Colectia de toamna-iarna 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Delia , multa sanatate Anei, off numai necazuri si la voi
Frumoase pozele, iar pe Ana o prinde tare bine cu parul prins asa

Camy , succes maine la interviu!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxisialexia

[quote]citat din mesajul lui lavi02
Sfaturi pt Joy eu nu mai am, decat tot pe alea vechi: cat mai mult calm, caldura si intelegere din partea lor ca parinti si unii fata de altii si fata de copii. Nervii si stresul nu rezolva nimic, totul se escaladeaza. Stiu ca nervii survin natural, dar persoanele mature, de la care se asteapta o rezolvare sunt parintii, nu copiii.
Joy si bafta! Si nu mai pleca atat urechea la ideile socrilor! Zi ca ei si... lasa-i in pace.

Vlad va iubeste si e atasat si dependent de voi, probabil mai ales de tine. Toate frustrarile si necazurile si le manifesta, din pacate, prin comportamente greu de suportat pt tine. Te inteleg, ca nu e usor de tine, dar tu trebuie sa gasesti, in tine, puterea de a face fata si a rezolva treburile.

mare adevar ai grait!

si pentru ca am pierdut bunatate de mesaj ma retrag de nervi.

snatate multaanei si mult succes cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, multumesc mult pentru sustinere!

Noapte buna!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

In primul rand doresc inca odata sanatate multa-multa copilasilor bolnaviori! Mamicilor le doresc putere!

Roxi, ce mai face Alexia? Sper ca e bine!

Tania, interesant studiul vostru referitor la comportamentul atipic al "romanului neaos"! Asteptam impresii! Tinem pumnii pentru investigatiile lui Che!

Cam atat deocamdata ... ma duc sa ma pregatesc de plecare! (ma duc la inteviul asta in Bucuresti mai mult "de control", insa oricum va fi fff greu sa plec din Buzau ... doar daca merge si Laurentiu si sa o luam si pe pitik! Eeee, om vedea!)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ripley, sanatate Anei si funduletz roz Irisucai.!
anda, e lunga lista? Eu am facut T3, T4, TSH si anticorpii.
madau, durerea de masea trece cu zeama de cleste.
Cami, da-i gata la interviu.
roxi, 2-3 cuvinte despre Alexia? Ati facut operatia?
Joy, cu rabdarea se rezolva. N-au nicio activitate preferata?

Elise e pe antibiotic de aseara. Tuseste, dimineata avea frisoane de la febra, muci are mai putini dar sunt. Aseara a vomat, acuma stau cu ochii pe ea ca pe butelie, tuseste pana-i vine sa vomite. A plans ieri la consult, a si vomat dupa ce s-a uitat dr in gatul ei. Dimineata am rugat-o sa-mi arate gatul sa vad daca e rosu si mi-a zis ca nu-i place sa mearga la dr. Are un stil de-a consulta dr. R... A, ne-a crescut si doza de vigantol, 3 pic/zi.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mda, multe analize. 600 roni + 75 prima consultatie, a zburat jumatate din aparatul foto. cealalata jumatate va zbura odata cu ecografiile si consultatiile urmatoare, ca abia incepu investigatia
cami, bafta la interviu
ripley, ana e o dulce. se vede ca a fost fte fericita de petreceri.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda acum mi-am dat seama ca stiu o doctorita endocrinolog buna, a fost si George la ea. Mi-a dat impresia ca este si un fin psiholog, l-a vindecat pe barbata-miu de multiple boli inchipuite doar cu vorba buna....Alta prietena urmeaza tratament cu ea pentru o hipo sau hiper tiroidism de vreo 2 ani si e foarte multumita de ea. Stiu ca acum este "tardiv de tarziu" dar daca mai vrei dupa ce faci analizele sa vorbesti si cu ea imi spui si iti dau numarul. Mie mi-a placut foarte mult pentru ca vorbeste mult cu pacientii, nu se arunca la medicamente si interventii drastice. Nu este o celebritate in domeniu dar are tot felul de studii facute, e relativ tanara si preocupata de domeniul ei.Inca o data te rog sa ma scuzi dar efectiv nu mi-am amintit de ea decat cand ai zis de analize si ecografii. Asta este batranetea, ce sa ii faci.
eu cred ca am prins un pui de raceala, maine cred ca stau acasa ca oricum imi zugravesc biroul si nu am ce face ca nu o sa am nici scaun sa stau pe hol, sper sa nu virusez copilul ca deocamdata e singurul care a scapat de raceala.
Madau pentru dureri atroce de masea exista un antiinflamator puternic, Arcoxia, ia durerea cu mana dar are 2 foi de contraindicatii si interactiuni cu alte medicamente, in special cu anticonceptionalele, asa ca se ia numai in caz de dureri insuportabile dupa ce ai eliminat alte variante. Iti spune fata ca la dureri de masele sunt profesor. Citeste bine prospectul inainte sa o iei ca stiu ca ai Mirena....si sa nu ai vreu cadou de la barza acum in prag de sarbatori.
Sanatate bolnaviorilor si sa ne bucuram ca vine frigul si omoara virusii...dar'ar boala in ei sa dea.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Se pare ca suntem in plin sezon al bolilor.

cristina N multa sanatate pt Elise!
Leea ce ati facut la Cluj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.
Deja mi-a sters Vlad un mesaj.

Imi doarme cate 5 ore pe zi Vlad si credeam ca noptile vor fi albe, dar de unde....doarme doar ca tuseste rau si cred ca nu se poate odihni destul. Sper s anu fie ceva la plamani, vedem maine ce zice dr.

Alex mi-a vomitat asearaun biberon de lapte si tot ce reusise sa pape de-a lungul dupa-amiezii. Numai avea nimic nimic in stomacel, icnea pana se inrosea ca racu si nu iesea nimic.
De la mucii aia nenorociti, ii dadusem cu marimer, si in loc sa iasa pe nas ii cadeau in gat.

Nu stiu ce sfaturi m-ar mai putea ajuta in lupta cu Vlad. Problema este ca de-a lungu lunei zile imi pastrez calmul dar deja a doua zi numai am putere si rabufnesc. Ori tocmai rabufnirile mele ii fac rau ca-l indarjesc pe el sa continue urletele.
De ce oare este asa dependent de mine, nu pot sa inteleg. Vorba Mariei daca Alex era la fel, sigur as fi crezut ca-i ceva in neregula cu noi.
Bine, eu cred din ce in ce mai mult ca am "reusit" sa clachez in meseria de parinte, sunt fff frustrata din cauza asta chiar daca nu arat.
Sunt tipul de om care nu arata cat este de suparat, ingandurat, toata lumea ma vede ca pe o persoana vesela, plina de viata dar mie-mi vine sa urlu cand vad ca nu ma inteleg cu Vlad.
Si ma doare cand lumea pe strada il place mai mult pe Alex care este un zambet tot, comunicativ, in schimb Vlad de-l intreaba cineva de vorba se incrunta, da din maini si din picioare, tipa, se uita urat...
in fine...apoi il vad cum sufera cand Aelx este bagat in seama si el este ignorat.

gata ca nu ma mai lasa. ne uitam la poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,
sanatate bolnaviorilor colectiei.
ceaiul "mai drag" cu vitamina C pt copii de la Fares e preferatul Soranei,zilnic ii pun cu ia la gradi si bea si acasa .
mie imi plac mult cele de fructe de padure.

azi e una din zilele cand am de lucru garla dar nu am chef!ma pisca ochii de mor pt ca ieri mam dat cu rimel si cred ca am facut de la el ceva iritatie-imi sunt umflate pleoapele .
posibil durerile de cap sa fie de la tiroida,sau de la monitorul "belit" pe care-l am la servici.

Cristina nu am pb cu tensiunea.tare faza cu "zeama de cleste"

joy,eu cred ca nu ar tb sa faci diferente si pe unul dintre baieti sa-l bagi in seama si pe celalalt sa-l ingori ,incearca sa gasiti activitati care sa-i multumeasca pe amandoi,sa incerci sa nu -l mai certi,pedepsesti,bati si sa-i explici frumos si cu vorba buna..la mine functioneaza sistemul acesta si daca nu creez situatii tensionate ma inteleg de minune cu mandra mea,e drept ca tb sa fiu mereu in preajma ei sa ne jucam impreuna,sa-i citesc din carti(marea ei pasiune) sa mergem afara,sa o implic in activitatile casnice(taie si ia zarzavaturi,sterge mobila,spala pe jos).multa rabdare si putere...

vineri am programare la stilista sa-mi schimb lookol ...asta era mai demult o modalitate dea mea de a iesi din stari aiurea ,am avut o perioada dificila si tb sa fac o schimbare!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput