu pozele facute de ea, si cel de la tanti cu clubul, si atunci va promit o selectie calumea.
Merg sa mai iau febra cu mana, deja am eroare de max. liniute mici. Deh.... scoala mamicii.EDIT: Am trimis totusi in contul comun un invite la partial poze, primele sunt de la gradi.
MULTA SANATATE TUTUROR CELOR DIN CLUBUL BOLNAVIORILOR
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
camelia_daniela spune:
Buna seara!
Of, Ripley!
Sanatate infinita Anei!
Eu am maine un interviu in Bucuresti ... o sa merg macar de curiozitate !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lavi02 spune:
Ripley sanatate multa Anei!
vad ca-mi impartasesti dragostea pt ponei
Vazut si poze. Ana e tare dulce, in special in ultima poze de la gradi!
Si Irisuca e in prima de la club, nu? Amandoua sunt niste scumpe, sa va traiasca!
Camelia du-te ca nu se stie de unde sare iepurele! Sa faci impresie buna!