Colectia de toamna-iarna 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza la pranz...

Foooarte faina sarbatoarea noastra de aseara, ne-am super distrat atat cu felinarelele in parc, cat si la gradi, la petrecerea cu punci de fructe, vin fiert si prajiturele facute in bucataria lor. Imaginati-va cam cata lume a fost daca cei 80 de copilasi au fost insotiti de cate 2 adulti. Aveti poze AICI.

Cami, tinem pumnii azi la interviu!Presimt largirea gastii bucurestene!

Anda- of, stiam io ce stiam cu preturile analizelor hormonale.

Sananate maxima copilasilor bolnaviori!!!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki tare faina gradinita lutherana! Sa va fie de bine serbarea!

Uitandu-ma la pozele Andrei am avut o revelatie: numai copiii mei n-au trecut inca la fular si caciulita?
Probabil va trebui sa facem si acest pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Noki , superbe pozele , i-mi pare rau ca nu am ajuns si eu in Cismigiu sa va vad

Lavi , nici Bia nu a trecut inca la fular + caciula ....doar la caciula

Anda , cand iei rezultatele la analize?

Anca , faci o schimbare radicala sau doar o tunsoare?

CristinaN , multa sanatate lui Elise!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Noki, super pozele de la sarbatoare!

Joy, io, una te inteleg prea bine. SI noi avem zile rele si bune. Totusi, lucrurile s-au calmat considerabil de cand am redus programul de gradi. Si este normal ca la toata lumea al mic sa li se para adorabil si sa-l giugiuleasca, ca el sta frumos in carut si se hlizeste la toata lumea. Tin minte ce mult mai radea Maria cand era mica. de cand a crescut si-a schimbat considerabil mimica fetei, iar eu sunt tare trista pe tema asta. Nici la poze nu mai rade. daca vorbeste careva cu ea pe strada pune bot. pai nu-i contrasteaza mutra cu a lui frate-sau care rade cu gura pana la urechi?
Am fost in vizita duminica la finii nostri si a pus o trompa lunga de cand a intrat, studiata, de altfel. M-am enervat la culme pe ea, i-am transmis ca data viitoare va ramane acasa, daca e asa de "afectata".

Io imi dau seama ca-i lipsesc mult sa fiu numai a ei. astazi la pranz nu a vrut neam sa se culce singura. DUpa ce s-a frichisit in pat mi-a spus aproape plangand ca i-a fost asa de dor de mine la gradi Ori ea nu e genul care face declaratii.

In continuare il capaceste bine pe frate-sau cand revine de la gradi. dar are si multe momente bune cand se joaca cu el. Ba am pus-o intr-o zi de i-a dat mancare cu lingurita. A fost asa de incantata.

Una peste alta, chiar de-mi vine sa o iau razna cateodata, iubesc timpul asta petrecut cu ei.

Alinush, ce faci?
Leea, hai scrie-ne vesti despre Tudor!

Sanatate multa la bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana & Joy stati asa: e normal la 1 an sa fie veseli si zambitori cu toata lumea si la 3 ani nu. Pt ca intre timp apare frica de oameni strani. E una din fricile care apar incepand cam cu varsta de 2 ani si care de fapt ne ajuta la conservare: frica de tunet, de insecte, samd. Pe unele ne educam pe parcursul vietii sa le stapanim.

Daca va consoleaza cu ceva, exact la fel era si Nati: pe la 6 luni - 1 an zambareata cu toata lumea, acum e mult mai circumspecta, se teme cand apar oameni straini, e timida la inceput...

Nu trebuie sa ne suparam pe ei ci sa-i intelegem si sa-i linistim. Si sa-i invatam ca daca mama vorbeste cu cineva si ei trebuie sa vorbeasca. Nici prieteni cu toata lumea nu-i bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ieri am fost la control cu alexia ca sa vedem ce mai face otita, e la locul ei, fii-mea e la fel de surda ca inainte si mi-a dat trimitere la budimex la dr gheorghe( yo nu i-am spus ca fusesem) ca sa o opereze ca cica altfel nu-i scapare.ca in situatai de fata cica poate sta bine merci cu ea insa trebuie rezolvatya problema.
mai devreme tot gandindu-ma la opertia alexiei, la ce va simti mititica mea..la bani la fel de fel de chestii eu curatand cartofi in timpul asta am curatat o punga de cartofi in loc de 3 bucati
alexia este o frumoasa si o scumpa si merge la gradi program scurt de vreo cinci zile ceea ce la noi este record. mi-am dat seama ca ea sufera rau de tot ca o duc acolo si faptul ca o iau la pranz ii da incredere.desi fii-mea nu coloreaza un contur, nu face puzzle, nu isi sufla nasul singura insa o iubesc de mor

lavi, draga mea, nu stiu despre ce carut vorbesti!! detaliaza?
adica vrei sa spui ca zilele astea ai scos-o pe nati dupa ora 17 cu capul gol???

cristina, sanatate multa. multumim ca te-ai gandit la noi

catalina, si tie numai bine, multam

anda, rabdare fara tutun .
sper sa se dovedeasca false temerile tale.

noki, ce fain!!! frumoasa sarbatoare, felinarele aveau lumanari? copilasii dorm in patul ala mare ?

anca, good luck in algerea unei frizuri !

cami, i-ai dat gata?

joy tie vreau sa iti scriu multe insa nu gasesc niciodata timpul potrivit, acum sunt pe mare fuga ca se trezeste matei.
deci, greseala este a ta, este adevarta ca vlad este
necooperant ca vrea mai multa afectiune insa asta nu il face mai prejos ca alex, nu ii pune in balanta fiecare este unic.
din propria experienta iti spun, cum bine stii si alexia este lider in urlete, plansete si crize, ca se indreapta cu multa multa rabdare( magne la greu, eu deja ma gandesc la ceva mai tare) si iubire. de asemeni implicarea lui cristi te-at face pe tine mai relaxata si ai mai scapa din frustrari. sa stii ca, copiii sunt oglinda parintilor....desi este dureros noi avem nevoie de psiholog nu ei. eu ma lupt zilnic cu mine sa devin si mai rabdatoare sa incerc sa o aduc pe drumul cel bun.

tania, ma gandesc la voi, un gand bun! abia astept sa ne dai vesti bune.Doamne ajuta!

mitza, planeta shopping m-a guvernat si pe mine zilele astea

alina, apoi atunci cand stai acasa nu mai ai timpp de scris? ce face missa?

meems.,bic, frumoase sunteti domne
pupici pentru voi si scumpele voastre.

cornelia sa il stapanesti mult si bine, fara degete de copil pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- am vazut ieri o emisiune cu Oprah(cu vestitul doctor Oz)si era o tipa cu o problema asemantoare cu ta,( caderea parului) el a spus ca cel mai bun lucru pe care il poti face pt par, in general e sa pui filtru la dus ,pt eliminarea clorului. poate ai asa ceva, dar m-am gandit la tine imediat si ppoate te ajuta cumva.

sanatate la pui bolnavi.
noi ne luptam cu nasul( mucisori) ,de ceva timp si nu prea ne trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Roxi nu m-am gandit sa merg pentru Vlad la un psiholog ca ar avea el ceva, dar mai ales pentru mine sa-l pot intelege in sensul de a aborda altfel situatia cu el.

De ex, azi i-am spus ca este pedepsit ca i-a dat cu TIGAIA in cap lui Alex. Si i-am spus pt ce este pedepsit, ca nu are voie o perioada desene animate si a inceput urletul: ca vrea desene, apoi ce-i pare rau, ca scuze-ma ca pardon...ca vrea sa maiubeasca, vrea in brate...si eu nu situ cum sa procedez. Anume: sa-l ignor, sa-i spun in continuare ca-ssuparata si c anu vb cu el sau sa-l iau in brate si sa-l explic ca nu a facut bine.
Am incercat toate variantele, dar nu pare sa dea niciuna rezultate. Adica peste 5 minute, tot il trosneste,sau tot face lucrul pt care a fost pedepsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multam pt sfaturile ref la durerea de masea...m-am indopat ieri cu Ketorol si alte tampenii si m-a mai lasat durerea, faza nasoala e ca azi m-am trezit ca abia pot deschide gura, ma doare toata partea aia , asa ca am cedat nervos si maine ma duc la dentist

Anda la cine ai fost?

Soanso sa ne arati poze cu noul look

Ripley sanatate Anutzei! Bag de seama din descrierile tale ca "oribilitatile" alea de saboti roz ii are si fimea. Impartasesc toate sentimentele tale vizavi de ei, mie mi-a facut creierii praf, tocane cu ei pe parchet non-stop.

Cami cum fu la interviu?

Leea n-ai mai zis nimic, cum e T?

Vroiam sa va intreb ceva, ai vostri copii mananca guma? Ca pe mine Miru m-a zapacit, zilnic vrea un pachet de Orbit din ala de pepene, baga o pastila in gura, o mesteca de 2-3 ori si o arunca. Apoi ia alta. termina un pachet in 10 min. Nu stiu ce sa-i fac s-o dezvat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Lavi, Maria cunostea f bine persoanele respective,a mai fost acasa la ei si chiar daca nu-i simpatizeaza in mod deosebit a fost super ok in trecut. Acum s-a comportat exact ca o domnisoara tzafnoasa Nu-i intra nimeni in gratii.
Stiu ca un copil de 1 an nu se compara cu unul de 3. Ceea ce scriam vis-vis de simpatiile atrase de catre cel mic - faceam referire la cei care nu-i cunosc, oamenii de pe strada, care normal ca-s incantati de cel vesel.

roxi, ce bine ca si la voi functioneaza regimul de gradinitare scurt. Sper sa va rezolvati problemele de sanatate cat mai repede din nou

Mergi la inceput